Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetika` spune:

aaaaaaaaaaaa!!!!Uitasem sa va intreb!!! eu maine ajung in Bucuresti, are al meu treaba cateva zile si merg si eu sa-mi caut voal si accesorii (adica cercei..colier.. bratarica etc.). aici nu gasesc nimic sa-mi placa:((((. am inteles ca este o zona in Bucuresti cu multe magazinute pentru mirese. Stie cineva pe unde este? plsssss
18+ Miruna Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

meg sa va traiasca baietzelul!!! felicitari

dulcetika felicitari pt casatorie. cred ca te referi la zona Lipscani, acolo sunt fff multe magazine cu rochii de mireasa si accesorii. zona este intre piata Universitatii si Unirea, e usor de reperat. succes la cumparaturi!

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetika` spune:

Marina, multumesc mult!!! Am notat Sper sa gasesc ce-mi trebuie. Off!!!m-a pus in mare incurcatura rochia asta crem...am impresia ca nimic nu se potriveste :))) Pupici
18 + Miruna Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

revenim si noi.

tot citeam ca au inceput problemele cu contractii, col scurt..etc. eu de vreo 2 sapt am contractii zilnic cred, am inceput sa iau mg b6 si no-spa si astept sa vb cu dr sa vad daca e cazul de altceva. de gynipral nu mai ma ating ca stiu cum e de la sarcina trecuta: daca iei 1-2 n-au efect, daca iei 4 esti zombie...cred ca din cauza asta mi s-a scurtat si colul.

despre placenta: la taisia am avut grad de maturare 1 pana la 35 sapt (ultima eco) si in ciuda contractiilor bb a crescut bine. acum nu stiu cum e cu gradele astea de maturare, dar anumiti ecografisti acorda o importanta prea mare acestor masuratori. eu una ma simt mult mai bine cand pe rezultate vad "in limite normale" decat o anumita valoare, ca sa-mi storc eu creierii dupa aia daca e bine sau nu.

megbeng, felicitari pt baietel. noi la 14 s aveam in jur de 80 gr (ambii copii). sunt destul de relative masuratorile astea si tabelele de pe net.

cafea am inceput sa beau si eu, cu f mult lapte si mai putina decat de obicei.
de vomitat vars mai rar: am fost al mare si n-am varsat deloc, apoi 2 zile in Buc am varsat la greu si 3 la ai mei in provincie unde n-am varsat. acum iar la Buc si nu am varsat inca...am remarcat ca daca stau al aer nu mai vars. acasa stau mai mult in pat si din cauza asta mi-era rau. oricum, greturile nu s-au dus de tot si am 15 s +.

simt cred anumite miscarile, dar nu ma loveste bb ci mai degraba simt cum se "invarte" prin burtica. inca nu le pun la socoteala.

astept sa stabilim intalnire, sper sa vin si eu.
va pup

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Am tot stat,m-am invirtit si m-am codit sa intru sa nu intru...
Pina la urma v-am citit de la inceputul inceputului si m-am hotarit sa ma inscriu si eu la ianuarie februarie desi am DPN pe 2 martie.Oricum nasterea se va produce in februarie fiindca am o cezariana la activ si am ramas gravi la ceva mai putin de 4 luni de la operatie.

De trecut pe lista nu e problema,ma pot trece si singura cu conditia sa ma primiti si sa am parola de la contul vostru comun.

Asadar,hai sa ma prezint foarte pe scurt:
Ma numesc Mariana,am 30 de ani, o fetita in clasa a doua,un baietel de 5 ani si un bebe care face saptamina viitoare 6 luni.Sunt gravi in 12 sapt si pina acum totul a fost okay cu exceptia starilor de greata.
Cred ca am avut bafta fiindca sunt la asa putin timp dupa cezariana.
(primele 2 nasteri au fost naturale,doar la a treia am avut operatia din cauza malprezentarii bebeului).

