Ce haine purtati in casa?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

cu manichiura mai era ce era inainte de bebe, acum nu prea mai am timp de oja, lacuri etc..le tin scurte si la obiect..de fapt, si daca as avea timp, nu cred ca m-as picta cat e bebe mica si tot timpul cand imi prinde degetele mi le roade

dar sotii/prietenii/concubinii vostri cum stau in casa?

si apropo de par: si la mine e la fel, lung, ondulat, numai bun pentru Bia sa se agate de el, asa ca, oricat mi-ar displacea, cand o 'manevrez' pe ea, il tin cat mai prins...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna,fetelor.A mai fost un subiect asemanator(relativ)si au iesit niscai scintei.Aici vaz ca sunteti mai pasnice,asa ca ma bag nitel in vorba cu voi!Eu in casa stau...ca si cind ar trebui sa ies pe usa!!!!De dimineata de cind ma trezesc singurul lucru care-l fac nearanjata,fac si dau lapte la copilul mic.Dupa care ma aranjez,pregatesc masa ,trezesc restul familiei si uite asa incepe ziua.Foarte rar,cind am fost foarte bolnava sa zic asa,am ramas in pat si chiar si atunci m-a imbracat soacra-mea si m-a pieptanat si ma dat cu deodorant.
Acum,ce sa spun,locuinta noastra este deasupra firmei sotului meu,si vrind nevrind mai ajung si jos.Si cum ar fi sa apar in training si cu parul vilvoi in cap.Sau mai suna sus:tte rog vin-o jos si fa-mi cafele ,am musafiri si secretara e libera.Sau o faza,mezinul o i-a frumos pe scari in jos si direct la papa in birou,papa care avea vreo 6 manechine in birou de alea de la mama lor .Cum naiba apaream io de sus in capot(nici macar n-am asa ceva)cu bigudiuri in cap(am parul super cret si nu folosesc)sa-mi revendic plodu?
Acum aici locuiesc de 6 ani,dar si pina a veni aici eram o persoana destul de preocupata vis-a vis de aspectul meu,inclusiv in casa.Ca nu stii cine-ti suna la usa sau ce telefon primesti si tre sa zbori in doua secunde.Si apoi daca asa te obisnuiesti,nici nu ti se mai pare o corvoada o perie prin par,un rimel usor si un strop de balsam pentru buze.Asta intr-o dimineata oarecare.
La urma urmei,fiecare sta in casa asa cum se simte bine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

De cele mai multe ori port haine cu care ies sau pot sa ies si pe strada. Ma simt mai bine asa. Doar sutien nu port in casa.

De exemplu pantalon scurt si tricou vara, pantalon lung (nu trening) si tot tricou iarna. Mai port uneori si rochite de vara sau cate o fusta scurta si tricou. Si sotul se imbraca tot in pantalon scurt si tricou.

Cred ca si in casa trebuie sa ne imbracam frumos, pentru noi si pentru placerea persoanei iubite care ne priveste. Eu nu inteleg cum poti sa te imbraci frumos ca sa iesi in lume dar in casa sa porti niste haine vai de ele cand se uita sotul la tine. Si viceversa.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Lachione iti impartasesc intru totul opinia. Si eu sunt fascinata de unghii. Oriunde ma aflu atunci cand privesc o persoana ma uit din prima la maini. Nu stiu de ce, dar a devenit reflex.
Este adevarat ca nu reusesc sa am unghiile asa cum mi-as dori. Cand e de dat cu lac gasesc altceva urgent de facut si aman vesnic. Cred ca lacul si unghiile lungi sunt atuul nostru. Nu imi plac unghiile false sau foarte viu colorate (exceptand anumite ocazii cant trebuie sa te asortezi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Si mie imi plac tot hainele comode in casa : pantalonasi lungi/scurti , tricoute , maieute, etc.De un singur lucru am grija in mod special : sa miros bine tot timpul.
Hai sa va fac un pic sa radeti ; acum cativa ani , intr-o seara , fac baie , halatelul pe mine , prosopelul pe par , pun o masca din aia verde pe fata cu care tb sa stau vreo 15 min (ca eram singurica acasa)si cineva la usa boca - boca de zor.Un vecin de-al nostru , un batranel.Ii spun frumos ca nu pot sa ii deschid ; dar el insista ca nu si nu ; nu mai stiu ce vroia ( stiti si voi cum e cu batraneii).Nu pot sa va descriu ce fata a facut cand m-a vazut ; dar el a vrut-o , ce sa ii fac!Parca eram in filmele alea cu invazia martienilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu nu suport sa stau fara sutien ! urasc sa vad cum atarna sani fara sutine...si chiar de nu atarna tot nu imi place sa vad sani sub tricou fara sutien.

tricourile si pantaloni scurti sunt hainele mele de casa
cat despre frizura sau machiat eu sunt modesta...ador strugurel pe buze

Elena23+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Eu sunt invers...urasc sutienele...port tricouri prin care sa nu se vada ca n-am...poate se observa uneori dar vag...dar chestia aia care ustura pe spate nu cred ca o s-o port vreodata ...am si eu doua, pe unul l-am purtat o data si altul deloc...prefer un tricou de bumbac opac atunci cand e foarte cald decat ceva transparent si sutien...Am inteles ca nici nu e sanatos sa te frece bretelele pe piele...mai ales cand e cald...

In casa- numai bumbac, pantaloni scurti si tricouri vara...papuci intotdeauna...parul imediat se prinde la spate, ridicat in sus si prins dedesubt...coafura ideala si in casa si la nunta...ruj nu, machiaj pe fata foarte rar,putin roz, doar ochii- creion negru pe pleoapa superioara- de la prima ora...deodorant roll on numai Vichy- singurul care nu ma irita si e eficient...La mine nu vine nimeni neauntat iar daca e cazul ma schimb repede cu pantaloni trei sferturi si un tricou pentru "afara"de exemplu.Lac de unghii nu folosec...n-am rabdare sa-l tot refac...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si la mine depinde de anotimp:

vara - fuste scurte cu tricouri mulate sau rochite scurte, colorate. F. rar port pantaloni scurti si tricou.
iarna - blugi si tricou (urasc treningul - de fapt, daca stau bine is ma gindesc, nici nu am)

Dimineata, pt ca oricum ies cu fata din casa ma aranjez si la par si machiaj (daca am timp, daca nu macar un ruj) si ma parfumez.

Daca din greseala ma patez la bucatarie, sau imi miros hainele (desi eu gatesc cu usile larg deschise si vara si iarna) ma schimb imediat! Nu suport sa miros a prajeala!

Am grija sa fiu mereu epilata, si de cele mai multe ori imi rezerv timp si pt manichiura/pedichiura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Le admir pe cele care reusesc/isi permit sa arate si in casa imbracate si aranjate frumos ca pentru iesit in oras!
Din pacate ... n-am depasit faza cu bugetul de austeritate si nu pot sa dau bani pentru haine de purtat acasa
Din acest motiv port acasa hainele sport care au fost odinioara pentru iesitul in oras (desigur neaparat curate si nu rupte, doar demodate ), stiu ca trebuie sa fim frumoase si acasa, dar... completez frumusetea cu parul si tenul ingrijit, glos e buze (machiaj acasa nu folosesc .... poate cind o sa stau cu BB acasa, ca sa nu uite sotul ca are sotie frumoasa ).
Cind e foarte cald doar in chilotei si tricouri de-ale sotului (ca sunt tare comode).
Dupa baia de seara imi place sa stau in halatel (daca nu trebuie sa mai fac ceva pe la bucatarie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Lachione referitor la manichiura si pedichiura ai dat acolo unde ma doare - imi fac manichiura si pedichiura regulat acasa, dar nu le dau cun oja - sau ca mii lene sau altceva dar le admir pe fetele care au o manichiura frumos colorata.

Si fiindca sunt la aceasta tema imi amintesc NU cu drag o situatie - vine sotul acasa si imi povesteste ce a facut la servici bla bla bla si la un moment dat imi spune - azi o pacienta avea asa o ... pedichiura frumoasa (de aia franceza, ii place la nebunie) - eu ma bucur si trecem de subiect.

A doua zi ma trezesc la 5 (straniu pentru mine) si incep, nu stiu de ce sa depan firul discutiei de ieri, mda...el e stomatolog, adica se uita in gura - unde i-o fost picioarele pacientei, mama ei de pacienta , daca el i-o vazut pedichiura- m-am inervat la culme - dar nu am facut scandal, foarte straniu pentru mine, peste masura de straniu.

Frumos merg la salon imi face domnita pedichiura si manichiura ,,frantzuzasca,, - vin acasa si astept acus acus cuvinte de lauda si incintare. Aha...o brinza - ma credeti ca in acea zi nu a observat, desi eu am fluturat cum am putut sa se vada si a....observat doar a doua zi cind eu am facut cea mai nmare galagie facuta vreodata - i-am amintit si de pacienta, si de faptul ca el trebuie sa se uite doar in gura ei si de faptul ca EU mi-am facut aceiasi manichiura si nu a observat.

Aliona

Mergi la inceput