Mamici de sept-oct 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
katia spune:
Alessia felicitari!!!!

si nu mi-ai zis nimic la telefon, secretoasa mai esti
Nicol

Felicitari si sa fiti amandoua fericite!!!!
Cri, tin pumnii sa fie bine cu tine si cu bb mic!
Flory, foarte frumos! Ti-ai facut de cap toata sarcina ![]()
![]()
Eu ma simt mai bine azi :) mai ales datorita faptului ca am fost ieri la echo si bb e bine, are 2 kg, lichid suficient (desi scurgerile mele continue in mod ingrijorator)si placenta ok!
Pupici!
33+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
gabitzica spune:
Alessia nu ne povestesti cum a fost aniversarea???
Juniorul meu iar a plans azi la gradi. Cred ca am zabovit eu cam mult pe acolo, ca am vrut sa vorbesc si cu educatoarele si cand a vazut ca vreau sa plec, s-a dus atza la dulapior si-a luat rucsacelul, a venit si m-a luat de mana sa mergem. Asa ca iar a fost luat pe sus de educatoare. Nu a plans asa tare, ca nu l-am auzit de afara. asa ca iar sunt azi tot cu gandul la el.
Gabi 34+
si Tudor 22.10.2003
www.stoc-studio.ro/tudor
Mirabelac spune:
floricika eu tot 14 kg am in plus la 1.70 inaltime si burtica are 100 cm si mi se zice ca e mica...
inni eu ti-am zis ca nu dormeam deloc de la gynipral. Slava Domnului ca ai scapat de el, macar de acum sa te odihnesti, ca daca vine bebe nu mai apuci.
Eu is un pic suparata ca am facut analiza secretiei vaginale si mi-a iesit iar E. coli, am mai avut odata si m-am tratat, imi trecuse iar peste 2 luni mi-a aparut din nou. Acum trebuie sa iau Augmentin, e a 4 oara sarcina asta cand iau antibiotice si nu ma incanta ideea deloc... offffffffffffffffffff... m-am saturat...
Au aparut si la mine arsurile, bebe s-a ridicat mai sus, il simt in coaste parca si cred ca apasa pe stomac.
Ma duc sa fac fasole noi prajite cu oregano, ma bate la cap sotul meu demult sa-i fac
.
Va
pe toate.
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
martha78 spune:
Mirabela, aceeasi senzatie o am si eu, bb s-a ridicat destul de sus si se misca de zor, pe mine ma apasa si jos foarte tare,chiar daca merg sau stau in pat ![]()
Ti-a iesit Coli peste 10 000??
Martha 36 
ticket lilypie
Mirabelac spune:
Martha mi-a iesit in secretie nu in urina si nu mi-a spus valoarea, doar ca este E coli si e sensibil la Augmentin. Dar cum e cu valoarea asta?
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
inni spune:
Pt. Martha si Mirabela :
daca bebele vostru s-a intors..ceea ce simtiti voi in sus, lovindu-va in coaste, sunt piciorusele..iar apasarea de jos ..e caputul..se mai intinde si el ..de-aia e senzatia pe care o descrieti voi. Intinzandu-se...apasa cu capul in partea de jos iar piciorusele va ajung voua in stomac, coaste, ficat. A mea, spre ex, sta in forma de "L"..capul e jos, fundul pe la buric, iar picioarele..cand in coaste..cand vrea sa se mai indrepte si ea..cand lateral.
Imaginati-va si voi ca ati sta intr-o bila..cam ce miscari ati face ??!!! ![]()
Veti constata ca aceleasi.
Asa ca nu va mai ingrijorati degeaba.
Poze
Inni
36+ cu
....
inni spune:
Lakioana : o intrebare pt. tine
..dar daca te superi..ma supar eu pe tine
. Am tot uitat sa te intreb. Ai scris la un mom dat ..tot la capitolul asta dar cu cateva pagini in urma o expresie "sunt cam gandita". Ce inseamna ? E regionalism ? te intreb doar din curiozitate, pt. ca stiu de la sotul meu care are muuuulte rude in ardeal ca cei de acolo au tot felul de expresii pe care eu nu le inteleg deloc. De cate ori am fost la ei parca vorbeau o alta limba pt. mine si trebuia ca sotul meu sa stea langa mine ca un traducator ca altfel ma uitam si zambeam ca japonezii aia care se fac ca inteleg tot.
Spre ex "imi vine sa ma cant"...inseamna imi vine sa plang sau "ploua cu videra" = ploua cu galeata.
Ce ai zis tu este .."sunt ingrijorata" ?
Aaa...sau o alte expresie din oltenia, de data asta, "stau pe ciuci"...adica stau pe vine ![]()
![]()
![]()
Poze
Inni
36+ cu
....
alessia80 spune:
KATIA-![]()

- nu ma certa!
GABITZICA- nu s-au intamplat multe lucruri... a venit cu un buchet maaaaaaaaaaaaareeeeee de flori si o bratara si a fost de-a dreptul socat cand a vazut ca i-am pregatit cadou. M-a intrebat daca am iesit si i-am spus ca am cumparat prin corespondenta!
A fost f suprins si a vrut sa ma scoata la un rest; dar n-am avut chef!
A fost ciudata aniversarea asta platonica....
Da' las' ca-mi iau eu revansa![]()
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
mexxa spune:
Salutare..ce mai faceti fete dulci ?
Cam liniste astazi pe forum....abia astept sa inceapa agitatia cu nasterile..mai e putin si acusi intram ca pe banda rulanta
, dar abia astept ca sunt tare frumose astfel de emotii...
Acum am o intrebare...fetele care luati fier, si Materna...iesiti cu scaunul inchis la culare??
Eu am fost la baie dupa o constipatie de zile mari..si era foarte inchis la culoare, parca bausem cerneala neagra....sunt cam ingrijorata..oare e rau tare?
Astept sa imi raspundeti ca stau cu inima in san...
Pupici
_
31+
Sebastian
poze
Mult a fost, putin mai este...