Mamici de iulie-august (80)
Raspunsuri - Pagina 27
oncicu spune:
Stie cineva ceva de laptele Novalac anticolici? Este bun? Mie pediatra ne-a recomandat sa-l trecem pe Novalac pt colicii astia care ne extermina. Dc a mai folosit cineva sa-mi spuna si mie dc a dat rezultate, pls ca sunt disperata ,eu nu dorm mai mult de 3 ore pe zi, iar bb sta treaz mai mult de juma de zi si se agita continuu chiar si in somn (care ziua nu dureaza mai mult de 1ora 1 ora jumate)
Va multumesc
Oana cu
Robert Cristian ( 23 iulie)
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele 
Nu am reusit sa intru tot wd-ul sa citesc, ce vrednicute ati fost...
Felicitari noilor mamici si la multi ani pentru bebeii sarbatoriti!
Miti, si eu sunt zob de oboseala. Cu trezitul noaptea sa pape, leganat si crizele de colici, abia ma mai tin pe picioare.
Si noi ne kinuim sa facem kk si din pacate reusim numai stimulat putin cu termometrul...mai pateste cineva asa?
Millikiki si Luca voma ff des in prima luna de ma baga in sperieti, dupa fiecare masa urma un mare jet. Intr-adevar daca ia in greutate e ok, acum ne-am mai reglat cu asta si vomita ff rar.
Larisa mai aveti colici? Noi am avut azi-noapte cea mai nasoala criza ever, nu cred ca a dormit 3 ore legat, mi se rupe inima cand il vad cum se chirceste si plange si eu nu am ce sa ii fac. Nu ii mai dau nimic pt colici ca asa cum zicea Amiss_Zipp nu are sens sa mai bagam atatea chimicale in ei degeaba.
Sabana unde esti?
Noi suntem inca la Sinaia, aerul ii prieste lui Luca, doarme in balansoir niste ore bune/zi. Ieri a dormit 7 ore jumate, i-am dat bibe in somn, nu s-a trezit. Mai stam si saptamana asta, dupa care urmeaza vaccinul de 2 luni, am ceva emotii.![]()
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
map spune:
Sanziana eu incep deja galeria

Sa dea Dumnezeu ca micutul Codrin sa fie sanatos si mancacios. Tin pumnii sa ai o operatie cat mai usoara si fruntea sus, ai sa vezi ca totul o sa se termine cu bine.
La mine nu se arata nici un semn deocamdata, burtica mi s-a intarit de foarte multe ori incepand de aseara insa fara dureri prea mari. Am asa usoara senzatie de durere ca la menstruatie, uneri se instaleaza si ceva cutite mai puternice dar nimic serios. Insa saptamana asta cred ca am sa-l vad si eu pe bebe ca am sa cer hotarata cezariana cand merg mercuri la medic. Deja cand aud medicii pronuntand cuvantul "diabet" simt asa cum mi se ridica tot sangele la cap si vreau sa termin cu asta. Bebe se pare ca-i destul de mare sa iasa asa ca joi pe 17 sau vineri pe 18 sper sa vina pe lume si bebele nostru. De fapt toti spun ca-i deja cam prea mare bebe asa ca-i musai sa iasa
Anasia, Mada voi ce mai faceti?
Monica si
39 +
ralu80 spune:
Leistra esti prima care spune ca Riana seamana cu mine
millikiki si fata mea vomita cu jet, nu zilnic dar destul de des, dar sa stii ca mai mult ne speriem noi, ei nu au nici o treaba. Riana vrea sa manance imediat dupa ce vomita.
sanziana spune:
Monica 

. Eu o sa fiu in spital cand o sa nasti, dar tu stii ca o sa ma gandesc la tine si o sa ma rog ca totul sa mearga bine! Sa imi dai un semn mie sau lui Dan cand o sa se intample.
Bafta multa si celorlate fete care urmeaza sa nasca!
Madalina cumva s-a intamplat evenimentul?
39+,
Codrin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
leistra spune:
Vai codritu, pai aveti zile grele! A mea s-a linistit cu plnsul si nu ne vine sa credem ca si noi am avut o saptamana grea tare, multumesc lui D-zeu ca e cumintica ca ajunsesem sa plang si eu cu ea

