Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

brrr,cand am citit povestea cu acul ala in burta si copilul care misca pe langa el..mi s-a zbarlit pielea pe mine.mi se pare ca trebuie sa ai precizie de gen operatie pe creier,sa nu cumva sa misti un pic..sau poate mi se pare doar mie.
au dreptate fetele pe acolo,depinde si de ceea ce vrea mamica:daca vrei sa fii sigura,adica daca stii ca in cazul in care ti-ar spune pste vreo doua saptamani ca sunt probleme cu copilul ai avorta,atunci fa amniocenteza.daca stii ca nu ai face-o,nu are sens sa te stresezi.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Da, intr-adevar nu este o decizie usoara dar tocmai gandindu-ma la viitorul bebelui, am considerat ca este mai bine. Daca este/va fi cineva interesat o sa povestesc experienta mea.

Sa-mi tineti pumnii, va rog!

Multa sanatate,
Piti
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, dupa cum vedeti nu am somn. Am avut o noapte f f agitata. Desi am luat un nospa aseara, parca in noaptea asta am avut cele mai multe momente de burta tare. Sunt din nou destul de speriata si nu prea stiu ce sa fac, mai ales ca dr abia m-a vazut miercuri si imi e tare rusine sa il deranjez din nou ... . Am cautat pe net informatii despre contractii dar nu am gasit prea multe. Daca a gasit cineva pe aici pe site, i-as ramane recunoscatoare sa imi dea si mie link-ul.
Sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Draga Catalina,

tocmai ti-am citit mesajul si ma tot invart prin site-ul asta poate gasesc ceva folositor, dar intre timp incearca Clinica Virtuala Desprecopii.com poate gasesti raspuns la intrebarile tale, sau chiar intreba un medic.
O sa mai caut si cum gasesc ceva iti scriu.

Incearca sa nu te ingrijorezi, cam greu de facut dar cel putin incearca

Ralu 18

Mergi la inceput

Catalina,

vezi ce spun mamicile care s-au confruntat cu aceeasi situatie aici:
http://www.copilultau.ro/forum/viewtopic.php?p=122235&sid=7ac71915e777e4ebd1a550638043ee17

http://reclama/forum/viewtopic.php?t=743&sid=691587fea339a6fe4c9f8f8ada9aa9f6

Mergi la inceput

Scuza-ma Catalina al 2 lea link nu e bun vezi asta:

http://reclama/forum/viewtopic.php?t=743&sid=691587fea339a6fe4c9f8f8ada9aa9f6

Ralu18

Mergi la inceput

Catalina,nici eu nu am somn .incearca sa nu te ingrijorezi.Cum e? e la fel ca atunci and ai mers la medic?ce ti-a spus atunci?fa o paralele intre ceea ce simteai atunci si ce ti-a spus medicul.
in general,nopatea aimai multe contractii.eu am cateva pe noapte,si la mine totul e ok.dar nu stiu la tine cum e.
ziua nu am.incep seara,si pana spre dimineata tot am de cateva ori.am asa de cel putin o luna,si intre timp am mers la eco si totul e in regula.

in primul rand nu vreau sa te ingrijorezi! daca simti ca e ceva in neregula,mergi iar la medic.

zilele trecute ti-a fost mai rau decat acum ? ce ti-a zis atunci emdicul?

19+

Mergi la inceput

Ralu, nu merge nici un link .

19+

Mergi la inceput

Aelita , Catalina imi cer scuze nu stiu de ce nu merge, ca de copiat le-am copiat bine, dar Cata du-te pe google si da cautare dupa " intarirea burtii la gravide" si o sa gasesti link-urile acolo, este al 3 lea si ultimul de pe prima pagina.

Ralu 18

Mergi la inceput

de ce scrie la linkul pus de tine "reclama forum" ??
cumva e accesul negat pt ca e de la alt forum? si cred ca trebuia sa dam noi copy,nu sa dam direct clic !
la primul am reusit sa intru .

Mergi la inceput