Mamici de iulie-august (80)
Raspunsuri - Pagina 28
MADYN spune:
larisa si eu ii dau calciu cite 3 ml/2 ori pe zi si il pacalesc cu o lingurita, cu capsorul putin pe spate. Nici puiului meu nu-i place, se strimba ca un om mare dar ... trebuie sa-l ia. Debridatul pt ce e?
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
martta spune:

SMS primit de la bb no.2 al lui Bibi:

"Gata, m-am nascut! Am 2.700 kg si 49 de cm, primul nume de alint e "Licurici", iar nume pe bune nu am, dar nimic nu ma mira la mami:)!"
map spune:
Bibi sa-ti traiasca "Licurici"
sa fie sanatos si cumintel. Refacere rapida!
Monica si
39 +
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani tuturor bebeilor care s-au sarbatorit!
Nastere usoara fetelor care urmeaza!

Bibi felicitari pt Licurici!
Ce alint simpatic! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si mami refacere rapida!
Lucians si Acvi La Multi Ani
sa fiti fericite si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Cornelia multa sanatate lui Eric sa speram ca va trece cat mai repede!
Leistra multumesc de urari!
Sanziana din pacate nu inca!
Multumesc de intrebare!
Monica asa si la mine, burtica se intareste am si niste cutite mai puternice din cand in cand dar nimic serios pana acuma. Macar bine ca poti cere cezariana eu nu am nici o sansa trebuie sa astept cand se hotaraste baby sau daca nu si nu poate ma induc ei pe 23 ca atunci am programare la spital sa ma vada medicul obstretician.
Sambata v-am zis ca am mers pe oxford sa rezolvam cu ceasul tot nu venise pana la urma asa ca am luat alt model. Si cat ne-am invartit noi pe acolo am avut si eu o contractie mai puternica, cred ca asta era, ca a fost ca niste junghiuri puternice ca la ciclu si toata burtica s-a intarit a inceput mai usurel apoi din ce in ce mai dureros si apoi dintr-o data puf gata s-a dus. Apoi pe tren in drum spre casa am mai avut una dar mai putin dureroasa.
Samb am ajuns acasa pe la 5 si apoi a trebuit sa mergem la petrecere a fost frumos numai ca pt mine destul de incomod ca am stat mai mult pe scaun si a facut afara ca a facut gratar si era instalat un cort din ala mare dar era din ala de vara si cam trecea vantul prin el plus ca mai si picurat din cand in cand. Pe la 11 eram acasa in pat deja ca nu mai puteam de oboseala.
Iar ieri am dormit mai toata ziua ca am avut asa o stare de oboseala continua, poate si de la vreme ca a plouat non stop ieri. F urata vremea.
Iar aseara nu am reusit mai deloc sa ma odihnesc baby a fost f agitata, multe intepaturi in vagin destul de ascutite abia pe la 3 dim am reusit sa adorm si m-am trezit la 5 si jumate sa merg la baie si am ami atipit pana pe la 9.
ACuma dim a trebuit sa merg pana la posta sa trimit niste bani in RO si e aproape de noi dar pe mine numai mersul pana acolo m-a terminat, e si ploios afara si racoare si am luat geaca de ploaie pe mine dar oricat de frig ar fi eu transpir intr-un hal fara de hal curge apa pe mine, cand am ajuns casa hainele erau fleasca pe mine.
Chiar i-am zis lui Flo am mers azi sa pun banii ca nu aveam altfel cum dar altfel nu mai ies din casa decat sa merg al control si atata ca efectiv nu mai pot. Imi e si groaza ca tre sa merg pe 16 la moase si e destul de departe pt mine, tre sa merg cu trenul si am si de mers pe jos ceva drum si efectiv nu mai pot nu mai fac fatza baby e f mare burta e jos picioarele abia le mai bag intr-o sg pereche de papuci mai lati, abia astept sa nasc ca nu mai rezist.
Va pup pe toate si va multumesc ca ati intrebat de mine! Daca vine momentul stati linistite ca va anunt nu va las eu asa in standby fara nici o veste!
Anasia, Monica, Tweety si restul fetelor care trebuie sa nasca va urez sa vina baby cat mai curand si nasteri usoare! Pupici multi!
Merg sa ma intind un pic ca sunt cam obosita si e incomod sa stau pe scaun la calc.
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
yanis spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI,SA VA TRAIASCA BEBEII,SA FIE SANATOSI,MANCACIOSI SI CUMINTEI(SA VA LASE SA DORMITI)
MADYNDEBRIDATUL E SIROP PT COLICI.
Si noi ne confruntam cu colicii,am trezit tot blocul,iar noi(eu cu sotul)suntem rupti de oboseala.Dr pediatra a spus ca,colicii dureaza pana la 2-3 luni,voua ce vi s-a spus??Deja suntem terminati,dar pana atunci???!!!!
Va pup 

Mia. spune:
Plec la spital! O sa revin peste 3-4 zile cu vesti!
39+
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
codritu spune:
Cristina Ioana, nici noi nu reusim sa facem caca numai stimulata, eu incerc fara termomntru si merge apalata cu apa calda. Nu stiu daca al tau mai face si singur, dar Petra deloc, nu reuseste nici unu mai fara ajutor, plange si se screme toata noaptea sau toata ziua si nu iese nimic.
Leistra, felicitari ca ati scapat intr-o saptamana, noi o tragem de o luna si nu se vede luminita de la capatul tunelului.
Larissa, asta ma intrebam si eu cum de a reusit sa faca caca singura inainte si brusc nu mai stie. Nu sunteti singurii care plang la baie, Petra a plans de la prima baie si inca tot mai plange cateodata pana se invineteste.
La noi s-a mai adaugat ceva problemioara, de cateva zile refuza sanul, plange la san pana se roseste toata nu mai stiu ce sa fac deja plang si eu de cate s-au adunat si nu mai am timp deloc de Tudor care s-a racit si el si tuseste rau de tot. O Doamne cand se vor termina problemele.
Nasteri usoare tuturor celor care urmeaza sa nasca si bb-i cuminti si fara probleme.
Tudorel
map spune:
Mada bebeii astia ai nostri se lasa rugati si asteptati, is cam rasfatati din burtica. Mie imi faceau inductie de saptamana trecuta dar daca bebe sta lateral si nu unde trebuie nu se baga astia la inductie. Sa vedem miercuri cum mai sta ca parca-l simt altfel un pic. Azi pe la pranz m-a cam durut si pe mine burtica mai tare, am fost in oras plecata la o plimbare lunga de vre-o trei ore. De fapt in fiecare zi fac plimbari lungi tot tot o veni bebe, tot o aluneca si el si s-o aseza in pozitia de iesire. Iar cezariana sau inductia mi-o fac pe motiv ca-i bebe prea mare, altfel ma lasau si pe mine sa astept pana se gandea el sa vina. Dar daca mereu cum vede unul pe bebe ii aud "copilul este mare", semn ca ar trebui scos atunci imi permit si eu sa le cer ce am eu chef
As prefera sa-mi poate face inductie joi sau vineri ca apoi pana maxim luni m-ar externa, altfel trebuie sa stau la spital vre-o 6 zile. Of si unde mai pui ca am col de 5 cm, parca as fi naiba la inceput de sarcina ![]()
Monica si
39 +
MissJJ spune:
Monica si la mine colul este lunggg si inchis, de vb ta parca as fi la inceput de sarcina.
Cu pozitia la mine e ok ca ma uitam si ieri pe scanurile care mi le-au facut ei si la mine baby de la 19 sapt si 2 zile e cu, capul in jos si asa a ramas si pana acuma. Ceea ce e bine numai ca vad ca nu vrea sa coboare pana la capat si sa vina la mami si tati. Vb ta rasfatati baby astia si cam incapatanati, se lasa rugati.
Si eu mai fac treaba prin casa mai multa ca na sa fie ceva efort, scari urc si cobor zilnic o groaza ca la cate drumuri la baie tot fac...
Atata ca plimbarile asa lungi nu prea le mai suport obosesc f tare si transpir de zici ca sunt la sauna si chiar e racoare acu afara. Si mai nasol spatele ma doare f f tare daca merg mult pe jos. Eu oricum aveam pb cu, coloana dinainte.![]()
Seara cand ma pun la somn parca ma pun asa cu emotie, ma gandesc ca poate totusi in seara asta se va intampla si ma trezesc dim tot la fel.
Am senzatia ca am sa raman gravida toata viata, serios.
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby