Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Buna fetelor,

am intrat numai sa va spun ca pe data 24 August la 7.30 dimineata am programare la cezariana. Bebe nu este in pozitie corespunatoare si nici sanse sa ajunga cica nu mai sunt.
URAAAA mai sunt 3 saptamani si imi tin in brate bebelina.

Oana 35+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

GRIPO- multumesc, esti o dulce. Cred ca veti fi fericite cand voi naste ca v-am scapat paranoia mea

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Alessia sper sa nu nasti...mai asteapta un pic macar pana la 37 nu?
Vreau si eu chilotei dar nu avem in Brasov Mothercare.....oare unde altundeva ar mai putea fi? Nu cred ca mai ajung la Bucuresti prea curand....paaaa

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

'ai mai ?..chiar asa ? si voi aveti probleme cu limba romana din sud ? nu credeam.
Pai se vorbeste ca aici pe forum, alte expresii nu sunt.
Sau faptul ca vorbim mai repede deruteaza ?
Mie imi plac ardelenii..dar nu ma impac cu "repeziciunea" cu care gandesc,vorbesc si fac lucrurile.
Eu sunt mai agitata de felul meu.

Am ajutat odata la aranjatul mesei. Era pranz. Aoleeeeu....pana au pus ei 6 farfurii pe masa m-au apucat pandaliile...ca nici nu m-au lasat sa ma scol de la masa sa-i ajut. Ma agitam pe loc imi venea sa-i asez pe toti pe scaune si sa termin eu treaba.
Cat despre expresii...v-am mai spus...
Ma simteam si prost ca mi se punea o intrebare (intelegeam ca e intrebare ) si inevitabil scoteam un "poftim?" dupa fiecare. Si cand venea vremea povestirilor ma apuca cascatul ca ma plictiseam ..daca nu pricepeam nimic ??!!!...dar nu puteam sa ma manifest, de rusine.

Iar seara in pat ...sotul imi facea rezumatul zilei

Aa..si mai mai intreba el cateodata : "ai inteles?" .De multe ori spuneam ca "da"..dar minciuneam.

La moldoveni nu am atatea reclamatii...inteleg.
O sg faza m-a distrat si o povestesc tuturor.
Eram intr-un oras din moldova si am oprit sa intrebam pe unde sa o luam...spre nu stiu ce...si mi-au spus "mierjeti pana la borcanu' di politie si apoi fasheti stanga". Mi-a trebuit ceva vreme sa ma gandesc care era "borcanu' di politie"...si era cabina aia situata mai sus cu geamuri de jur-imprejur...pe un soclu de beton...le stiti voi..ca e plina tara...

Asa ca fiecare zona are farmecul ei.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Bine v-am regasit gravidute si mamicuta....
Nu fac fata la ritmul vostru....mai ales ca acum scrieti atat de mult si noaptea.Dar e bine...ca am ce citi la cafeluta.Noi suntem bine...azi merg iar la control, deja am inceput controalele saptamanale.De-abia astept sa-i aud inimioara lui bebe mic.
Intreba una de fete de buric si linia neagra...buricul meu e la locul lui, in schimb de cateva zile a inceput sa apara linia neagra deasupra buricului.La prima sarcina o aveam inchisa si sub buric...
In rest..ne pregatim sa ne mutam sambata...intr-un apartament cu 4 camere, si imi e atat de groaza.De-abia astept sa vad toate lucrurile in noul apartament.Pana nasc sper sa reusesc sa-l amenajez.
Vreau sa urez cu intarziere sarbatoritelor din aceasta luna "La multi ani!" ...., nasteri usoare si bebei sanatosi si papaciosi, si celor care si-au aniversat anii de casnicie multi inainte alaturi de cei dragi.
Merg sa-mi fac dusul de rigoare si sa ma pregatesc de control.
Pupici si numai bine...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana36 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Wow Oana..deja programare?...macar voi cele cu cezariana stiti mai mult ca sigur data...la celelalte avem de asteptat pana se hotarasc ei sa iasa.
Inni, tare faza cu borcanul ....Si eu sunt ardeleanca, dar nu ma regasesc in ceea ce povestesti tu.Nici eu nu suport sa vad ca se misca lumea in jurul meu cu incetinitorul...Stiti bancul ala cu catelul????Cum latra catelul in Moldova?Ham, ham, ham.....Dar in Oltenia?Ham,ham,ham...Ma rog pe un alt ritm dar nu-l pot exprima aici....Dar in Ardeal?......no ham, no ham, no ham....Nu stiu daca am reusit sa-l scriu prea bine.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana36 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi modific numarul saptamanilor....azi am intrat in saptamana 37.Ura!!!!

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana37 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Oanacn dar de ce asa devreme?ca am vazut ca ai DPN pe 8 septembrie?adica oricum sunt 38 de saptamani...dar ma gandeam ca ii lasa pana la 40.
Alessia sa stii ca asa am spus si eu sa ajung la 36 si de aici nu mai conteaza...mai ales ca bebe e elefant..are peste 2500,poate sa se nasca..dar toata lumea imi spune sa stau cuminte ca acum se matureaza si plamanii si rinichii sa nu ma grabesc ca mai bine se dezvolta in burtica decat afara..si oricum tot ce e sub 37 dr considera preamtur si deci riscurile de rigoare...cu toate ca teoretic nu mai sunt probleme....stiu ca esti nerabdatoare..cred ca toate suntem...desi sincer mie cred ca o sa imi fie dor de burtica dupa..m-a obisnuit cu ea.

35+

Mergi la inceput

Lullabay, eu stiam ca nasterile prin cezariana se fac cu 2 saptamani mai devreme, sau cel putin asa e aici si in state la fel cred, nu stiu cum e in Romania.Si de aceea a programat-o pe Oana mai devreme.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana37 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna gravidute!

Am intrat sa va salutam! Suntem tot pe baricade. Am fost saptamana trecuta la spital unde am facut ecograf si ne-a masurat caputul, mi-a verificat mie bazinul,elasticitatea vaginului si am primit aprobarea de nastere naturala. De epidurala mi-au zis sa nu-mi fac probleme chiar daca am modificari la vertebre ca se poate. Bebele este cu capul destul de jos, cred ca este deja angajat, om vedea cat mai vrea sa stea.

A venit mama si ne rasfata cu tot felul de bunataturi dar cu toate ca am mancat ca sparta am slabit 100 de grame intr-o saptamana! Dar umblu muuuult, ca n-am stare! adevarul ca pe aici vremea este tot calda, de 2 luni n-am vazut picur de ploaie.

Va pup ca trebuie sa plec la plimbare cu mama!

Sa aveti grija de voi burtici si sa auzim numai lucruri bune!

Vauva 37+ cu Bianca

POZE

Mergi la inceput