Mamici de sept-oct 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Fetelor imediat dupa ce am scris mesajul ala ieri a inceput bebe sa dea cu picioarele mama-mama. Si ca sa fiu linistita, ieri am fost in Obor si am luat salteluta pt bebe...sunt tare fericita...mi-am luat o greutate de pe creier...am luat salteluta cu iarba de fan...miroase asa de frumos in camera...mai lipseste vaca....:)))
In rest eu sunt ok...ieri am trecut de 34 de saptamani....am vb si cu doctorita si a zis ca de acum incolo daca s-ar naste bebe e ok....nu ar avea probleme nici cu plamanii, nici cu nimic....la control o sa ajung dupa 20 august....va si concediu placut celor care pleaca in vacanta...asa imi este si mie dor de plecat undeva, dar tare nu ma incumet...daca m-o apuca pe undeva venirea juniorului....

34+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor, eu ma simt asa de bine!!! Am fost ieri la cosmetica si la tuns si mi-a prins tare bine psihic.
Ralu, succes azi la eco, sa ne dai vesti!
Cri, , ai grija de tine.
Alessia si nicolstoy, felicitari pt. aniversari, multa fericire in continuare si sper sa va felicitam la nunta de aur!
Flory, esti mai curajoasa decat mine...te incumeti sa pleci la mare. Ce-as mai pleca si eu, da' mi-e teama...
Sephora, ai grija de tine, bine ca a trecut, imi inchipui ca a fost groaznic...
Restul fetelor, pe toate.

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

acai24Salteluta din aia am luat si eu ...de am zis ca o sa doarma in capita =)).Crezi ca o sa tina mirosul asa mereu sau se mai duce??Mie imi place.

POZE

Monica 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza'
ACAI- ma bucur ca esti mai bine
LEXI--Multumim
INNI, SIMONA- dar ce-ati facut aseara, ati dezertat, sau iar v-ati bufnitat pe PM?

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Inni, care va sa zica si tu ai dormit azi noapte! Bravoooo!!!! Si eu am dormit de-am rupt, de vreo 3 saptamani n-am mai dormit asa bine.

Ralu, bafta azi la eco, sa vii cu vesti bune! Nu te mai nervoza cu tensiunea, si nici n-o mai verifica de multe ori pe zi, ia-o si tu o data dimineata si o data seara si gata.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata burticute

am trecut sa va salut si sa va doresc o zi minunata.la noi a venit toamna,sunt 17 grade afara.

azi m-a traznit pofta de sarmale cu varza acra(noroc ca mai am frunze din ro in congelator) si dupa masa cand mi se dezgheata fac o tura.

bb matei este foarte activ in ultimul timp,cred ca inoata prin burtik caci mi se umfla si se ridica in toate formele.tati este foarte entuziasmat de miscarile astea dar pe mine ma cam doare can face asa.

pupici la toate burticutele si sa auzim de bine!

svetlana,35+
lucrusoare matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Nicol, in albumul 'poze' nu sunt decat 4 sectiuni si nu exista 'vacanta..'.

Eloise, mi-ai facut ieri pofta de branzoaice. Si am executat o tava aseara. Ce bune au fost! Le-am mancat cu lapte rece.

Carmen(34+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare burtici!

Eu n-am mai intrat sa scriu ieri asa ca o sa incerc sa raspund pe rand pe la fete (desi n-am ajuns la zi cu cititul) ca sa nu ma pierd iar :)

Zina, eu sunt aproape sigura ca e sughitul lui bb ce simti tu. Nu-ti fa griji ca e cu capul in jos, la mine e de la 20 de saptamani e cu capul in jos - fata lu' taica'su, se arunca cu capu' inainte Mai nasol e colul scurtat....dar daca stai acasa si nu faci efort e ok, la noi mai multe fete au avut problema asta dar cu rabdare si odihna au rezolvat-o slava domnului!
Sephora, ai grija de tine ca nu e de gluma. Eu stiu ce inseamna durerile de rinichi si nu sunt deloc o placere
Gabi, Felicitari pentru realizarea piticotului tau - eu cred ca e o adevarata realizare si a lui si a voastra!
Eloise, si eu am stari de ameteala si de lesin foarte des (eu am lesinat stand in fotoliu la servici) si chiar acum cand scriu ametesc destul de rau plus ca pe mine mai ia raul si dupa ce mananc, lucru care ma ingrijoreaza ca asa se manifesta diabetul. Cauza invocata de doctorii consultati a fost unanima - anemia severa. Asa ca ai grija de tine si evita sa stai singura daca poti.

33+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

ALESSIA SI NICOLSTOY, felicitari, sa fiti fericiti impreuna si sa aveti parte de tot ce e mai frumos!
LALIQ, ACAI ma bucur ca avti vesti bune!
RALUCA, bafta multa!
OSNA, la fel si la mine bb se misca tare mult, chiar exagerat, parca nu mai rezist si timpul trece asa greu

Martha 36
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Sorry INNI, SIMONA- ignorati mes anterior! Nu am citit postarea ta (INNI)- se pare ca e prea dimineata pt mineMa duc sa dorm!

MARTHA- Multumesc

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput