Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by dandusa

VERONICI,care este dr tau din C-ta si ce stii despre spitalul nostru drag?Cum arata rezervele,m-ar interesa pe mine ,ai idee daca stai in rezerva iti da bb cu tine?LA MULTI ANI,pentru sotul tau scump si drag,sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!!!

Dr.meu din Cta este dr.Zaher,rezervele se afla situate la et.6,stiu ca au 2 paturi,2 camere(una pt.mamici si bebei si una pt.vizitatori)au aer cond.,frigider,termopane,n-au gandaci,hi,hi,hi....
O sa aflu maine cat costa / zi de la mama finutei mele(si o sa-ti spun si tie) care ieri s-a nascut prin cezariana cu 3,300 gr.si o cheama Ioana.

veronici
25+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ca mi-am adus aminte - azi e vineri - avem ceva vesti de la ingerasa si sora ei? Azi e parca la cezariana. Bafta multa si sa auzim de bine.

INGERASA - te asteptam cu vesti.

Miro27+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Eu o sa-mi cumpar din timp pt.cand ajung cu bebicii acasa un singur patut si al doilea o sa-l comand dupa aceea,in prima luna pot dormi doi intr-un patut,nu? Ma gandesc ,Doamne fereste , sa nu se intample ceva pana nasc ......Eu fac mobila la comanda pt.amera copiilor si voi lua si un pat pt.mine ca mai mult ca sigur n-o sa stam cu bebicii si cu catzelul in aceeasi camera(chiar daca doarme sub pat-catzelu').Si tati va trebui sa fie bun de munca a doua zi pt.ca trebuie sa munceasca cineva si-n casa asta,nu?
Lenjerii putem sa ni le confectionam si singurele si cine-si cumpara patut de lemn ar trebui sa se gandeasca neaparat la aparatori laterale care se leaga de zabrelele patutului !

veronici
27+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetele mele dragi, nu am apucat sa citesc tot doar asa printre randuri, dar va urez o zi buna si va mai scriu cand pot.....pupiceii la toti bb nu si la mamici

Cleo 25+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Da, da, Veronici, aparatori laterale neaparat...voi pune o poza cu patutul pe care-l iau...

Ingerasa, ne gandim la surioara ta si-i tinem pumnii...Doamne ajuta!

Oana 20+

Mergi la inceput

Gata...am pus poze cu patut pentru cine e interesat...

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

am venit fetelor......atudor,doloresva multumesc ca v-ati gandit la mine.....sunt tristuta....m-a consultat,totul e ok...colul inchis...burtica nu e tare dar nu-i plac picioarele mele de ce se umfla asa de tare....iar am fost la analize :sange,urina,proteino-
grama.....eu ma simt super bine....bebita la ecograful de luni era super ok ....de ce sperie un medic niste picioare umflate...adica edeme...daca nu e tensiune?
Intradevar secretia mea era din cauza unei vaginite...si ceea ce ma supara tare e ca mi-a scris injectii grabidivon...sau cum s-or numi...si fier...deseara iau analizele si mai vad eu.....
Ultima data cand m-au purtat asa medicii...am zis ca nu ma mai duc numai la ecograf.....sunt epuizata deja de atatea pareri si supozitii...
va pup si revin mai tarziu

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Alex, bine ca bb e ok! Insa eu as asculta de medici...pentru ca nu e bine deloc sa ai edeme...nu vreau sa te sperii, insa ai grija cu picioarele...si asculta ce zic si medicii...mergi la 2 sau 3 cu analizele sau sa te vada, daca nu ai incredere in unul...

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Alexandra, stai linistita, totul se va rezolva. Eu nu am probleme cu picioarele umflate, dar din experienta altor mamici, trebuie sa-ti faca cineva masaj, sa stai linistita, apoi dusuri alternative cu apa calda/rece, dupa care sa ti le asezi pe o perna mai inalta. Si, mai exista prin farmacii, diverse dispozitive din lemn cu bile de lemn, cu care-ti poti face masaj cat timp stai pe scaun la birou. Nu te ingrijora, e natural
Madalina, in ceea ce priveste dormitul cu bebe in camera...personal oscilez. As vrea sa il alaptez la cerere, ceea ce inseamna ca trebuie sa dorm cu el in camera. Pe de alta parte, se spune ca e bine de la inceput sa stea singurel (desi mi-e o milaaaaaaa...de acum de bietul suflet). Oricum, camaruta lui e pregatita. Patutz luam de la nasi (nu e din lemn, e din acela pliabil - singura problema mi se pare ca e cam jos salteluta). Va trenui sa cumpar lenjerii sau sa ii confectionez din material. Abia astept sa intru in concediu ca sa ma ocup. Voi intra in concediu de odihna de la 32 de saptamani (13 zile), dupa care prenatal. Oricum dupa prenatal intru in CIC - si am de gand sa stau cel putin un an.

Voi ati inceput sa luati lucruri pt bebici? Nu ma refer doar la haine, ci la accesorii, etc.

Pupici

Ana 28 si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

quote:
Originally posted by melinda25

Madaluta,

Am si eu o intrebare: (de fapt seful m-a intrebat, zgarcitul...)cine plateste cei 85% din salar, in perioada aceea de 126 zile? Angajatorul sau Casa de Asiguirari de Sanatate?

Va pup,

Melinda 24+ Dominik

Din ce stiu eu, acest concediu este similar celui de boala. Nu am verificat separat, dar iti pot spune sigur pt cel de boala, ca banii efectiv ii iei de la angajator. Si el, pentru primele 7 zile plateshte el, iar pentru urmatoarele (de la ziua a 8-a la cate or fi) recupereaza banii respectivi de la Casa de Asigurari.

marcela 23+

Mergi la inceput