Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
Ursoaica spune:
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Denisam spune:
Hello secta,
Am citit doar acest capitol, pt ca noi aseara am venit d ela cabana si azi am alergat sa returnezce cumparasem pt ca am primit d ela fostii proprietari de toate si am mers si la banca sa ii deschid Emmei cont sa ii pun banii d el abotez sa aiba pt cand merge la univeristate ca aici suntr scumpe,10-15000/an.
ANAm- ma bucur c ai scris, astept pozele si pupicei.
Giova sa ia spor cu ultimele cumparaturi.
Moni, Anas, Anda, Nico,Irina ,Anasol si restul pupicei.
Noi am fost la cottage, am luat cabana construita de o pereche de nemtzi acu 20 de ani, e superba si zona,tot, nu am ce repara, nu am ce duce, am gasit-o mobilata, cu carpeta si cu totul in bucatarie, d e la frigider, microunde,aragaz la tacamurisi suport pt ouale fierte.GArajul impecabil cu o groaza de scule, masian de taiat iarba, undite, o alta barca cu motor electric si unul de 6CP.
Am plimbat-o pe Emma cu barca noastra si cu hidrobicicleta, si in lac i-a placut.
Acuma fug s-o hranesc si mai revin.
Pupicei!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Am hotarat meniul, acum sa vedem daca e de acord bucatareasa sefa, cand merg in Alba. poate e prea mult sau prea putin, sa vedem, caci ea e experta.
Anasol artificii in aer nu. Pai costa 100 euro minutul, si mi-au zis ca minim 3 min. lasa draga ca nu am chef sa arunc cu banii in aer.Vedem artificii de R1 dec. in Alba sau de Rev. si sunt gratis.Ce zgarcita m-am facut!!!
Denisa asteptam poze de la cabana. ce fain ca ati iesit si v-ati relaxat.
Acum chiar ca va .
pe maine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Denisam spune:
Salve,
Poze si filme la:
http://www.dropshots.com/denisam
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
andiaroro spune:
Giova -daca tot am avut aventuri asemanatoare cu rochia, iti doresc sa ti se intample ac lucru si cu voalul: sa-l gasesti azi(ca tot eultima zi de cump)si din ac material..;nici eu nu am avut coronita decat floricele alandala prin par, iar voalul a fost din ala scurt, pus "la ceafa".....in pozele din fata nici nu se observa ca as avea voal.
anasol-nasol......uff...ce mai emotii cu cutitul...si la noi a bricolat ieri ceva cu firul de la pompa.....asa ca am decretat "strangere generala" in toata sufrageria ca pompa era la 3-4 m de el si in 2 clipite a fost acolo si rasucea ditai firul si se infasura in el bucuros nevoie mare, iar eu....tot dupa servetel..insa cu cutitul.....brrr!
Denisa- sa petreceti clipe de neuitat in cabanuta voastra!
ursulina- sugestiva esti maica
am uitat ce mai vroiam sa zic ca azi noapte am avut insomnii si acum sunt chiauna
ana si alexandre (17.02.2006)
szaboali spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi.
Daniel Cornel
Eduard Mihai
Razvan-Alexandru
Ilinca Ioana
sa cresteti mari si sanatosi puiuti frumosi.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
anasebe spune:
Felicitari Dariuta!!!!!!!!!!!!! Bravo!
LA MULTI ANI EDUARD, DANIEL, RAZVAN ALEXANDRU SI ILINCA!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
anasol spune:
LA MULTI ANI EDUARD, DANIEL, RAZVAN ALEXANDRU SI ILINCA!
dariuta-sa-ti fie de bine cu primul dintisor!
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Neatza' fetele!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
NICO felicitari pentru dintisorul Dariei!
DENISA cum zicem si aseara SUPERBA CABANA SI ZONA
URSULINA
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm