Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Lullabay,

asa cum si sympa a spus, aici operatiile prin cezariana se pogrameaza cam cu 2 sptamani inainte de termen, deci pe 24 e ok, plus ca atunci voi avea 37 sapt si 6 zile. Pacat ca nu va fi mama aici, ajunge abia pe 25, dar asta e.

Ma simt foarte linistita acum ca stiu ce se va intampla, pana acum imi faceam tot felul de griji, acum m-am relaxat si abia astept sa treaca timpul asta. Imi voi lua de pe 22 liber, pe 22 fac curatenie, pe 23 trebuie sa ma duc la spital sa vorbesc cu anestezistul si sa fac tot felul de analize de sange, si pe 24 gata, vine fata.

Oana [35]+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Alessia, tineti post? Noi am rarit-o dea binelea dar eu tot nu pot renunta de tot, ma abtin cu greu In alta ordine de idei - ai grija nu te obosi prea tare.

Sympa, Vauva ce bine ca mai dati pe la noi! Ma bucur ca sunteti bine!

Inni, ce mi-ar place sa te vad printre moldovenii de dincolo de prut Barbatu-meu imi zice ca eu vorbesc in mod curent 3 limbi - romana (la servici si cu prietenii de aici) rusa (cu unii prieteni si atunci cand nu vreau sa inteleaga cei din jur ce zic - asta foarte rar) si moldoveneasca, care e combinatia intre celelalte doua da' adaptata stilui propriu intr-un hal in care numai cei ca mine ma pot intelege (el fiind moldovean din ro)

Hai ca mi-am amintit - Tasia, cum e la munte mama? A?

Ma duc sa fac ceva de papa ca vine barbatu acasa si nu am facut nimic toata ziua Am dormit ca o putoare ce sunt! (asta cam pe bune ca nu avem apa calda momentan si mi-a fost lene sa-mi incalzesc)Gata ma duc sa le prestez pe toate!

34+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu sunt franta de oboseala dupa ce am bucatarisit azi vreo 3 ore. Am facut musaca.
Intreba cineva de linia neagra de pe burtica: eu nu am nici o linie si nici buricul nu mi-a iesit, oricum eu aveam buricul foarte adanc inainte.
Mexxa, si eu iau fier si e normal sa ai scaunul negru. Problema e ca pe mine nu m-a constipat ci mi-a stricat stomacul. Asa ca incerc sa mananc si cate o banana dupa ce iau fier, doar-doar m-o mai strange la stomac.
Cat despre "graba" ardelenilor sa va povestesc si eu o faza haioasa:
in 1997 am fost la Arad la o olimpiada nationala. Mersesem vreo 10 ore cu trenul, eram obositi iar la gara a venit un autocar sa ne astepte si sa ne duca la caminul unde urma sa fim cazati. Ne imbarcam noi, dar soferul nimic...n-avea de gand sa plece. Nu stiu ce astepta. La un moment dat o fata ii spune: "va rog frumos, nu putem pleca mai repede, fac pe mine!??" La care tipul se intoarce foarte calm si-i spune: "Da' de ce va grabiti? Da' avem timp!!!" Si tot la aceeasi olimpiada de la Arad, am sunat si eu acasa la ai mei sa le zic ca am luat premiul 2, sun cu taxa inversa, imi zice tipa de la Posta sa astept...in fine, vorbesc. La telefon imi povesteste mama ca i-a zis tipa de la Posta"aveti un telefon cu taxa inversa, doriti sa vorbiti?" si cand mama a zis ca da, aia n-a mai zis nimic. La care mama "aloo, doamna, ma auziti?" Dupa vreo 2-3 minute ii raspunde si tipa "Da' ce-aveti doamna, de va grabiti asa?" Da' cred ca chestia asta cu "graba" ori e numa' in anumite zone din Ardeal ori familia noastra e mai altfel. Mama e brasoveanca, bunicii mei locuiesc in Brasov, da' bunica mea e iute ca argintul viu. Sunt eu mai inceata ca ea. Iar mama cred ca o mosteneste, da' numa' partial.

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
Va multumesc celor care mi-ati transmis ganduri bune.Sunt bine,n-am mai facut injectiile alea ptr durere ca nu m-a mai durut nimic si nu vroiam sa-l inebunesc si pe bebe cu ele.Am inceput sa fac pipi bine si fara dureri.
Astept maine sa m-a duc sa vad ce-mi zice,daca am vreo infectie sau trebuie sa iau ceva antibiotice.
Tot maine voi pleca la Roman,chiar de data asta sper sa pot pleca,nu pot sa nu fiu prezenta la nunta soramii.
Va urez tuturor care si-au serbat ziua sau si-o vor serba,numai bine si multa sanatate.
Ralu,Cris va astept si pe voi cu vesti bune.

Io32+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Salve,

Mephala..cred ca acum e... il lasasem pe 'private"...hi hi hi...

Scumpik casa de piatra si voua in continuare si numai fericire.Noi am facut pe 28 iulie 2001 cununia civila si pe 29 iul 2001 cea religioasa,dar ne aniversam pe 29 de regula.

Azi ne-am mai plimbat putin,am fost pana la gradina zoologica de la Bucov,langa Pitesti, si a fost frumos.Vladut a alergat iar cat l-au tinut picioarele.

Nicol 34+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

A facut careva dintre voi cursuri Lamaze ?

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nicol, superbe pozele! Si tu esti tare subtirica!

Carmen(34+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

O intrebare pt. mamicile care au nascut natural sau oricine stie explicatia.
De ce e nevoie de torsoane din vata impachetate in fesi de tifon pt. atunci cand curg lohiile ? Nu se pot folosi tampoane normale gen Always ? Daca mai ai si epiziotomie, firele de vata care ies din invelisul de tifon nu adera de taietura ?

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by inni

A facut careva dintre voi cursuri Lamaze ?

Poze

Inni 36+ cu ....

Eu una n-am facut nici un fel de curs si-s cam speriata ca o sa nasc greu. Dar...cu Dumnezeu inainte...

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katia
Inni, ce mi-ar place sa te vad printre moldovenii de dincolo de prut

De ce ? Nu ma subestima . Cand am fost anu trecut in Germ...aia nu stiau engleza (m-am crucit cati erau afoni la engleza, cred ca procentul de romani care stiu sa converseze in engleza e net superior nemtilor) noi nu cunosteam germana. Si ne-am inteles pana la urma .
Hai ca m-am dat mare si tare..ca rotunda sunt

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput