Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

lullabay, eu de mult ma duc cam de 7-8 ori pe noapte la baie, cred ca de vreo 2 luni, si deja ma gandeam la plosca dar e de retinut si sonda

Floricika 35+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Chiar ca e liniste mare azi pe aici!

Mexxa nu-ti fa probleme din cauza scaunului- asa e de la fier !

Inni - imi permit sa-ti raspund eu la ceea ce a spus Lakioana- asta inseamna- "sunt ingrijorata"

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Pana sa scriu si eu - voi gata bombardati cu raspunsuri, asa ca ardelenii mai lenti

Inni si Floricika- sa nu credeti ca in momentul in care noi ardelenii ajungem in sud nu avem impresia ca suntem printre chinezi.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by nicolstoy

Si noi ne-am aniversat pe 29 iulie 5 ani de la casatorie si am baut sampanie de copii, a fost haios,dar asa a baut si Vladutu'

Nicol 34+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Nicol inseamna ca sarbatorim o data, ca si noi am sarbatorit tot pe 29, 6 ani de cand suntem impreuna si 1 an de la casatorie. A fost super pt ca noi pe 29 iulie 2005 am facut cununia civila si pe 30 cununia religioasa, iar anul acesta o prietena de-a noastra a facut exact la fel ca noi. Si spre fericirea noastra am fost si martori la cununia lor civila, deci am semnat la Primarie din nou tot pe 29 iulie dar la un an diferenta, iar pe 30 facand ei nunta am facut si noi bis-ul o data cu ei......
A fost super misto, dar obosotor.

la burticute

29+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

AM PICATURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

34+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

INNI...cum sa ma supar pentru atata lucru...:)
Expresia cu pricina inseamna chiar ceea ce ai spus tu...sunt ingrijorata...adica ma gandesc mult la ceva...
Nici macar nu mi-am dat seama ca expresia asta ar putea fi regionala...eu...ditamai profa de romana :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Floricika 7-8 ori??????????????Aoleu!!!!!Nu vreau!!!!!Cand mai dorm???
Eu n-am picatura :((((((

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Buna seara burticutze!

Sa nu credeti fetelor din sud ca noi ardelencele, mai ales cele de la oras, nu avem uneori aceeasi experienta in propriul Ardeal! De multe ori merg la tara, la numai 20 de km de orasul natal si sunt la fel de buimacita de "graiul" zonei. Nu doar expresii ciudate, dar si alte cuvinte pentru obiecte exprem de uzuale. Si uneori nu prea poti "zimbi ca japonezii" pentru ca trebuie sa ai o reactie!!

Am fost la doctor in sfirsit pentru iritatiile mele vaginale si intr-adevar se pare ca am ceva animalutz pe acolo. Miine ma duc dupa rezultate si tratament, iar pina atunci...curatenie cu ceai de galbenele. Sper sa treaca...e prima afectiune a mea in sarcina. Chiar ma laudam ca am fost mai sanatoasa de cit de obicei...nici o gripa, nimic.

Si FELICITARI fetelor care si-au aniversat casatoria!! Multi ani fericiti impreuna! Vorba americanilor: Life is short. Marriage is long. (Viata e scurta. Casnicia e lunga)

Pupici!
Cricri 33+ cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

SOFIMIC & LULLABAY- Multumesc, LULLABAy- felicitari si tie

MEXXA- cu ce ti-ai rez megaconstipatia? Ca eu iar am...

SUSA- am luat chilotei de unica folosinta si tampoane mari de la MOTHERCARE! Cam scumpe, da' de... o data sunt gravida...sau nu?

GRIPO- felicitari pt picatura

Fetelor e grav daca nasc la 34 sapt? Azi am fost in mall 1h si m-au apucata niste dureri ca de m. si contractii de am crezut ca nasc in masina! AM luat 1/2 de Gynipral si m-au mai lasat, dar acu' am contractii nedureroase! Nu cred ca mai sta ingerasul pana la 37!

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ALESSIA, si stai linistita, ca nu nasti, si, oricum, nu e grav daca nasti acum. Bebe are toate sansele sa fie sanatos tun, nu-ti mai face 100000000000000 de ganduri negre, conteaza si psihicul lui mami.

34+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput