Mamici de iulie-august (80)
Raspunsuri - Pagina 29
mamanati spune:
MAda, Map, nici bebelina mea nu vrea sa iasa!
Ea are capusorul fixat de vre-o doua saptamani si... nimic! Se mai intareste burtica, noaptea mai am contractii dureroase dar dimineata sunt fresh si incep: piscina, mers mult pe jos, urcat scari! Cel mai nasol e ca sotul trebuie sa plece in Romania joi si sta pana duminica. Parca simt ca se naste bebe atunci.
Bibi, felicitari pentru "licurici".
Ce de-a bebelusi frumosi avem! Admir fiecare poza! Vreau si eu sa-mi vad papusica!
Nati si minunea din burtic 40+
map spune:
Mamanati, Mada o sa avem niste copii mai mamosi asa
Si eu sper in fiecare seara cand merg la culcare ca poate s-o rupe apa, s-o intampla vre-o minune in noaptea care urmeaza. Insa azi noapte nu stiu ce naiba ca asa imi era de somn ca ma rugam sa nu vina in noaptea aia ca vroiam sa dorm
De obicei seara si noaptea am dureri de burta si de fiecare data cand merg noaptea la baie ma gandesc gata acum ma ridic si poate ca o simt ceva lichid, dar de unde. Bebele meu are capul jos dar nu fixat in bazin, il misca dar parca nu nimereste unde trebuie
Parca azi simt presiunea altfel in burta, parca-l simt miscand si mai jos pe dreapta nu numai pe stanga, s-o fi pus si el cum trebuie. Insa ii si din cauza pozitiilor lor ciudate ca am momente cand simt ca-mi crapa burta dupa cum se fixeaza el acolo. Mi se pare ca sta cam chinuit, o fi si mare rau cum spun astia.
Monica si
39 +
ccc77 spune:
Pupici fetelor, azi la ora 10 am nascut prin cezariana o fetita de 3000gr, Alessia Maria . O sa va scriu mai multe cand vin acasa.
Bafta la toate gravidutele si va tin pumnii.
Andra
mamanati spune:
Andra, Felicitari pentru Alessia Maria!!!
Eu am venit de la plimbarici. Am fost cu sotul la o terasa si am mers pe jos cam o ora pina acolo si inapoi acasa.
Fetelor vreau sa va intreb de dopul asta: stiu ca e o masa gelatinoasa dar ce culoare are alba sau e transparenta? Si daca nu are firicele rosii de singe poate fi dop?
25miky spune:
fetelor ,a nascut Motzata !!!! Un baietel mare de 8 pounds si 2 ounces ,va explica ea cat e in kg ,eu habar nu am ,e in jur de 3 500 cred . M-a sunat din spital foarte fericita ,a nascut in 3 ore ,acum asteapta sa mearga acasa . Michael are 7 saptamani si plansul lui nu mai e la fel ,am auzit baietelul ei scancind si m-a apucat plansul ,cresc asa de repede . Va pup dulce ,trebuie sa plec ,Michael mananca din 5 in 5 minute ,asa ca trebuie sa trec la datorie.
miky
MissJJ spune:
Andra felicitari pt printzesa!
Mamanati welcome to the club!
Monica chiar vroiam sa te intreb cand baby se misca asa mai mult seara simti si intepaturi puternice in vagin? Ca eu nu stiu sincer daca baby a coborat cat trebuie ca pe 3 aug era coborat 3/5 si is curioasa miercuri daca merg la control ce zice moasa daca a mai coborat sau nu. Ca in 2 sapt la mine a coborat baby 2 cincimi din astea. Si eu simt intepaturile alea tare puternic dar totusi nimic nu se intampla.
Eu in fiecare zi am asa dureri gen crampe din alea ca la ciclu, dar nu contractii, nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic ca nu stiu cum sa explic mai corect.
Adik am crampe dar mai tot timpul deci nu contractii care sa vina si sa treaca, ci un fel de indispozitie continua asa.
Mamanati cica nu e alb si nici transparent cica tre sa fie rozaliu sau maroniu si cu firicelele alea. Eu am mai avut niste bucati asa mai gelatinoase dar erau albe si fetele au zis ca sigur nu e dopul.
Eu ma retrag la nani fetele! Noapte buna si sa vedem poate, poate se hotarasc si bebeii nostri sa isi faca aparitia!
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Motzata felicitari! Sa iti traiasca baietzelul si sa creasca mare si frumos si tie refacere rapida si laptic mult!

------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
anasia spune:
Buna seara fetelor. In sfarsit a dat Dumnezeu sa ne vedem si noi comoara noastra. Anasia a nascut pe 14.08 la ora 22,00. Sunt sotul ei si tin sa va multumesc pentru urari.
anasia 40+
Alessia
pozici
mikiion spune:
Vad ca tot se nasc copii...Si eu am devenit nostalgica....Mai ales ca iar am avut 48 de ore de cosmar. Marc a inventat un nou plans care seaman cu cel pe care l-a avut cand i-a facut vaccinul. Adica un plans de ti se sfasie inima. Si nu stiu de ce se trezeste speriat si trage un bocet, si eu ma sperii si mai tare..........
In plus, are tot timpul capul ud de transpiratie...vi s-a intamplat asta?
Si la mine , are tendinta sa mai vomite, mai ales daca jetul de la san e prea rapid. Dar eu am impresia ca ii face bine, ca il linisteste la stomac, adica elimina ca o bula de aer cu lapte. Asta ca sa nu spun ce fericita sunt atunci cand aud zgomotele care le face ( gaze) pt. ca stiu ca ii mai trece din dureri. stiti ce ma linisteste cand aflu ca si voi aveti cam aceleasi probleme. Ca stiu ca nu sunt singura pe lume....si ca de fapt sunt lucruri normale pe care eu le ridic la rang de catastrofe din lipsa de experienta.
Mihaela si Marc ( micul plangacios)( 2 luni si 10 zile)
crissa71 spune:
FELICITARI MOTZATA,ANASIA,SI TUTUROR CELOR CARE ATI NASCUT ZILELE ASTEA!
SA VA TRAIASCA BEBEII SA FIE SANATOSI SI PAPACIOSI!!
RECUPERARE RAPIDA.
PUPICI LA TOTI!
Fetelor deci voi pe langa Vigantol le dati si calciu?CE CALCIU?Mie nu mi-a zis nimic de calciu nimeni!!.Si cu fluorul pt.dinti cum e??!!Stie cineva?
Apropo, i-am luat batista bebelusului!!
AM f.tare reticenta la inceput..dar pana la urma am vazut ca e o.k.
E tare buna...nu ma mai chinui cu ser(ca se inneca!)si nici cu pompite....sta ca-i place zgomotul de aspirator..tare mult.
IAr cu Pampersii e teroare...aproape tot timpul il gasesc ud....sunt tare prost facuti...ce naiba au...bine ca plange cand face ca altfel ar sta ud mai mult timp.PArca , parca i-as suna pastia sa-i injur putin...poate-mi raceste ca-i belesc!!(scuzati limbajul...dar asta e..)
Va pupacesc.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png