Ce haine purtati in casa?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cat mai comod si curat! Nu murdar, nu rupt! Pantaloni scurti cu elastic si tricouri cat mai largi! Indiferent ca e iarna sau vara!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Aliona: Ce sa-i faci asa-s barbatii.

Eu stau in casa cu ceva pantaloni sport , iar tricourile sint vechi, antice si de demult. Pe moment nu pot sa-mi iau haine mai bune in casa deoarece mi le pateaza copiii de nu mai scot petele nici cu detergentul ala minune ce scoate toate petele ... alea 99.

Cind ies afara incerc sa fiu prezentabila. Zic incerc ca pina imbrac trei copii care au sub 3 ani si 3 luni ma trec toate apele si normal ca nu pot sa stau sub dus dupa ce i-am imbracat.

Astept sa mai creasca ca sa intru si eu in rindul doamnelor. Pe moment sint super-mami, super-dadaca, super-bucatareasa.

Pe unghii mi-as pune si eu lac incolor dar se duce repede ca toata ziua stau cu miinile in apa la spalat vase ori la facut mincare, sa ca nu se renteaza, iar acetona nu am si nici nu cumpar ca se taie dopul.
Poate ca prima impresie ar fi ca sint neglijenta, dar cea mai mare realizare a mea pe timpul zilei e sa fac dus si sa ma spal pe dinti. Cine are copii mici stie de ce.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

De obicei vin de la serviciu pe la 4-5 dupa amiaza...
Serile avem foarte adesea vecini in vizita si ne uitam la home cinema daca se intimpla sa ne aduca filme.

Din cauza asta nu pot sa nu ma imbrac asa cit de cit.Blugii si pantalonii nu ii port decit cind ies din casa.Am o multime de rochii si fuste lungi in casa precum si chimonouri.In general le-am cumparat cu reduceri de pret ca nu as investi pentru hainele de purtat in casa.Am observat de mult timp ca ma simt mai bine in rochie sau fusta decit in pantaloni.

Fiindca am parul lung il tin mereu strins,e foarte simplu sa ma "coafez" asa si nici nu ma incomodeaza prin casa pe la treburile gospodaresti.Nu ma machiez decit la ocazii,in schimb folosesc parfum zilnic ca nu suport deodorantul.

Sotul e mereu in blugi si in tricou acasa,iar copii in trening iarna si vara in tricou si sortzi.

Mariana 13+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by mariana_1976

De obicei vin de la serviciu pe la 4-5 dupa amiaza...
Serile avem foarte adesea vecini in vizita si ne uitam la home cinema daca se intimpla sa ne aduca filme.

Din cauza asta nu pot sa nu ma imbrac asa cit de cit.Blugii si pantalonii nu ii port decit cind ies din casa.Am o multime de rochii si fuste lungi in casa precum si chimonouri.In general le-am cumparat cu reduceri de pret ca nu as investi pentru hainele de purtat in casa.Am observat de mult timp ca ma simt mai bine in rochie sau fusta decit in pantaloni.

Fiindca am parul lung il tin mereu strins,e foarte simplu sa ma "coafez" asa si nici nu ma incomodeaza prin casa pe la treburile gospodaresti.Nu ma machiez decit la ocazii,in schimb folosesc parfum zilnic ca nu suport deodorantul.

Sotul e mereu in blugi si in tricou acasa,iar copii in trening iarna si vara in tricou si sortzi.

Mariana 13+
mama de Monica, Matei si Markus

pentru inca o saptamana de sarcina

eu zilele astea mi-am facut o mare reorganizare in dulapuri si am analizat la rece ce mai e folositor si ce nu....nu va spun ca am haine pe care nu le-am purtat de 1 an..(nu ca mi-ar mai fi bune)..asa ca am facut totul pachet si le-am dat fetei care se ocupa de menaj...
dar ce goale si triste au ramas dulapurile...trebuie sa le inveselesc

si mie imi plac rochitele si fustitele in casa, ca in afara nu prea servesc...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

eu ma imbrac cu hainute de casa colorate si cu diverse desene caraghioase sau pur si simplu vesele.nu largoase k tre' sa fiu sexoasa.si neaparat sunt asortata si-n sosete si papuci.si cand fac mancare kiar dk apoi le schimb dupa dush

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

sincer, sincer, nu prea port.
Top si bikini, simulari de genul asta...
nu stau cu parintii sau socrii, n-aveam copii. Sint doar eu cu barbatu-meu... iar in casa e cald, e temperatura constanta. Asta e. Consortu' n-are obiectzii!
Imi pun "toace" doar dak am kef de dans prin casa, in rest nu. Dak ar fi dupa mine as umbla descultza si pe afara.
Nu ma fardez deloc acasa. Nu ma prea fardez eu in general.

In schimb am o obsesie cu parfumul, trebuie sa imi dau cu un strop de parfum dupa dush, in fiecare dimineatza, altfel incep ziua prost. Desi cre' ca lui barbatu-meu i-ar placea mai mult sa miros a mincare:

Luna trecuta mi-am luat un body butter cu vanilie, si al meu sotz a venit de la job...si m-a adulmecat, super incintat: "Ai facut ceva bun?! Prajiturele? Ai GATIT?"
"NU!"

S-a dezumflat imediat... da' nici n-am mai folosit kestia aia.
De' acum imi aleg arome florale.
Mai bine sa ma intrebe dak i-am cumparat flori....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Eu vara port in casa pantaloni scurti si tricou sau maieut, sau fusta lunga lejera.
Iarna port pantaloni de trening si bluze cu maneca lunga.

Mergi la inceput