Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am mai pus niste poze la semnatura si un filmuletz de ieri!
Unde sunteti?
Pai daca nu mai e nimeni ma apuc iar de treaba!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anasolsa stii ca, intr-adsevar sunt foarte periculosi in perioada asta...curiozitatea este maxima....apropo de cutit, eu l-am pus in premergator si avand baza foarte lata ( chicco), m-am gandit ca nu poate sa apuce nimic in jur, asa ca am plecat pentru cinci minute la bucatarie...cand m-am intors tragea de fata de masa si era gata sa ii cada in cap castronul cu fructe de pe masa...am incremenit...de atunci, nu-l mai las deloc singur...
alta patanie- eram la bucatarie cu sotul meu si discutam, iar sebi era pe canapea, un minut scriam ceva pe hartie si nu am fost atenti la el, el s-a aplecat in fata si era sa cada, dar l-am prins la jumatatea distantei dintre pat si parchet, l-am apucat de mana, nu stiu, dar am fost tare pe faza.
si eu tot cereale de la nestle folosesc-am luat orez cu trei fructe care este foarte bun si 5 cereale, care de asemenea ii plac. ati incercat iaurt cu cereale? este super, nu?
nicofelicitari pentru dintisor!!!!am inteles ca dureaza pana apare primul pentru ca dupa aceea apar unul dupa altul...asa-i?la noi nici urma, nici un simpotm , nimic...este oare semn de carenta de calciu sau un plus de calciu, am auzit doua variante , care o fi reala?
anasebene-ati luat-o inainte...ma refer la faptul ca si noi am inceput diversificarea tarziu, l-am alaptata pana acum o luna si totusi vad ca aveti mai mult in greutate...lui tiberica ce ii place sa manace?
am vazut ca ia-ati luat piscinuta lui tiberica...de unde si ce dimensiuni?
monica super daria!sa-ti traisca, dar ce activa este!!!tot mancacioasa este? am vazut un filmulet mai demult, cand galopa mancarea...doamne ajuta in continuare!
ati intrat pe wwww chicco.ro? am vazut ochelari ca ai lui marco...dar nu stiu pretul....
giovacat au costat? noi plecam la mare si as vrea sa ii iau...

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza si de la noi!!!

Daniel si Eduard, Ilinca, Razvan si bb de Porumbel !!!

Eu am avut masaj si nu am intrat. acum fac niste CD-uri cu poze, cu muzica. marco tot kk moaloe a facut de dim. in ciuda faptuilui ca i-am dat Biotics. mai stau si azi sa vedem.
Nico felicitari pt. primul dintisor!!!
Denisa misto cabana, lacul, zona. Ce mai superb!!!
Bumbita nu stiu la ce te referi? Cate am pe cap, nu mai stiu ce am scris. Zi-mi, plizzzzzz!!!
Andiaroro mai caut azi sa vedem ce si cum gasesc, daca nu...doar floricele. Tot nu mi-ai zis: era de la DEmetrios rochita ta?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare si sarbatoritilor.Noi am fost la dr si am facut vaccinul de 6 luni .N am plans deloc si acum doarme. RAPORTAM ; 8,600 SI 73 CM aproape de 6 luni . DR a zis ca i ok si sa l fortez sa stea in poponet ca i puturos asa ca ..............PUPICI si vb

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aaaaa uitasem a zis dr ca in 2 zile tb sa i iasa un dinte ca are eruptie dentara asa ca sa vedem cine l vede sa cumpere cadou

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

giovama refr la ochelarii de soare ai lui mario...cat au costat?

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova-n-am zis, fiindca nu stiusi o am in Rom, asa ca nici la eticheta nu ma pot uita..si oricum,capitolul care "firma" ma depaseste total intotdeauna....eu am comandat rochia care mi-a placut si la cat de zapaita eram( sunt) nici macar n-am inteles ca e facuta in Grecia......abia cand au aparut probleme cu "termenul de livrare" am priceput si eu ca prietena mea chiar fusese mai atenta decat mine la explicatii si ca intr-adevar chiar e facuta acolo......oricum, eu am negociat cu ei ca am combinat 2 modele si in + am vrut cateva floricele bleu mici(cum am avut si in par) pe care sa mi le puna unde vreau eu....nu-mi livrasera floricelele cum vroiam eu, vroiau sa-mi bage pe gat altele mai mari si mai inchise la culoare.......de-inamplari de nunti. intr-un final a iesit ca mine si in vinerea nuntii cand am trecut ultima oara pe la magazin am avut sansa voalului din ac material (care iarasi nu stiu sa spui ce era).......asta-i istorie antica deja.......prezentu tau conteaza si tinem pumnii sa-ti depaseasca asteptarile
daria-dintisori........bravo!
cosmi-sunteti mai impozanti ca noi. sanatosi sa fiti......
moni-ai invins-o pe ursulina la emoticoane
bumbita -de la o ex-vecina de judet (vecin si el)ai priceput ceva..cred ca te-am ametit

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

andiadoro cine a fost vecina de judet? tu sau cum o cheama pe vecina de judet? prin ce cartier statea?

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

andiaroro , scuze, oricum si de la noi...

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andiaroro mama prin ce ai trecut si tu. Dar astea sunt intamplari specifice unui asa eveniment. Ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta cand merg in Alba, ca toti vor fi stresati si emotionati.
Bumbita, ochelarii sunt de la Chicco, 450.000 lei. Mai sunt si la Miniblu.
Cosmi tinem pumnii sa iasa fara durere. Am notat datele pt. tabel.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput