Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

hahaha, si eu vroiam sa intreb de calendarul chinezesc! la noi s-a adeverit!! si se potriveste privit asa, retroactiv, si pentru mine si pentru sot!

de fapt e unul din motivele pentru care mi-am dorit sa raman in luna mai, ca vroiam baietel si din calcule asa iesea!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Cristina, parerea mea e sa asculti sfatul medicului si sa urmezi tratamentul. E bine sa consulti si alte pareri (sa te interesezi la alti doctori, sa te informezi pe forum). Unele fete nu pot avea o sarcina fara tratament. Si eu m-am crezut tare sanatoasa si grozava cand am ramas primele dati, si nici nu vroiam sa aud de medicamente sau de recomandari de genul: nu fa efort, nu iesi in frig. Dar cand am pierdut a doua sarcina, mi-am promis ca voi lasa stiinta mea la o parte si voi urma intru-totul sfatul doctorului. Asa ca in primele saptamani am luat utrogestan, duphaston si no-spa, chiar daca citisem ca ies copiii parosi, negriciosi etc. Am stat in pat cat am putut de mult, mi-am lasat sotul sa ma ajute la curatenie si la bucatarie (chiar daca il puneam sa de-a cu aspiratorul de doua ori si tot nu eram multumita). Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca totul e foarte bine, sunt in concendiu, iar cand voi incepe serviciul imi voi lua iar concediul ori de cate ori mi se va parea ca e prea frig. Nu vreau sa mai risc nimic.

Mihaela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Ma bucur sa va regasesc bine pe toate

eu de cateva zile am mari emotii, azi mergem la medic sa aflam rezultatul la TT si sa facem eco poate aflam sexuletzul. Am foarte mari emotii nici nu pot sa le stapanesc, le simt in gat.
Cand ma intorc o sa va scriu.
Sa imi tineti pumnii ca numai voi stiti prin ce trec...

Sa aveti grija de burtici
Ralu 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Am modificat listuta, daca am mai uitat pe cineva va rog sa imi spuneti.
Rugaminte mare, daca va adaugati carucior pe listuta sau se trece o mamica noua sa modificati si la inceputul listutei la evidenta numerica. Pe urma o sa fie mai greu de vazut daca e vreo greseala. Parerea mea

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

aiska iti multumesc
la mine s-a potrivit calendarul chinezesc
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

fetelor ce mai stiti de hermanadela nu am mai vazut0o de mult sper ca e bine
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Buna seara mamici cu burtici!
Va multumesc frumos pentru primirea calduroasa!
Multumesc Sabina pentru PM si parola.
Aveti o listuta foarte draguta.

Kateryna uite o pentru ca m-ai trecut asa de rapid pe listuta.(E drept,am modificat eu putin findca ultimul [b]era pus inaintea numelui meu si din cauza asta nu aparea ingrosat)N-am vrut sa ma intind pe 2 rinduri de asta mi-am omis data nasterii.

Alinatxa iti multumesc pentru cuvintele de bun venit si iti doresc succes miercuri la doctor sa afli ce este bebe!

Aelita uite m-ai facut sa rosesc cind am citit rindurile pe care mi le-ai scris.Sa stii ca nu e greu cu 3 copii,aici majoritatea familiilor au 3-4 copii,rar 1-2.Cu vitaminile penatale sunt absolut de acord cu tine!In Suedia se dau numai in cazul in care exista carente depistate la analize.

Simona si mie imi pare asa de bine sa fim impreuna si aici la Odisee!

Megbeng felicitari pentru baietel! Ce bine imi pare sa aud ca este ceea ce v-ati dorit!

Mihaela/Constanta bun venit!Iata ca am sosit cam in aceeasi timp!

Terbitza si eu tot asa am procedat la capitolul sutiene! Aaa, sa nu ma lauzi ca de fapt 3-4 copii e ceva normal in tarile nordice!

Messa si eu tot asa credeam ca dupa 2 copii nu-l voi mai face pe al treilea,daŽuite ca m-am inselat si imi pare foarte bine.

Aiska mie mi s-a potrivit calendarul chinezesc la toti 3 copiii.Uneori daca ultima menstruatie e la sfirsit de luna multe gravidute pun acea luna ca "luna de conceptie" cind ar trebui sa puna de fapt data ovulatiei.O sa te anunt cum va "fonctiona" calendarul la bebe4.

Ralu/USAtin pumnii la triplul test

O seara/ziua frumoasa (dupa caz ) va doreste

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Ma bucur sa va vad voioase si cu chef de vorba. Eu am venit de la munca, dupa o zi EXTREM de obositoare si bebe mi-a mai tras o intarire de burta asa de control. Cred ca sunt legate de oboseala - eram asezata in pat, ma relaxam.

Aelita, esti fantastica! Cum tii nene minte sa ne raspunzi la toate? Iti faci rezumat cand citesti? Ca io nu tin minte de la mana pana la gura ... Oricum, jos palaria pt dumneata

Trebitza, stiu ca utrogestan si nospa injectabil sunt bune dar daca dr meu nu mi-a dat ... singura asa de capul meu nu pot lua. Oricum, cred eu ca si nospa asta pe care il iau isi face efectul. Macar sper sa ma ajute ca la constipat ma ajuta si mai si.

Aiska, eu am repetat sumarul de urina si a iesit steril. Deci ok. Acuma mi l-a dat din nou asa just in case. Nu mi-a zis nimic de streptococul asta. Ce e cu el?

Ckristina, eu am ovarepolichistice. Fara tratament nu am ramas, de 7 ani incerc. Cu multe, multe tratamente. Medicamentoase si de investigare. Pentru a-mi investiga ovarele mi-au facut laparoscopie si pt trompe histerosalpingografie. Tratamentele au fost cu duphaston (cand mergeam la dr. Conci dansul avea o reteta, ca sa zic asa, Duphaston si Vitamina E - am bagat cu pumnul dar la mine nu prea au avut efect). Eu mi-am rezolvat problema, cat de cat, adica am obtinut sarcina de anul trecut si cea de acum cu ajutorul dnei dr Corina Neamtu de la Parhon care mi-a dat sa fac o investigatie mai amanuntita, ceva cu dozare de insulina. Complicat. Oricum, asa cum ai gasit si mai sus sfatul, la Asteptand un ingeras (de unde vin si eu, dupa ani de salasluire pe acolo) vei gasi chiar subiecte numite asa - ovare polichistice. E o problema f des intalnita.
Daca te mai pot ajuta cu alte detalii, te rog mult scrie-mi, chiar si pe adresa ca iti raspund cu placere daca stiu.

Meg, da, traiesc o constanta minune ... ce sa iti spun, pana nu vad "produsul finit" parca nu imi vine sa cred nici acum. Dumnezeu e mare si nu pot decat sa sper ca ma va duce pana la capat cu bine.

In ceea ce priveste numele si la noi tati a fost cel cu ideea decisiva. Initial eu oscilam intre Cristian si Gabriel dar tati a zis intr-o dimineata "auzi, ce zici de Matei?" si Matei a ramas.

Va pup si va multumesc ca va ganditi la mine.

Cata 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bine ai venit aici Mariana!!!!Te asteptam.

M-am mai uitat o data pe calendarul chinezesc dar nu...26 ani, luna conceptiei mai, sex masculin. La Taisia s-a potrivit, acum nu.

Cat despre nume, noi ne gandisem la Sara, dar iar am vazut azi o catea cu numele asta...totusi o sa caut altul...grea treaba...
15 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Gio, multumesc mult pentru mesajul de bun venit!
Sa stii ca in calendarul "meu" chinezesc mai si 26 de ani este G="girl" Uitasem sa scriu ca am gasit pe net 2 VARIANTE DE CALEBDAR CHINEZESC

Uite il postez mai jos pe cel care mi-a dat ca vei avea :

Chinese Lunar Calendar WOMAN'S CONCEIVING AGE
MONTH OF
CONCEPTION 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

January G B G B G B B G B G B G B B
February B G B G B B G B G B G B G G
March G B G G B G B B B G B G G B
April B G B G G B B G G B G G G G
May B G B G B B G G G G G B G G
June B B B G G G B B B G G B G G
July B B B G G B B G G B B B G G
August B B B G B G G B B B B B G G