Copiluti de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! In seara asta ne laudam cu 2 lucruri: pentru prima oara dupa luni de zile Mogo s-a culcat singura, adica i-am dat bibe si dupa ce l-a halit s-a intors cu fundul la mine; am profitat si am sarit din pat sa pun priza de tantari si mi-a venit ideea salvatoare sa ies pe usa (dupa care m-am ascuns sa vad ce face). S-a ridicat in fund, a stat vreo 2 minute, a facut vreo cateva ga-ga cu suzeta-n bot si daca a vazut ca nu vine nimeni, s-a culcat. E drept ca era foarte obosita, motiv pentru care am reusit cel de-al doilea lucru, dar asta e in premiera absoluta de cand s-a nascut: i-am taiat toate unghiile de picioare. Nu sta sub nici o forma sa i le tai, cred ca se gadila ca nu sta cu piciorul locului o secunda; am mai incercat cand dormea, dar tot ce reuseam era una doua, dupa care se trezea. Dar in seara asta i-am venit de hac

OlgaM - pai in ciuda problemelor astora legate de sex ne merge foarte bine: noi ne laudam la toata lumea ca nu ne-am certat niciodata, sigur mai fac eu istericale (mai des) sau ii mai sare lui mustarul (mai rar), dar nu am ramas niciodata suparati peste noapte sau chiar cu zilele, cum mai pateau nasii nostri de casatorie, de exemplu.Ne intelegem foarte bine, ne gandim mereu la aceleasi lucruri si in acelasi timp, nu avem aceleasi gusturi la haine, dar ajungem la intelegere (de regula il ascult eu pe el ca e mai priceput). Deci daca nu ar fi problema asta cu sexul (care, am mai zis eu cu alta ocazie, e mult mai bun dupa ce am nascut, cred ca m-a cusut mai stramt dr) nu am avea niciodata discutii. Sunt hotarata insa sa fac un efort pentru el pentru ca mie mi-e egal si cu si fara, pana la urma.

Andutzy - La Multi Ani sotului, sa traiti 1000 de ani si sa faceti cat mai repede o fratioara lui Dragos.

Ei, si acum cu atatea satisfactii ma duc sa ma trantesc in pat, nu de alta, dar azi am fost in cautari de gresii, faiante si alte materiale si sunt sfarsita desi am bagat un somn cu Mogo pe dupa-amiaza. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara fetele, am intrat doar cat sa urez sanatate Deliei, sa-i multumesc Ioanei pentru urarile pentru sotul meu si...cam atat deoarece sunt in vrie cu bagajele pt munte, nu stiu ce sa iau si ce sa bagam mai intai in bagaj. Sper ca maine sa mai reusesc o data sa va salut inainte de plecare!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ioanailincam, mai am ras cu lacrimi cu faza cu unghiile de la picioare... esti tare!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Una foto very haioasa
ce ai cu bocancii mei!!!

13+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Andutzy-La multi ani sotului tau, sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna! Drum bun si distractie placuta la munte!

Monica-tare simpatica Alexia in poza. Dar tu nu ai aveai somn la 2 noaptea cand ai postat?

Ioana-nici Maya nu sta sa-i tai unghiile nici la maini, nici la picioare. Iar in somn nu i le mai tai de cand era foarte mica, pentru ca se trezeste. Asa ca o imobilizez si ii tai unghiile la o mana, dupa care cand o mai prind, eventual in alta zi, la cealalta mana si asa fac si cu picioarele.

Beatrice-am vazut ieri pozele cu Alex sub masa. Scump tare Pifosul tau.

Maya ieri a avut o zi mai proasta. Poate ii ies dintii, nu stiu. Dar mi-a facut vreo 2 crize de isterie de nici nu stiam ce sa-i fac. Si nu stiu de ce, ambele s-au declansat la masa. A mancat bine, dar cu nervi si plansete. Si are si un scaun mai moale ca de obicei. Mi-e groaza de ziua de azi, ca trebuie sa merg si intr-o vizita si daca iar imi face istericale nu stiu ce-i fac.

Va las ca trebuie sa fac putina ordine ca-mi vine sotul in noaptea asta. O duminica frumoasa va doresc.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, eu am fost aseara la un botez si am venit tarziu. Alexia a stat acasa cu bunica si a plans inainte de culcare si m-a strigat si cautat prin toata casa. Si ca sa fie sigura ca sunt acasa s-a trezit de la ora 7. Acum face nani. Spersa avem o sapt fara suprize neplacute de ordin medical deoarece tati e plecat.

13+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Fetele, noi am intrat sa va pupam inainte de plecare, sa va uram sanatate multa si sa aveti o saptamana fara neplaceri de nici un fel. Maine dimineata plecam spre Busteni, tineti-ne pumnii pt drum si nu numai. Va imbratisam si sa ne vedem cu bine peste o saptamana!

Mergi la inceput

Flori, saru mana mult pt colaj!!!! SUPERB!!!!
Monu, bafta multa la eco, tinem pumnii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Vad ca nu prea se inghesuie nimeni sa scrie azi... asa e in week-end!

Oare ce mai fac copilasii bolnaviori? Sper ca s-au refacut si acum sunt la plimbare cu mamicile! Multa sanatate tuturor!

Noi vom iesi mai tarziu la o terasa de aici din cartier, unde Mayei ii place foarte mult, se simte ca la ea acasa. Am fost si ieri si a alergat prin toata curtea, a indesat un caine cu toata punga ei de pufuleti, a jumulit toate florile....

Aseara a facut o criza de plans isteric dupa ce i-am lut pasta de dinti cu forta din mana. A mancat cred ca un sfert de tub si nu vroia sa mi-o dea sub nici o forma. Nu am vazut-o niciodata asa suparata, i se innodau lacrimile in barba si se uita la mine cu o privire de mi se rupea sufletul. Noroc ca a venit taica-su si a facut-o sa uite!

Monu, asa face si Maya, ma cauta prin toata casa cand stie ca sunt plecata. De cand doarme cu mama e o bucurie dimineata cand o aud cum ne striga prin casa, vine la noi sa ne dea trezirea si ne pupaceste de ne albeste pe amandoi! In rest se lasa rugata mult sa-ti dea un pupic, trebuie sa plangi, sa o implori....

Andutzy, La Multi Ani sotului tau! Sa fie sanatos si sa traiti multi ani fericiti impreuna si mai ales sa va bucurati cat mai curand de vestea ca veti fi din nou parinti!

Ioana, cum a dormit Mogaldea peste noapte? A reusit performanta sa nu va trezeasca peste noapte? Maya sta de vre-o patru zile cu unghiile taiate numai la o mana, daca o vezi cum arata cand vine de afara...doliu national sub unghiile ei!

Duminica placuta!

Tina 21+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Fetele , ce fac eu gresit de nu vad slideshow-ul cu bebelusii - imi zice File ID not valid.Sau ce ar trebui sa fac?

Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput