Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
TERBITZA spune:
salutare de la mare!
Sambata am fost la doctor , in urma sperieturii pe care am tras-o cu intarirea burticii. Mi-a marit doza de utrogestan de la 2 la 4 pe zi si daca mai apar pb sa fac no-spa injectabil.Acum ne simtim f bine.doc ne-a confirmat la 16 sapt ceea ce Iosup ne spusese la 11: avem o fetitzaaaaaaaaaaa! Acum sunt in lupte cu tati pentru ca nu reusim sa ne punem de comun acord in privinta numelui.E tare mandru de fetitza lui!
Christinutza, eu mi-am cumparat sutiene de bumbac, cu un numar mai mari si ma simt minunat in ele.
Alinatxa, la fel am patit si eu cu hartia igienica la inceputul sarcinii.Am iesit din baie bocind de l-am scos din minti pe al meu.Pana nu m-a dus la chiuveta si mi-a aratat cum iese culoarea din hartie nu m-am calmat....mama nebuna ce sunt!
Cristiana_70, eu am incheiat 16 saptamani si de vreo 2 zile vomit si am gust amar in gura. Doc mi-a recomandat Rowachol ,e pe baza de uleiuri eterice de menta si alte cateva chestii...si sa stii ca azi am fost ok.Am observat ca crizele mi se declanseaza dupa ce mananc prajituri din comert, desi intotdeauna au fost f f proaspete.
Aelita, in general durerile de burta apar numai cand stau pe scun.In picioare ma simt minunat.As vrea sa raman acasa dar colegii mei sunt in concediu si nu are cine sa ramana la birou.Ma consolez cu gandul ca mai am de stat la serviciu doar 3 saptamani si apoi raman definitiv acasa.
Pitilache, bafta multa la amniocenteza!
Catalina mie nu mi s-a mai intarit burtica de cand iau 4 ovule de utrogestan pe zi iar no-spa injectabil m-a linistit imedia desi pastilutele nu au avut nici un efect.
Dulcetika, CASA DE PIATRA si tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca!
Mariana_1976, esti demna de admiratie.4 copilashi, nu imi vine sa cred.Felicitari , mamico!!!!!!
Eu am programare la dr Iosup, pe data de 11 septembrie,venim in Bucuresti pt eco morfologica de 20 saptamani, apoi vrem sa plecam direct la munte.
Va pup!
16+
Messa spune:
ALINATXA, sunt pe aici, cu treaba :) am avut mult de lucru si in weekend, asa ca am "disparut" putin
pupilim si noi (adica eu si bebe) ![]()
Mariana76, mamaaaaaa, 4 copii! Wow! Eu nu stiu daca am sa am curaj sa il fac pe al doilea, si uite ca exista mamici care fac si mai mult de trei! Super! Sarcina usoara!
Megbeng, felicitari de baietel!
Helenutza23, hai ca mai e putin cu greturile, trec si ele aaacusica!
megbeng spune:
ckristina, cel mai bine postezi intrebarile tale la sectiunea "asteptand un ingeras..", la topicul "durerea unei pierderi de sarcina" sau la "endometru, temperaturi"...sau la "aspirante optimiste"..fetele de acolo au trecut si trec inca prin multe, sunt sigur printre ele si cu ovare polichistice sipe deasupra sunt si foarte sufletiste, asa ca o sa iti spuna tot ce stiu!
miha, bun venit!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
kateryna spune:
Fetelor, o sa intru sa modific listuta pe seara. Asa ca cine mai are date de trecut pe listuta sa imi spuna si le trec.
Vine barza
diverse aranjamente nunta
aiska spune:
Bine v-am regasit.
Megbeng felicitari pentru cauciorul albastru!
Catalina aici mi-au spus ca daca sunt contractii din al doilea trimestru in afara de analizele pentru toxo si infectie urinara se mai face si pentru streptococul B.Un sumar de urina se repeta la 1 saptamina dupa ce ai terminat antibioticul daca ai avut infectie.Tie nu ti-au facut atunci?Sper sa fie totul bine.
Clau07 nici in Finlanda nu se prea face cerclaj dar daca ai deja un cm jumate colul deschis ar fi mult mai bine sa le ceri sa-ti faca.
Miha si Mariana_1976 bine ati venit la ianuarie februarie!
Dulcetika casa de piatra si multa fericire!
Kateyna
multumim mult pentru ca te ocupi de listuta!
Alinatxa si eu acelasi fix dar motivat pentru ca placenta mea e situata jos in peretele uterin anterior.Asa ca ma uit la hirtie ca o obsedata dupa fiecare 
Noi avem o lipsa de inspiratie acuta cind e vorba de nume. O combinatie dintre nume romanesti cu cele finlandeze misiune aproape imposibila!
Sa va amuz un pic cu ce fel de nume se dau pe aici?
De ex la baieti Fericire(Onni),Valoros(Arvo),Cistig(Voitto)si mai "normale" ar fi:Eetu(Eduard),Juuso,Niko,Tino(Dino
)sau ce ziceti de fete Aino(Unica),Roosa,Satu(poveste),Taru(legenda),Pilvi(nor),Sinikka(albastrica).
Chiar glumeam cu sotul sa-i punem "Veverita" daca e fetita si "Bradutz" daca e baiat.![]()
Sa fiu sincera la eco de 20 de saptamini ma intereseaza mai mult ce e cu placenta decit sexul lui bebe.Stiu ca suna neplacut dar asta e:mi-e frica de nu mai pot sa nu trebuie sa-mi scoata uterul la operatie daca placenta nu se ridica.
O zi frumoasa tuturor burticilor!
Sabina
16+
mamica lui Aleksi Joel 
adela2006 spune:
roandre iti multumesc imi da sperante sunt sigura ca si al meu sot se agata de cele 5% sanse de a fi baiat
in rest nu stiu cum e la voi dar nu mai am nici un chef de mers la lucru trezitul de dimineata la 6.30 ma omoara
delcetika casa de piatra sa ai o nunta ca in povesti
noi facem sambata 1 an ( dupa cei 7 de stat impreuna )de la casatorie
cine se ocupa de listuta o rog frumos sa-mi traca si mie carutul roz
va pup
18+
alexandra
aiska spune:
Adela ti-am trecut
!
Sotul meu cred ca e exceptie:ar cam dori fetita.![]()
Fetelor sunt curioasa un lucru:la cite dintre voi care cunoasteti deja sexul bebelusului s-a adeverit calendarul chinezesc?
Sabina
16+
mamica lui Aleksi Joel 
gio spune:
la mine nu s-a adeveri calendarul chinezesc. Imi iesea baietel conform lui
15 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
Messa spune:
Aiska, daca esti in pana de nume, uite cateva care mie imi plac mult de tot, dar care nu merg cu numele noastre de familie, asa ca... nu le putem pune, poate merg la voi: Thor, Varg, Odin, Lothar ![]()
marinar spune:
mie la primul calendar chinezesc pe care l-am consultat mi-a iesit baiat, la altul fetitza. eu in burtik am fetitza, deci...
Marina
17+
burtika