Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 24
dolores spune:
raluca_u eu nu am facut asa un control...sper sa vii cu vesti bune..totul o sa fie bine..asa ma incurajez si eu cu toate starile prin care trec .....te pup
dolores
23+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
atudor spune:
Adina, felicitari pt fetita!! Sa creasca sanatoasa si frumoasa si sa-ti aduca numai bucurii
.
Dandusa, si bebicul meu e foarte agitat in special seara pe la 10 si dimineata pe la 5. Nu stiu ce jocuri practica el pe acolo, caztaratul pe cordon, rugby, footbal - cred ca ultima variata, pt ca are doi parinti microbisti. Aseara ne agitam amandoi la meciuri si a inceput si el
. Uneori il simt foarte jos, aproape de silfiza pubiana si pun instinctiv mana. Voua vi se intampla? Uite chiar acum va face cu manuta (sau cu piciorusul ... drept in ficatul meu).
De azi suntem si noi mai maricei!
Pupa mama fetele, o zi excelenta!
Ana
28 si
Mihai
dolores spune:
multumesc dia1609 
dolores
23+
David Cristian
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
roana spune:
Buna dimineata burticute,
eu sunt bine , bebe la fel va saluta si el chiar acum da din picioruse
.
Morrrrrrrrr de somn, ce bine ca maine e sambata si pot dormi si parca vad ca o sa ma trezesc tot la 8
ca asa se intampla cand pot sa dorm ma trezesc.
aici e vreme nasoala, ploua marunt si enervant dar sper sa revina vremea macar inca putin sa ne putem imbraca lejer.
Eu de azi am trecut la salopetica de blugi, sunt ca un ursulet sau balenuta sau cum vreti in ea dar e tare comoda si cred ca la servici o voi purta cu incredere pe dansa
. am primit-o de la o prietena care a fost gravi si abea de acum mi buna ca pana acum era mare. are doua randuri de nasturi pe lateral deci sper sa incap in ea pana nasc.
ce sa-i faci daca va trebui sa ma imbrac mai gros.
Cumparaturi nu am facut deloc. hainute nu imi fac probleme ca nasii mei, respectiv ai lui bebe au magazin de hainute pentru copii deci din punctul asta de vedere va fi un rasfatat. iar mobila ii luam cand ne e gata casa si luam tot odata.
Masa de infasat sigur imi iau si o sa imi iau vanita mica care sa o pot pune pe masa de infasat cat e mic apoi ceva suport de montat in vanita normala cum am vazut la prietena mea. deci...ma voi descurca sper.
Despre ce a intrebat Miro, habar nu am . eu cred ca o sa sun doctorul si voi face ce zice el cand mi-o veni sorocul. Oricum mi-a spus ca data viitoare cand merg la control vom vorbi de nastere si abea astept sa il iau la intrebari.
Va pupic si va doresc o zi faina.
dolores spune:
alex
sa ne vii cu vesti bune
dolores
23+
David Cristian
poze
madaluta spune:
Buna dimineata burtici cu bebici! primiti de la mine putin din briza marii,cateva sunte de valuri...si o steluta de mare....( imi pare rau k doar virtual vi le pot da....)
Si eu cred in utilitatea masutei se infasat. Am vazut in oras patuturi si din lemn, dar si din material care au atasata aceasta masuta de infasat.Dar ce am vazut mai interesant a fost un patut din lemn, care avea, pe langa masa de infasat din capat un sistem si de leganat(atunci cand doreai), dar si posibilitatea de a-l transforma in patut pt juniori mai tarziu cand bb creste, prin demontarea masutei de infasat care prelungea patul si a grilajului, care ii dadea posibiletatea de a pune o saltea relaxa normala, de o persoana.Patutul costa cam 15 mil, dar problema mea este k nu imi incape in dormitorul nostru.
Voiam sa va intreb cum veti proceda voi: veti tine bebele in camrea voastra sau in camera lui de cum veti veni de la maternitate?Pe mine cred k nu ma va lasa sufletul sa il tin in alta camera si de aceea tb sa ma orientez intai la un patut care sa incapa in dormitorul nostru.
Si o alta intrebare, legata de concediul postnatal....DPN-ul meu este 14 decembrie, dar perioada in care pot naste este 23nov-25dec. De la ce data trebuie sa calculez acele 42 de zile de postnatal? (precizand k voi naste prin cezariana).Care ar fi data la care pot intra cel mai devreme? Vreau sa imi iau cat pot de mult inainte si nu stiu cum sa calculez....please....
Madalina
22+
melinda25 spune:
Madaluta, eu mi-am calculat concediul pre/post natal in functie de DPN, insa urmeaza sa-l discut luni si cu dr ginecolog. Oricum, lasa-ti o marja de cateva zile in plus pentru postnatal; de ex., daca calculezi din 14, mai lasa-ti 50 pentru postnatal. Eu asa am facut, dar tinand cont ca tu vei naste prin cezariana, cel mai bine discuta cu doctorul tau.
Am si eu o intrebare: (de fapt seful m-a intrebat, zgarcitul...)cine plateste cei 85% din salar, in perioada aceea de 126 zile? Angajatorul sau Casa de Asiguirari de Sanatate?
Va pup,
Melinda 24+ Dominik
bamboletta spune:
Buna burticilor!!! 
Da ce mult a-ti mai scris de cand nu am mai intrat,sunte-ti harnicute
am avut ceva de citit ![]()
Despre patuturi mie nu-mi plac cele din lemn seamana f bine cu cele de la spital din fier
,asa ca eu prefer din astea care se pliaza,vazusem si eu unul tare frumos dar cand m-am dus sa-l cumpar nu mai era 
,acum o sa astept sa vad ce mai gasesc frumos pt.bebelina mea 
Masa de infasat eu o gasesc f utila,intai m-am gandit sa iau din aia cu cadita dedesubt dar nu prea avem loc ,asa ca o sa luat cu masa de infasat atasata la patut cred ca e mai bine asa ![]()
si eu am aceleasi intrebari ca Mirona legate de internare cand voi naste 
Felicitari tuturor burticilor care au aflat ca vor avea
sau 

LaviniaP- bine ai revenit
,se pare ca i-a priit lui bebe in Antalia ![]()
Roxana c- te leaga de pat? 
![]()
Donia- frumos cantecel o sa il cant bebelinei ![]()
sa vedem ce reactie are
Alexandra- te asteptam cu vesti bune 
Madaluta - eu o sa pun patutul in dormitor cu noi,nu avem decat 2 camere si cred ca e mai bine sa fie langa noi sa-l avem sub observatie ![]()
In Iasi ploua si e racoare 
Ramsan pe unde mai esti? sper ca esti bine 
am plecat va pup 
bamboletta
26+
bebelina
"poze"
asiza spune:
Eu cu siguranta imi voi lua patut din lemn, pentru ca este mult mai bun si mai solid decat cele pliante...si, de voie, de nevoie, imi tin copilul cu noi in dormitor...am calculat deja ca un patut de 120/60 ne-ar incapea foarte bine la noi in dormitor...Iar in ceea ce priveste lenjeria de pat, am vazut ca e foarte, foarte scumpa, nejustificat! Asa ca m-am dus la un magazin de materiale si am vazut acolo asa materiale frumoase pentru lenjeria micutului/micutei de nu-mi venea sa cred ochilor...o incantare...bumbac 100% si doar 65.000/m sau 90.000/m cea creponata...sigur imi voi cumpara si merg la bunica mea sa le traga la masina...
Despre cadita va pot spune ca nu-mi voi lua suport pentru ca si mie mi s-a parut foarte instabil...punem cadita direct pe pat si facem baie la bb...si in cadita sunt ceva buretei special pentru a imbaia copilul mic, burete mare care are forma copilului si nu-ti aluneca+2 buretei mici de spalat!
Si eu sunt de acord cu numerele de telefon lasate undeva, in mail-ul comun poate...ca nici al meu nu cred c-o sa intre sa va anunte...
!
Revin putin mai tarziu...
Oana
20+