motzata. iti tinem pumnii, nastere usoara, un bebe sanatos!
sanziana, si tie nastere usoara, sa ai mult laptic si sa te bucuri de minunea ta!
dar celelalte fete ce mai fac? veteranele, adica, pumpkin, bulinutza?
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
larissa_79 spune:
cristina_ioana, mai cred ca niste colicei acolo mai are ea...dar nu forma grava. Noaptea nu are deloc..adika dupa baie, papa si doarme pana la 3, 4 uneori chiar 5. Ii dau iar sa pape si adoarme. Ziua cand doarme se mai kirceste si kirceala asta o tot trezeste...dar nu plange...nu tipa nu nimik. Ma gandesc ca daca erau colici adevarati era mai urat nu? Are zile in care nici ziua nu se kirceste deloc...
Avem si noi problema asta cu caca cam de o saptamana si nu inteleg de ce...ca pana acum facea fara probleme si acum dintr-odata nu mai poate. Din 3 scaune la 2 din ele trebuie ajutata. Isi freaca picioarele si plange si se screme si nu poate se faca. Eu ii pun putin supozitor...ca mi-e frica cu termometrul...sau introduc putin supozitorul si il scot. In 2 min face caca imediat...si kulmea ca nu e f tare.. mereu scoate bucatica de supozitor intreaga..nu apuca sa se topeasca. Chiar nu inteleg de ce nu mai poate sa faca singura.
Singurele momente ale zilei cand plange e cand se chinuie sa faca caca..o las putin sa planga dar mi-e mila si o ajut...ca plange ca din gura de sarpe uneori...si la baie mai..plange la baie daca ati mai auzit asa ceva. Se tine de ta'su cu mainile tare de tot si plange...se teme..mai nou ii suge degetul mic lui tati la baie..de unde am dedus ca tre' sa luam o suzi macar ptr baie. Tot aud ca toti copii sunt cuminti la baie...dar ea nu...f rar sta cuminte...de cele mai multe ori ne sparge timpanele de nu stim cum sa o scoatem mai repede.
Cristina, dar esti sigura ca nu tot ptr ca nu poate sa faca caca plange si noaptea? Nu stiu zic si eu.
Eu ii mai dau doar debridat de doua ori pe zi. peidatra a zis sa ii dau calciu, sirop 5 ml pe zi..dar nu reusesc nicicum ca il scuipa si nu vrea. Voi cum faceti cu calciul asta?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
cornelia_laura spune:
In primul rand multumim frumos pentru urarile de ieri. Intradevar am facut si noi 1 luna si avem 4400g. Avand in vedere ca am plecat din spital cu 3450 g, eu zic ca e bine.
Din pacate insa de vineri batem de 2 ori pe zi drumul pana la G.Alexandrescu, are branula in mana si ii fac antibiotic intravenos pt infectia urinara. E super marait, nu doarme bine, deja i-au schimbat branula ca se miscase....ce sa va spun, sunt facuta muci de oboseala....Eduard e si el in vacanta 3 saptamani....plus drumul asta din Titan pana la spital ne termina....
Noaptea nu mai doarme bine, dupa masa de la 2-3 incepe plansul...la fel si ziua...dar stiu ca vor trece toate astea...asa ma incurajez singura ca sa nu o iau razna...
Va pupam pe toate!
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10300;42;1;1/c/90/t/75/s/106/k/d01f/weight.png[/img]
[/url]
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
map spune:
Cornelia_laura sanatate multa lui Eric si tie sa-ti dea Dumnezeu putere sa treceti peste asta. Sper ca micutul sa se faca bine curand ca ma gandesc ce rau este sa treaca prin toate astea cand este asa de micutas.
Monica si
39 +
millikiki spune:
Va multumesc din suflet fetelor ca a-ti sarit sa ma ajutati,nici nu va puteti imagina ce bine te simti cind sti ca cineva acolo ai pasa si incearca sa te ajute,inca o data va multumesc si sper sa va pot ajuta si eu cindva,acum am venit de la doctorita si ne-a consultat si galusca mea este sanatoasa masa este cea nebuna.
Fetelor care inca nu a-ti nascut profitati la maxim de aceasta perioada mincati orice dormiti cit puteti si rasfatativa cit puteti de mult pt ca nu stiti cind va mai intalniti cu astea.
Va urez celor care nu a-ti nascut inca nastere cit mai usoara si recuperare rapida si sa dea dumnezeu sa scapati de problemele cu care ne confruntam noi cu bebeii.