Ce haine purtati in casa?
Raspunsuri - Pagina 2
Field_mouse spune:
Cand e ca-a-a-ald: chilosi + sutien
Cand e cald: pantalon scurt + maieu
In perioada rece: pantalon trening + tricou
andora spune:
Rochite din cele de plaja colorate si haioase, cand vine socrella trec la capotel, in rest pantaloni cu cate-un rticou obligatoriu mulat sa compensez alte parti
, sincer incerc sa mai port in casa ce n-am curajul de a purta afara.
Nu ati spus nimic insa despre PAR.... Eu mi-l prind ca e cam lung dar incerc sa ma aranjez , sa nu-l las chiar cum e cand ma scol, ca cine stie cine apare la usa
. Si pe fii-mea o imbrac oarecum asortat, face bine la psihic (-ul meu)
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
olim spune:
Cat mai comod si lejer.Eu prefer tinuta sport.Pantaloni si tricouri, sosete si papuci de iarna.
Am o singura problema, nu stau niciodata cu chilotei in casa si nici nu dorm cu ei

, dar cand merg afara imi pun si sutien, chiar daca merg cu gunoiul, si nu am oricum nevoie de el.
Eu cred ca trebuie sa fii ingrijita, curata.EU am pauza de la 2-5 la amiaz, sima schimb de haine si atunci.
Nu suport sa nu am cearcaf pe pat cand dorm, si dorm doar in pijama.![]()
danavasile spune:
Cat mai comod si evident in functie de gradele de afara ...
vara in pantaloni scurti si maieu, tricou iar pe perioada rece, pantaloni + o bluza ceva de genul. Iar de aspectul ingrijit, indiferent unde sunt in casa, sau in afara ei, am grija de cum arat ( manichiura, pedichiura ) cum imi sta parul etc. Si eu am vazut femei care sunt ...neingrijite
care uita sa se epileze axial 
groaznic ....!!!
Cred ca tine de educatia primita.
Kariris spune:
Dar eu am o mare problema cu parul! E destul de lungut si inca destul de bogat...si nu prea-l prind de obicei dect cand ia forme de OZN... si eu sunt fumatoare dar nu suport fumul de tigara. In fiecare seara turbez in dormitor (unde nu se fumeaza) pentru ca dupa dus totusi parul imi miroase a fum... sau dupa ce gatesc, degeaba ma spal si ma schimb ca parca parul tot miroase putin a papa...Si nu ma spal zilnic pe par ca nu vreau sa chelesc!
Daca ar fi si barbatu-meu asa atent cum arata in casa ce mult mi-ar place! Spre ex mi-ar place sa faca dus cum ajunge acasa si sa se schimbe in ceva sport...de unde?! se dezbraca ramane in slip si maieu isi azvarle hainele prin casa si asa sta pana se culca, cand fuge si face un dus...
Eu insa am un mare defect: nu-mi place, urasc sa-mi fac manichiura/pedichiura; ma refer la dat cu oja. Nu fac decat ce fac si barbatii: le tai scurt, le pilesc si tai cuticulele. si gata. Dar admir foarte mult cand vad o femeie cu mainile ingrijite, date cu oja si nu mai vorbesc de pedichiura! Sunt constienta ca e un fel de carte de vizita a femeii dar nu pot s-o fac si de mers la manichiura/pedichiura merg doar cand e absolut necesar.
Androix spune:
quote:
Originally posted by danavasile
Cat mai comod si evident in functie de gradele de afara ...
vara in pantaloni scurti si maieu, tricou iar pe perioada rece, pantaloni + o bluza ceva de genul. Iar de aspectul ingrijit, indiferent unde sunt in casa, sau in afara ei, am grija de cum arat ( manichiura, pedichiura ) cum imi sta parul etc. Si eu am vazut femei care sunt ...neingrijitecare uita sa se epileze axial
groaznic ....!!!
Cred ca tine de educatia primita.
Nu tine deloc de educatie. Pfuuu
voi nu ati auzit ca se poarta "flower power"? 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
MaryP spune:
Eu port haine sport. Sunt relativ ingrijita (spun relativ pt ca am bb mic si nu apuc intodeauna sa arat perfect), dar sunt intodeauna curate si niciodata rupte... Mie mi se pare corect sa fim si acasa frumoase, nu numai pe strada.
POZE CU RAZVAN MIHAI
daniella4 spune:
Sport evident. Curate evident.
..o exista careva care sa scrie ca poarta tricouri murdare si rupte???
Clover spune:
De ce e manichiura motiv de mandrie? Pe mine nu m-ar convinge nimeni sa ma dau cu lac pe unghii pentru ca e toxic. Unghiile trebuie sa fie curate si taiate frumos. Si sa nu le rontaim. Cine vrea sa isi dea cu lac si sa-si taie pielea din jurul unghiilor ca sa faca dup-aia diverse complicatii nu are decat.
Cat despre freza mie mi se pare logic ca parul sa fie prins macar cand gatesti.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
Kariris spune:
Da, eu consider ca manichiura e un mare atuu la femei conferindu-le un plus de feninitate, sharm etc. Si eu sunt pe principiul ca unghiile ingrijite, curate sunt suficient dar il mai vad pe sotul meu cum ii fug ochii la o mana cu unghii impecabile si date cu oja...si-l intreb "iti plac? uite ce unghii frumoase are!" el raspunde evaziv "mdaaa..." eu ii zic "lasa iubitzel ca maine mi le fac si io" si pana maine uita si nu pupa manichiura decat la Revelion, nunti, etc!![]()