Mamici de iulie-august (80)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Fetele spuneti-mi va rog cum sa pun si eu niste poze cu bb

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Saru-mana, stiu ca am o fata frumoasa, dar nu tuturor ni se pare ca avem cei mai frumosi copii din lume?

Raluca mama de printesa Riana(2 iulie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/turbaturaluca/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millikiki spune:

Felicitari bebeilor care au o luna si tinem pumnii mamicilor care trebuie sa nasca.
Fetelor am si eu o mare, mare intrebare,ajutati o mamica care mai are putin si o ia raznabebelina mea imi vomita in fiecare zi cel putin o data pe zi urat de tot in jetnu stiu ce sa ai mai fac ai scot aerul din stomacel exact asa cum am invatat dar tot degeaba nu stiu ce sa mai facem ma sperie foarte tare si chiar nu mai pot sa dorm noaptea am ajuns obsedata.
Rog fetele care s-au mai confruntat cu asa ceva sa ma ajute cu un sfat ceva trece odata cu virsta?
Am uitat sa mentionez noi inca mancam san atat,si va rog sa iertati micile greseli de ortografie sau gramaticale dar sunt zombi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

bibi, numai bine iti doresc, o nastere usoara si un copilas sanatos, frumos, mult laptic si refacere usoara! Iti tinem pumnii!

fetelor care trebuie sa nasca, va intelegem emotiile, dar curaj! urmeaza un moment frumos in viata voastra, incurajari si nastere usoara!motzata, oona, ccc7, mada, va tinem pumnii!

ralu, ce mult seamana fetita ta cu tine, ce scumpa! si mie mi se pare ca a mea e cea mai frumoasa copila din lume, ca doar e a mea!

multi pupici pentru mamici si bebelusi!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Taty eu ii scot gazele ( ragaitul ) de vreo 2-3 ori in imp ce mananca. Adica il pun ori pe umar si ma plimb si in acelasi timp il masez pe spate de la ceafa in jos si il bat pe spate, ori il tin in fundulet si cu o mana ii tin barbia si il bat cu mana cealalta pe spate ( pozitia asta e cam greu de explicat desi e f simpla ). Am observat ca face caca mai usor si mai des daca e plimbat mai mult pe afara in carut pe asfalt mai denivelat.

Codritu dar de ce ii faci tratamentul cu Zantac ? care e motivul ? In legatura cu papa, noi inca mancam la 3 ore ( inclusiv noaptea ), e ce ceasul, chiar radem de el ca de multe ori incepe sa planga fix la 3 ore iar eu trebuie sa ma execut repede cu biberonul.

Millikiki sa stii ca din acelasi motiv am ajuns si eu la doctor acum vreo 3 saptamani, dar mi s-a spus ca e normal, si daca vreau sa schimb laptele ( eu ii dau exclusiv lapte praf ). Insa am o prietena care ii da de la san si are presiune prea mare si bebe bea repede si mai pateste si ea la fel. Incerca dupa ce papa sa-l tii in brate cam la 45 de grade ca sa-i ajunga lapticul mai bine in stomacel, nu-l pune imediat in patut. Daca e pe lapte praf aici e unul pt bebei care regurgiteaza mai des de 4 ori pe zi, dar al meu s-a constipat si nu i-am mai dat din ala. Pt linistea ta du-te si la pediatru.

Fetelor, m-a ajuns oboseala de nu mai pot si pe mine si pe mama. Eu cel putin nu mai pot, mancatul asta noapte la 3 ore si ca vrea sa fie adormit in brate, plus colicii, ma termina. Va las ca vreau sa fac un dus sa ma mai destind un pic.

,
miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

millikiki, asa varsa toti bebii, cu jet. Fetita mea varsa o data - de doua ori pe zi, mai ales daca o misc mult dupa ce papa. E normal sa verse si chiar daca ti se pare ca a varsat mult, mai are destul in burtica
Stai linistita, bebe e bine :)

Noi avem o luna si trei zile, suntem foarte cuminti si papam numai tzitzi. Mami nu-si mai gaseste sutien, dar ce conteaza... Cred ca nici nu are o denumire marimea mea de la sutien acum

Pupam mamicile, puii si burticile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Fetelor la mine nici un semn sa se rupa apa numai contractii fffff dureroase astept sa vina sotul acasa si cred ca plec la spital.Am luat si o lingura de ulei de ricin sa ma curat ca aici nu se face clisma si mi-e frica sa nu ma fac de cacao

Bibisa ai o nastere usoara si sa ne auzim cu bine.
La fel tuturor fetelor care trebuie sa nasca in aceasta perioada.
Va pup si tineti-mi pumnii.
O sa mai scriu un mesaj inainte de plecar

Esther 38+Jonathan
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060822/dt/-3/k/d1e7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Millikiki, si Tudor bebe al meu cel mare a vomat, nu o data pe zi, dupa fiecare mancat si pediatra mi-a spus ca daca nu e sacait si nu il deranjeaza acest lucru, plus ia in greutate sa nu imi fac griji. Inca sfincterul care le inchide stomacul nu este destul de matur si se deschide in ambele parti, asa ca mai astepti pana mai creste. Tudor a vomat asa pana la 6 luni cand am inceput sa ii dau cereale cu lapte, aici cu asta se incepe diversificarea. Pana una alta incearca sa il tii cat mai mult sus si sa il pui sa doarma cam la 45 de grade, ii pui o carte de telefon sub salteluta.
Miti, asa stiu si eu ca trebuie sa pape la 3 ore la varsta asta de aia ma ingrijorez si eu ca papa rar si putin. Petra e foarte agitata si plange tot timpul cat e treaza e ceea ce se spune fussy baby, plus ca plange si la san, iar pediatra a zis ca poate are reflux gastric care o deranjeaza sa ii dau zantac sa vad daca ii e mai bine. Pana una alta nu e nici o schimbare sa vad pana marti cand e o saptamana de tratament. Deocamdata ne termina pe toti cu plansetele si tipetele ei, azi noapte a plans de la 10 la 1.30 noaptea de am crezut ca o iau razna, deja mi se facea rau.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna fetelor!

Sa va traiasca puiutii celor care au nascut, sa creasca mari si sa nu fie plangaciosi!!!

Maine la 8.00 sunt programata la cezariana! Am emotii dar asta este, trebuie sa se intample! Nu imi vine sa cred ca am ajuns la capatul odiseei, cand multe din diagnosticele medicilor spuneau cu totul altceva. Nu imi doresc acum decat ca bebe sa fie sanatos si eu sa pot avea grija de el.

39+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

NAstere usoara tuturor fetelor....bebici sanatosi si frumosisi voua recuperare rapida
LA multi ani celor nascuti azi.
Pupici la fete.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput