Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

salutare fetele,

sunt o viitoare mamica de martie dar va urmaresc si pe voi pt ca sunteti inaintea mea :)

spuneti-mi si mie va rog, cum stati cu ecografiile? cate ati facut pana acum? la cate saptamani?

eu recunosc ca sunt cam macinata in ultima vreme de acest subiect, dat fiind faptul ca merg (momentan) la 2 doctori si fiecare imi face eco...oricum trebuie sa ma hotarasc la un singur medic :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Geo si eu tot la 2 medici sunt .Si eu fac eco foarte des .Am intrebat doctorul daca e ok sau nu.A zis ca e ok nu deranjeaza cu nimic pe bebe.Asha ca stai linistita.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata! si eu ajung azi la gineco, cu rezultatele de la analize si de la eco..eu merg la 2 doctorite..la una "pe bune", cu care urmeaza sa si nasc si care mi-e foarte foarte draga, dar care e acum in concediu si una la CMU la care merg pentru ca am nevoie de trimiteri pentru ecografii si analize (sunt arondata la ei, si asta e sistemul)...azi merg asadar la CMU.
de dimineata am fost sa-mi duc si lucrarea de diploma la legat, iar pe seara imi fac un mic bagajel si de maine ma mut la socri sa invat..asta pentru ca am o soacra care ma rasfata si am rugat-o sa ma tina ca pe un copil mic, sa faca ea mancare, sa spele, etc, eu doar sa stau sa invat in camera.
asta e sunt un mic parazit o vreme,dar e pentru un scop nobil..
in concluzie se anunta o zi destul de plina!

catalina, 19+, nu-mi vine sa cred!! eu imi tot amintesc de tine cand anuntai la "endometru" ca ai ramas..si acum ne povestesti despre cum misca bebe!
geo..cu ecografiile am impresia ca fiecare mamica de aici le-a facut in alt ritm...unele la 2 saptamani, altele o singura ecograife sau doua..daca nu ai avut inainte sarcini cu probleme si acum e totul ok, fara sangerari, contractii, etc nu are rost sa le faci prea des..eu de exemplu am facut la 4s, sa-mi confirme srcina si ca e in uter, nu pe langa, apoi la 6s sa vedem daca s-a format embrion (am avut acum cateva luni o sarcina oprita in evolutie-nu se formase embrion), apoi la 8s "la cerere" ca am fost acasa la parinti si sa vada si ei minunea..acum la 13s...si urmatoarea o sa o fac la 21s, daca nu apar probleme
mariana, bun venit!!!! a 4a sarcina!! felicitari!!!!
dulcetik` , sa ai o casnicie fericita si luuuunga, luuuunga..e o vorba care zice "sa imbatraniti pe aceeasi perna!"
aelita, numele sa stii ca inca nu l-am decis, desi de cativa ani de cand bazaim noi de un bebe, si ca vrem baietel ar fi fost cazul sa avem ceva ales...mie deocamdata imi place DAVID-ANDREI si sotul pare ok cu alegerea, dar mai e vreme, oricum!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mariana draga mea, bine ai venit pe lista gravidutelor! Ma bucur tare ca suntem si aici impreuna. Ma uit in jur si vad atatea mamici care au trecut prin stadiul de "mamici din nou aspirante"...si tare bine imi este. Inca o data iti spun cu drag sa ai sarcina usoara, puiut sanatos si sa dea Domnul sa ne vedem intr-o buna zi cu toti copilasii. Ce mult m-as bucura!

Simona 16+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

meg se pare ca taticii sunt cei care aleg numele bebeilor. la noi primul nume era Maia- tati l-a propus. nu ne hotaram pt al 2 lea, vroiam un nume de sfant care sa sune ok, iar ieri, asa fara o discutie in prealabil tati mi-a zis: stiu cum o sa o cheme pe printzesa mea: Maia Ioana. mie imi place, cred ca asa va ramane.
ce ziceti fetelor?

Marina 17+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

felicitari celor care au aflat ce e in burtica lor!
noile gravidutze, bine ati venit, sarcini usoare!

fetelor, cum va simtiti???? ca eu inca ma lupt cu gretzurile! nu mai pooot mi-e si frica sa pap ceva, orice, ca mi se face rau. mai rau e ca mi-e si foame....

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

Intrebare pt gravidutele care merg la 2 medici:

Care este motivul pentru care mergeti la 2 medici? Pentru siguranta voastra sau, ca si mine, inca nu sunteti decise cu care sa mergeti in continuare?

Pentru cele care fac ecografii "foarte des": ce inseamna acest "foarte des"? o ecografie pe saptamana? o ecografie la 2 saptamani? o ecografie pe luna?

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

geo, eu merg si la o dr de la centrul medical unirea ca sa nu dau bani pe analize si ecografii..e obligatoriu sa am trimitere de la un ginecolog de-al lor, dar nu am nici o intentie sa merg pe mana ei la nastere, ca nu-mi place deloc-deloc..am ales-o doar pentru ca e foarte libera si obtin programare imediat

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Buna, gravidute! Desi va urmaresc de cand s-a creeat subiectul nu am avut curajul sa raspund.
Georgiana, eu merg la mai multi doctori. La unul am fost de cele mai multe ori si sper ca ma va asista la nastere. La al doilea am fost pt ca e f aproape de locuinta mea si vroiam sa mai fac un eco. Am de gand sa merg si la un al treilea peste vreo 3 sapt sa imi spuna ce este (dr. meu ginec mi-a dat de inteles ca voi afla la nastere).
Ecografii eu am facut la doua saptamani. Asta din cauza ca am pierdut 2 sarcini, si pana la 9 sapt am stat pe ghimpi. Cred ca as fi facut in fiecare sapt daca nu citeam pe forum ca sunt oarecum periculoase.
Dureri am avut si toate ma alarmau. Am luat no-spa din 12 in 12 pana acum o sapt cand dr mi-a spus sa iau doar cand ma doare burta. Pai, eu rezist destul de bine la durere si de atunci nu am mai luat, desi dureri (un fel de intepaturi) am tot avut.
Vitamine am luat o perioada, dar mi se parea ca ma ingrasa si am renuntat. Mai ales ca am citit ca o fata (pe care o cunosteam) luase doar 5,5 kg toata sarcina. Ulterior, in schimb, am aflat ca tipa era sa moara la nastere. Asta m-a revoltat teribil, pt ca nu a povestit (sau poate nu am gasit eu) de complicatiile pe care le-a avut. Eu nu vazusem decat partea frumoasa: nascuse si arata foarte bine (desi inainte de a se casatori era plinuta).
Am tot incercat sa ma pun eu pe lista, dar nu am reusit sa o las pe prima pagina. Imi aparea ca orice mesaj, la sfarsit.

Mihaela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

buna ziua,prietene!
nu stiu unde sa cer ajutorul si am vazut prinre voi mamici sanatoase cu burtici sanatoase care au trecut prin experiente triste.va admir optimismul.
am si eu unele nelamuriri.mi s a spus ca am pierdut sarcina din cauza placentei.sambata am fost la control la dr conci stelian si mi a spus ca am ovarele polichistice si mi a dat tratament hormonal pt 3 luni.nu stiu daca sa l iau sau nu.as vrea sa incarc sa am sarcina fara tratam dar mi e tare frica sa nu repet aceesi experienta.
spuneti mi va rog:
1 sunteti gravidute cu ovare polichistica??
2.se poate face vreo analiza pt a vedea cat de bine functioneaza ovarele si unde??
3.as vrea sa mai consult un dr.pe cine??

pupici la toate

Mergi la inceput