Mamici de iulie-august (80)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oona spune:

Fetelor,
am si eu o intrebare mai delicata...cum ne epilam pentru nastere?total?

si burtiera unde gasesc mai ieftina?

am inteles ca la unele spitale nu e nevoie de hainute ptr bebe,ca folosesc unele sterilizate..voi cum stiti?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

ccc7 sa zicem ca vrei sa scrii cu rosu pui paranteza patrata scrii red inchizi paranteza patrata apoi pui cuvantul care vrei sa-l scrii si apoi deschizi iar paranteza patrata pui slash(/)adica asta scrii iar red si apoi inchizi paranteza.

Esther 38+Jonathan
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060822/dt/-3/k/d1e7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Fetelor se pare ca am inceput sa pierd domnia sa dopul si ma doare foarte tare mijlocul.Voi la cat timp dupa dop pierdut ati nascut?
N-am dormit toata noaptea si bebe nu prea mai misca sau mi se pare mie la voi cum a fost? o sa intru sa va spun daca plec la spital.Tineti-mi pumii ca mi-e tare frica.

Esther 38+Jonathan
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060822/dt/-3/k/d1e7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Motzataiti multumesc mult pentru explicatie. In legatura cu dopul, nu este o regula, se poate intampla sa nasti dupa o ora sau chiar mai multe zile (din cate am citit si eu ce au scris fetele pe forum).Multa bafta.Iti tin pumnii.
Andra 37w,6d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Andra, am emotii, bineinteles! Si la mine e abia duminica dimineata, in timp ce la voi e seara deja!Mai am o zi si o noapte!
Iti tin si tie pumnii si-ti urez multa sanatate!
39+

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

bibi, nastere usoara! Sa ai un bebic sanatos si frumos! Te ateptam sa revii dupa nastere sa ne povestesti cum a fost si sa ne aduci poze cu minunea.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Felicitari bebeilor care au o luna si tinem pumnii mamicilor care trebuie sa nasca. Noi nici nu am putut sa ne bucuram cum trebuie cand am facut o luna, din cauza colicilor si plansetelor continue.
Taty, eu ca sa ii scot gazelel o spal la fundel cu apa fierbinte, adica calda calda si o masez cand o spal. Problema e a ea singura nu reuseste deloc sa faca caca, gaze mai scoate, dar caca nici cum.
Am uitat sa scriu ieri, Iulenca si mie mi s-au umflat picioarele dupa ce am nascut, de abia mai umblam, si mi s-au dezumflat cam intr-o saptamana.
Am si eu o intrebare, cam cat ar trebui sa manance bb-i la 6 saptamani, a mea face 6 maine si parca mananca mai putin decat inainte. Voi tot la 3 ore le dati sau si-au mai rarit programul ca vad ca a mea parca dupa ca ce nu mananca o face si mai rar. E drept ca e la san si nu imi dau seama exact cat suge, dar simt eu ca mananca mai putin. Oare din cauza zantacului?
Va pupam.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Ne-am intors si noi acasa.
Multumim pt urari!

Am nascut-o pe Maria Alexia pe 08.08(rog fetele care se ocupa de listuta sa modifice si la mine data nasterii Alexiei). Am nascut la 37w. Norocul meu a fost ca am nascut cu dr. Puia. Alexia a avut circulara de cordon strans legata in jurul gatului, eu placenta f.jos inserata si am nascut natural.
Desi bb e tare cumintica, eu sunt cu nervii la pamant. Am facut furia laptelui la modul dureros de urat, mi s-au astupat canalele de la un san si am facut un inceput de mastita. Cand imi cam luasem gandul ca o sa pot alapta, l-am sunat pe dr. Puia sa ma indrume spre un medic si m-a trimis la spital azi, unde am facut o injectie, iar la 10 min. dupa aveam canalele desfundate si superproductie de lapte. Ma intreb de ce nu se stie despre injectia asta si multe fete au probleme asemanatoare...

Nu am reusit sa citesc ce-ati mai scris. Am intrat special pt a-i face galerie lui Bibi:
Nastere usoara, bb voinic si refacere rapida!
Astept sa ne dai de veste cum a fost!
Nastere usoare si celorlalte fete care sunt programate maine la cezariana!

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

hai Bibi !!! Tinem pumnii stinsi, sa ai parte de nastere usoara si de un BB sanatos, mincacios si cumintel!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

la multi ani bebeilor care s au nascut azi!
multa bafta gravidutzelor care urmeaza sa nasca! nastere usoara!

noi suntem bine azi am iesit un pic la plimbare si ne a placut mult ca am dormit duse!
fetelor la voi cat de des a venit pediatra sau asistenta acasa?andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511

Mergi la inceput