Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am aparut si noi.
Am cumparat conmfeti, artificii de tort, am gasit servetele aurii. Papuci nu mi-am gasit, asa ca... merg tot cu astia, sau poate imi aduc unii care mi-au placut inaintea sandalelor.
Am uitat sa ma uit de voal si butoni pt. Clau. dar si maine e o zi.
Ursoaica eu ma ocup de tabel. Pai ce am facut cu hotul nu vreui sa stii. statea nu a fugit, ca doar nu a apucat sa ia nimic.
Anasol cu cutitul in mana?Ai grija pe viitor.
Si Marco tot cereale dintr-alea papa.
Ana_m lasa ca e bine si acolo unde lucrezi. Asa e prin strainataturi, cu greu gasim de lucru unde am vrea sau trebuie sa fi tare norocos.
Cu tarata si eu l-am facut pe Marco cand era mic, daca nu gaseste soacra ta, sa-mi zici sa-ti spun de unde sa cumpere.
Toanca, Ana de france, Anasebe,si restul va , merg sa alegem meniul ala si sa ne uitam la Tablou de Nunta.

I-am luat Biotics, ca a continuat cu kk moale, iar vorba lui Bee, cred ca ma va mai tine asa cateva zile, sau chiar sapatamani.
Problema e ca nu ma mai lasa sa ma uit la el in gurita. Cred ca-l doare gingia si din cauza aia.

si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anasol Eu i-am luat fotoliu de masina de la Miniblu, si-s tare multumita.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

anas-exista vreo diferenta intre fotoliu si scaun auto,ca vad pe net fotoliiiiiiii siii scauneeeeee........nu-s la fel sau cum?

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Anasol Diferenta este. Scaunele tin de obicei pana la 18 kg, fotoliile pana la 36.

Gio Sa ne spui si noua ce meniu va alegeti.

intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

anas-grazie,pricepui
giova-artificii in tort,dar artificii in aer nu?

Mergi la inceput

Anasol Nu-i mai da Giovei idei! Maine, poimaine o auzi ca face si asa ceva.

intalnire 3 august

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hop si eu iar,ce sa zic si eu la faza cu cutzitul Ca si Dia azi se indrepta vertiginos spre prizele alea multiple se la PC si sunt destul de baricadata,dupa canapea si sub birou .... dar tot a vazut ea ceva interesant in "vagauna" aia si deja era cu mana intinsaaaaa...in directia aia!
Noroc ca eram in zona!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

anas-pai la pahare inscriptionate servetele aurii,rochie de printesita,te mai pui la niste artificiiiii
ma duc sa fac un dus ,fumez o tigara si ma intorc...
david e la socramea si imi permit sa hoinaresc

Mergi la inceput

Bey, io-s mai cretina. Eu nu am curaj sa-l las pe fii-miu cu mama. desi, nu vad de ce ar trebui sa-mi fac griji, dar daca nu am facut-o 6 luni...mi-e greu.

intalnire 3 august

tiberica fara frica

Mergi la inceput

anas-io am sta cu soacramea pana acu vreo luna si noaptea dormea ea cu el,m-a ajutat mult si de asta am incredere .ca mi-a fost f greu la inceput, david a avut colici si afost rau de tot, o luasem razna plangea cate 4 ore seara continuu aproape ,n-am avut incotro a trebuit sa accept ajutor,nu ca mi-ar fi ea draga ca stii soacrele si cu nurorile se impaca de cand e lumea, dar la faza asta n-am ce comenta
gata am facut comanda de NEONATO-Scaun auto Monza -nu stiu cum o fi, iar o sa ma bata grasu meu la cap ca fac numai prostii . si cand am comandat leaganul electronic de la graco la fel mi-a zis.Acu sa ma balangai io in leagan ca david ioc
fetelor am fost afara la o tigara, stiti ca e luna plina-oare de asta s-o fi agitat fiumiu aseara?
anasol si david-andre(06.01.2006)

Mergi la inceput