Mamici de sept-oct 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
floricika spune:
mexxa, este absolut normal, multe fete iti vor confirma, si al meu este
la fel
Floricika
35+ cu
David Stefan
Poze
inni spune:
Mexxa e normal scaunul negru cand se administreaza fier. Se formeaza in intestin,datorita gazelor de acolo care sunt bogate in sulf, sulfura de fier, care are culoare neagra. Si mirosul este mai pregnant ![]()
![]()
..poate ai sesizat si asta.E tot din cauza sulfurii.
Deci...e normal.
Poze
Inni
36+ cu
....
sofimic spune:
SALUTARE LA FETE
LAKIOANA eu zic sa stai linistita pt ca mai ai atat de putin pana la termen si sigur bebe tau nu are nici o problema daca o vede pe mami mai repede. Dar iti doresc sa stea acolo in burtica atat cat tu vrei , cat mai aproape de termen
]
ALESSIA si NICOLSTOY FELICITARI pt aniversarea anilor de casatorie 

INNI
. O sa intru si daca cumva nu merge iti spun. Si acum am vazut ca tu ai intrat deja in luna 9 asa ca...cred ca esti si fericita si emotionata.... 
FETELOR eu sant cam intoarsa pe dos, azi a plecat mama de la mine. Ieri am fost cu ea la ginecolog si am aflat ca pe 5 septembrie va trebui sa faca operatie de scoatere a uterului..
. Exact de ce imi era frica... Dar incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta, sper ca totul va fi bine cu operatia ei si vad eu cum ma voi descurca singura cu fetita... Decat cu soacra care se tot ofera sa vina cred ca e mai bine singura. Am auzit ca dupa nastere mamicile sant stresate asa ca...mai o soacra dupa cap lipseste.
Mai vedem noi pana atunci, e abia august , nu vreau sa ma gandesc de pe acum si pana atunci sa stau tot stresata..
Mai doare pe cineva capul de parca explodeaza? Am imprumutat pt 2 zile un tensiometru electronic si vad ca tot mica e tensiunea mea. O fi de la asta? Maine merg la dr de familie si o sa intreb. Eu nu am avut dureri de cap pana acum si nici inainte de sarcina nu aveam...
Ma duc si eu sa stau intinsa ca parca mi-e somn
33+
Sofia
floricika spune:
si tot pt mexxa: mananca fructe multe, dimineata pe stomacul gol si seara inante de culcare, pt a scapa e constipatie.
inni, si eu am fost in ardeal o data si stateam exact ca japonezii aia, ca bine zici![]()
Floricika
35+ cu
David Stefan
Poze
lullabay spune:
Mexxa stai linistita fierul iti inchide scaunul la culoare,nu te speria...ai sa vezi daca citesti prospectul ca te avertizeaza.
Alessia sa va fie de bine aniversarea chiar si platonica....si noi am fi avut de sarbatorit ceva ieri...acum un an am primit inelul de la el...dar in nebunia in care ne aflam deabia seara ne-am adus aminte..plecam la mare si am facut un popas pe drum si a scos un buchet de trandafiri rosii de sub scaunul masinii si in buchet era un inel!!!
M-am ingrijorat zilele astea ca bebe s-a miscat mai putin dar vad ca acum isi ia revansa.Am inceput sa merg din nou la servici(cate 3-4 ore pe zi)si drept sa spun ma simt mai bine...ciudat ...eu detest in general sa ma trezesc dimineata si sa plec la munci.
Mirabelac peste 10000germeni/camp e considerata infectie urinara si se da tratament cu antibiotice...in secretie in schimb e altceva daca e prezent e prezent nu se specifica valoarea.
Sephora ce nasol cu criza de rinichi!!!
Eloise e posibil sa fie combinata anemia cu stari hipocalcemice si hipoglicemii si sa iasa un cocktail super fain!!
35+ 
mexxa spune:
Floricika, Inni multumesc pentru raspunsuri...sincer eram asa de ingrijoara ca ma speriasem rau de tot....eh ma duc sa imi iau pastilele ca nu am vrut sa le iau pana nu citeam ca asa patiti si voi...
Am fugit sa iau pastiluta.
_
31+
Sebastian
poze
Mult a fost, putin mai este...
lullabay spune:
Inni,floricika pana am compus eu mesajul vad ca ati fost mai prompte!!!
Inni ai explicat ca la carte :))) eu nu m-am intrebat niciodata de ce..pur si simplu e negru...hi hi!!!
Apropos de diametre eu la burta am 90 si 9 kg in plus dar vad ca dintre toate masuratorile al meu a fost cel mai baban....ma intreb oare unde sunt cele aproape 3 kg ale lui?
Va pot da o reteta perfecta pt constipatie cel putin la mine functioneaza....prune...problema e ca da si dureri de burta si din astea nu v-as recomanda..
aseara am reusit performanta ca de la 1 la 4 sa merg de 4 ori la baie sa urinez...si inca burta e sus....ma gandesc cand va cobori,ce fac?imi pun sonda?:))))))
35+ 
Susa spune:
buna ziua gravidutze...
am vazut mai devreme ca cineva cumparase chilotei de unica folosinta si tampoane din acelea mari pentru dupa nastere....DE UNDE ca si eu vreau neaparat...
Daca nu mai scriu cateva zile va fi pt ca voi fi plecata un pic la o prietena dar e aproape de casa si cand vin am sa citesc si sa scriu ca mor daca nu citesc o zi ce se mai intampla..daramite sa mai pierd si vreo nastere...cand incepem galeriile?????cine e urmatoarea????tare sunt curioasa...va pup
Silvia
34+ cu
Lukas-Daniel
POZE
inni spune:
Sofi multa sanatate mamei tale.O sa-i fie bine vei vedea. Ii trebuie repaus dupa operatie. Dar te vei descurca tu si singura pana se face mama ta bine. Cu cat o vei lasa sa se menajeze mai mult dupa operatie cu atat mai bine ii va fi si se va reface mai repede.
Inca o data...multa sanatate.
Linkul va merge..il scrii tu asa cum ti l-am dat eu ..la address bar.
Poze
Inni
36+ cu
....