Astept sa va cunosc mai bine si va doresc sarcini usoare si fara probleme tuturor

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

MWAHHH fete frumoase si burticoase,
Eu am tras chiulul 2 zile.Am iesit si eu un pic la aer.Am fost la snagov la socrii a fost super ,casa se afla langa padure si auzi toare pasarelele posibile cum ciripesc.M-am simtit tare bine.
Dulcetika felicitari ptr nuntulita.
Mariana bine ai venit si sarcina usoara desii tu deja esti calita de la sarcinile precedente.
Catalina mama sa te relaxezi mai mult de acum incolo ca iti dau bataita auzi?
Gio si tu ai cam tras chiulul.
Aelita ,messa unde sunteti?Va pupilesc
Maine vine doctora mea din concediu si am sa o bombardez cu telefoaonele ptr ca trebuie sa stiu care sunt stirile de ultima ora si vreau sa imi vad bebelina sau bebelinul.
Miercuri am programre la iossup sa stiu daca e cu prunica sau cocosel
Hai ca va pup si sa mai scrieti si voi ca mi se face dor de voi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Catalina,normal,periculoase sunt din 15 in 15 minute..sau ceva asa.
Noaptea mi se intampla si mie,de cateva ori pe noapte,poate chiar din ora in ora mai ales daca sunt treaza si le simt.La fel,cand sunt relaxata.Mi-a spus medicul ca e normal,ca se mai dezvolta si ridica uterul,ca muschii..ca una alta...
Acum , tu stii mai bine cum e la tine,eu de cand mi-a spus medicul ca totul e ok,am vazut si la ecografii ,masuratori,tot,nu am de ce sa ma mai sperii.Doamne fereste de acum incolo niciodata nu stim,dar cel putin acum stiu ca e bine.
Daca medicul ti-a spus ca e bine,eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi.
Daca tu crezi ca nu e bine,mai fa un control sa telinistesti.Nci stresul nu e bun.
Nu te mai gandi asa repede la schimbari.Domane fereste de asa ceva,dar ce putem face?Doar nu putem face ecografii doua pe saptamana de frica schimbarilor.
Eu zic ca dca era bine,atunci e totul ok!
Daca tu nu esti bine,nici bebe nu va fi.si cu cat te ingrijorezi,cu atat apar durerile,contractiile,problemeñe!Linisteste-te,conteaza mult starea ta!
Maryela,daca le-ai incercat pe toate...eu zic ca minunatul tau bebelus vrea la balon ...
nu stiu ce sa zic.totul e de la alimente..dar tu trebuie sa stii ce e bun si ce nu pt tine acum.
ti-am vazut pozele,gabriela,esti tare frumoasa!
megbeng
AI AFLAAAAAT ????!!!!!URAAAAA !! E BAIETEL !FELICITARI!! de cand asteptam sa afli !!! nume?nume???
mie,la 13 sapt nu mi-a spus cat masoara,nu mi-a dat nici poza,doar a zis ca e totul foarte bine .si m-am suparat si am mers la alta clinica.acolo,la 16sapt si 4 zile,avea 165 g ..dar nu poti sa iti dai seama,sunt cateva saptamani diferenta,totusi ..nici eu nu stiu daca la mine era mare sau mic,daca a zis ca e normal,atunci m-am multumit.
loremunteanu FELICITARI SI TIE PT CRISTIAN !!!
FOARTE BINE CA NU DAI PISICA!
cristiana70,LA MULTI ANI ! de pe caum mamei tale,pt vineri ! Si sper sa afli si sexul bebelusului sa ii faci cadou.Oricum iivei face cadou poza de la ecografie,dar macar sa stii daca ii pui funditza roz sau bleu! Eu asa am fost la ai mei,cu o sticla de bautura preferata lor si legata cu fundita rozzzz .
Si eu vreau un loc pt animalutele abandonate :(
maria irina ma bucur ca simti deja miscarile Mariei -Anastasia , si ma emotionez si eu cand citesc ce scrii ,prin ce treci..mai ales ca ma gandesc la povestea ta...Sa iti traisca fetita,sa fii fericita si sa iti fie din ce in ce mai bine!!
nushulica,ramanem cu gandul la tine,chiar daca inteleg ca nu mai intri aici,dar ma rog si sper sa ne dai cat de curand vestea cea buna!! Fii otpimista si crede mult in asta! Sunt sigura ca va fi CURAND!
DULCETIKO
,SA FIE INTR-UN CEAS BUN NUNTA TA! Sa fiti fericiti,casa de piatra!!

treceti-o si pe dulcetika la aniversari,pe 3 septembrie,sa ne amintim sa o sarbatorim cum se cuvine!!

dulcetika,eu iar nu inteleg de ce dau medicii vitamine pt luat in greutate.eu stiu ca atat timp cat analizele iti ies bine,fara carente,atat timp cat bebelusul e in grafic(mai ales ca zici ca e mare ) de ce unii recomanda sa ne indopam aiurea de vitamine ?
nu e bine sa mamanci o data pe zi,dar zici ca rontai fructe si altele,astea tot mese sunt.trebuie sa mamanci de 5 ori,nu neaparat mancare ,ceva sanatos si ce iti place tie.important e sa nu faci pauze mari,de ore lungi intre mese,cat de mici ar fi mesele.
putin si des!
nu trebuie sa luam noi neaparat in greutate.unele luam,altele nu.trebuie sa ia bebelusii,nu noi!poti fi slaba si sa ai vitamine ! poti sa fii grasa si sa ai carente.asta depinde de analize.
normal trebuie sa iei 9 kg pana la final.tu abia esti in 18,si se stie ca spre final iei multe kg rapid.nu inteleg de ce se incapataneaza medicul tau sa iei in greutate,sa iei acum vitamine daca nu ai carente,au si alea un scop al lor..si apoi sa te trezesti ca nu te mai opresti din luat.
au boala si cu copiii,la fel ,ii baga pe vitamine sa ia in greutate.fiecare cu organismul sau.important e sa fie sanatosi,nu grasi.

Mariana76,e al patrulea copil??? Tin sa iti spun ca te admir,ca esti o super mamica aici intre noi !!!! o curajoaza si o mare iubitoare de copii!!FELICITTARI!!!! sa ai o sarcina si o nastere usoara!!
Alinaxa sa ne scrii neaparat miercuri sa ne spui de prunica sau cocosel ca mor de nerabdare!

pupici pe burtici! si la pitici!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

12 , 12 din 100 de gravidute ?????

suntem trecute toate ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

megbeng,loremunteanu felicitari pt baietei!!!Lunea viitoare venim si noi in tara si nici ca mai am rabdare sa aflu sexul puiutului meu.avem programare abia pe 28.ne dorim si noi cel mai mult un baietel si speram ca asa va fi!
maria irina,eu simt f des miscarile lui bb meu desi sunt la prima sarcina si avem 19s.le pot localiza exact dar nu totdeauna le simt cu adevarat la mana.cred ca e cel mai nobil sentiment;la noi sarcina e cu ceva probl dar fiecare zi,saptamana, trecuta e o victorie.de multe ori simt si noaptea cum bate in burtica.nu or fi contractii,nu?
dulcetik,felicitari,sa-ti dea Dumnezeu casa de piatra si o casnicie asa cum iti doresti!!!
cat despre vitamine,eu am luat materna,elevit si acum am pregvit zinc.voi ati luat pregvit zinc?toate acestea le-am luat la recomandarea medicului si nu m-am ingrasat de loc ...pe alocuri.doar burtica a crescut,insa mie cred ca-mi sunt de folos.eu mananc bine si cu toate acestea am ameteli din cand in cand,mi se pun carcei la piciare,iar inainte sa fac analizele am luat 3sap materna si nu au iesit chiar in regula,adica valorile erau la limita inferioara.ma gandesc ca daca nu luam vitamine ieseau analizele mult mai prost?!si nu eram o fire slabuta,numai okaveam 54kg si 164.
va pupic,19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
ma bucur sa vad vesti bune de la co-mamici, si eu am avut doua nopti linistite. Nu stiu daca a fost de la no-spa luat seara (40mg, am luat numai unul) dar macar am dormit bine. Asta e important.
Vroiam sa va intreb, voi simtiti miscarile lui bebe regulat (adica aproximativ la aceleasi ore si cam de aceeasi intensitate?). Eu de exemplu acum sunt la serviciu si nu prea simt nimic de azi dimineata - si atunci am simtit ceva f vag. La aceasta varsta o trebui sa le simtim in fiecare zi?

Eu azi dimineata am mai dat o proba de urina ca mi-a cerut dr cand i-am zis ca la fiecare contractie merg la toaleta si mi-a zis ca sa nu fie vreo infectie urinara (sper sa nu ca abia scapasem) si mi-a dat sa mai fac o data toxo si cmv ca cica din doua in doua luni.
Noroc ca sunt abonata ca altfel ma scotea la pepeni cu banii.

Hai va pup pe toate si sper sa auzim numai vesti bune.

Cata 19+

Mergi la inceput