Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ana_alx, eu mi-am intrebat doctorita la inceputul sarcinii de creme, de epilat, tot felul de prostioare de astea de gravidutza incepatoare si mi-a spus sa stau linistita, ca sunt gravida, nu bolnava, ca ma pot epila si da cu ce creme/lotiuni doresc...singurele interdictii clare au fost, desigur, alcool, tutun si medicamente fara sa vorbesc cu ea in prealabil.
eu folosesc o crema speciala pentur calcaie, ca si ale mele se usuca repede..e naturala, oricum, pe baza de ceara si nu-mai-stiu-ce

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Alinuk eu sunt din Constanta si nu te pot ajuta cu nume, insa da....toti homeopatii sunt la baza medici alopati, cu studii in homeopatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

megbeng,eu nu aveam problem cu picioarele ..acum vreun an si jumate au inceput sa apara...nu prea am dat impo din pacate ,si acum probabil ca tb safiu destul de atenta..ideea e ca am o crema care se pare ca e eficienta,de la schol (parca asa se scrie),insa nu stiu cat e de ok...am sa caut un homeopat sa vad ce imi recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Salut fetele
azi am fost si noi la doct si avem BAIETEL
am crescut mare avem 266 de gr.
In legatura cu fumatul si eu m-am lasat cand am aflat ca sant insarcinata, acum nici sa nu simt mirosul ca dau pe spate.
Bun venit noilor burticutze si FELICITARI TUTUROR care au aflat sexul BB.
Va pupic si aveti grija de burticutze

MAMI18+cu YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Dolphin felicitari!sarcina usoara in continuare si sa va vedeti cu bine

Ana-Alx mama mea e diabetica si are mai tot timpul cu calcaiele.trebuie sa eviti incaltamintea cu toc iar talpa sa fie cat mai moale.din cate imi amintesc eu mama folosea un preparat homeopat Cicatrizin.il gasesti si in farmacii si nu e scump!

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Vai ce mult ati scris! De-abia va mai ajung din urma!

Catalina despre streptococul hemolitic B e cite ceva aici

Kateryna si Alinatxa bafta multa la Sa va intoarceti cu vesti bune,da?

Messa foarte dragute numele acelea,sunt scandinave intr-adevar, dar intilnite in special in Norvegia,Suedia si Danemarca.In Finlanda ai vazut ce nume ciudate au!

Aelita si eu cred ca esti extraordinara ca poti scrie atit de detaliat la 2 odisee.Imi pare bine ca ti s-a potrivit calendarul chinezesc.Vad ca la cele mai multe persoane functioneaza.

Terbitza nici eu n-am mai pus gura pe o praji de nu stiu cind.Nici cioco nu ma atrage.(ce sa mai mir c-am slabit 2 kg)

Wannajo la primul bebe am avut mici dureri sciatice prin ultimele 8 saptamini.Acum insa am avut din saptamina 13.Poate c-o fi de vina pozitia de pe scaun sau stai jos prea mult.In Finlanda m-au sfatuit sa fac miscare ponderat si sa evit pozitiile dificile de stat pe scaun.Se pare ca nimic nu ajuta cu adevarat.

Dolphin felicitari pentru baietel!

Octavia total de acord cu privire la "silueta".Nici nu m-am mai cintarit decit la medic dar acolo saptamina trecuta s-a observat ca am scazut in greutate.(o sa recuperez cu siguranta luna asta pentru ca ma simt mai bine si greturile au disparut)

Vorbind despre fumat, am o vecina finlandeza adolescenta de 17 ani gravida care a lasat tigara imediat cum a aflat de bebe.O admir, mai ales ca la virsta ei a dovedit maturitate,pastreaza copilul,nu mai fumeaza si se informeaza foarte mult despre tot ce tine de sarcina.
O zi frumoasa mamicilor de ianuarie februarie 2007!

Sabina 16+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

fetelor, mie mi-e dor de adinush! ce stiti de ea? e in concediu?

vine bebe!

Mergi la inceput

..si ca tot veni vorba de tarile nordice, am si eu o curiozitate...apropo de adolescenta de 17 ani care pastreaza copilul...acolo mamicile care nu lucreaza/nu au lucrat primesc vreun ajutor de la stat pentru cresterea copilului?cum sunt privite acolo , in general, fetele tinere, mame singure?

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Sabina ma bucur ca ti-au disparut greturile si la mine de vreo 2 sapt s-au terminat cu toate ca ma mai incearca uneori senzatii de voma.cred ca la a doua sarcina luam in greutate mai greu de cat la prima,probabil organismul accepta mai usor starea de graviditate.sa stii ca am citit de fff multe ori numele pe care le-ai scris dar mi-e greu sa ma pronunt la unul.sunt atat de diferite!cu siguranta o sa faceti o alegere buna ca si la Joel.apropos de calendarul chinezesc si mie mi se potriveste pt prima sarcina.la asta nu stiu exact cand s-a produs fecundatia pt ca aveam perioada fertila pe 1mai iar ultimul contact a fost pe 29aprilie.sper sa aflu la urmatorul control ce e bebe cu toate ca ma indoiesc.

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor, am fost ieri la eco dar n-am vrut sa scriu pt. ca am avut o stare super proasta.
Bebe e ok, nu sunt probleme, doar nebunia mea nu ma lasa sa ma bucur! De fapt, cred ca m-a enervat atitudinea doctorului (Meclea, de la Sanador)...N-am plecat de acolo zambind si increzatoare ci cu un of in suflet si un gol de 3 milioane in buzunar pt ca dl dr a considerat necesar sa faca eco 3-4D...desi in timpul ecografiei imi tot spunea ca "da, mai incolo, pe la 22-24 de saptamani se vede mai bine"... Era omul atat de entuziasmat ca uite, i se vad labele picioarelor, si are un picior intins si unul indoit, ca are mana la gura, uite-i nasul... Credeam ca innebunesc! Pe mine ma interesa sa stiu ca e copilul sanatos. Cum arata o sa vad peste cateva luni, acum oricum arata ca un extraterestru. Mi-a mai descoperit si un fibrom , despre care alti 3 medici inainte nu mi-au zis nimic. In fine, au fost mai multe chestii care m-au enervat! In final, am tras concluzia ca la 20 de saptamani 3D-ul e bun ca sa-i vezi picioarele si degetele si altele...pe bune de nu are dreptate Iosup cand spune ca 3D-ul e aspectul comercial al ecografiei... Daca il intrebi pe Meclea zice ca "cine nu are 3D foloseste astfel de scuze" (ca Iosup, vezi Doamne) Pe cine sa mai crezi? In cine sa mai ai incredere???? Iar voua zau ca nici nu stiu ce sa va recomand , daca are sau nu rost sa faceti 3D inainte de 24 de saptamani. Pana la urma tot 2D ramane de baza. Ah, plus ca dupa "spusele" aparatului si ale dr. la care am fost ieri, bebe are vreo 19 sapt si cateva zile...eu ma dusesem fiind convinsa ca sunt in 20 de sapt. Acum sa vedeti ce alte "teorii" se dezvolta in mintea mea ...

Va mai scriu alta data, ca acum mi-am amintit din nou si m-am enervat

Alina 20+ (SIC!)

Mergi la inceput