Copiluti de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
Am vazut filmuletul! 

Felicitari, mamicilor!!! Avem niste pui frumosi foc!
Flori
mii de multumiri! Si felicitari pentru baietel!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cornelia spune:
Buna!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Noi se pare ca am scapat, doar ca Stefan e mucos in continuare si cam ragusit.
Florentina, felcitari pt. baietel!!!!
Incerc sa descarc si eu slide-ul, dar cred ca ma apuca dimineata.
Elly, foarte bine ai facut ca ai povestit! Chiar ca v-a ajutat Dumnezeu! Eu sunt pro scaunel de masina. Copiii mei stau f. bine instalati in scaunelele lor, inca de cand am iesti cu ei din spital. Nici nu pot concepe calatoriile fara scaune de masina. Doar in mod exceptional, cand am fost nevoiti sa plecam cu alta nmasina si pe distante scurte am acceptat sa ii tin in brate, dar cu inima indoita.
Ultima distractie la noi acasa este porecla data de Maria lui Stefan: "Mr. Proper", pt. ca "seamana cu el si face toata ziua curat" 
In rest, nu dormim d evreo trei nopti! Imi vine sa il sedez seara. Deja ma ingrozesc ca se apropie ora 1 si se trezeste Stefan.
Pupici tuturor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elly_b spune:
'neata la toata lumea. Azi s-a trezit devreme gaza ca a dormit cu noi. Incerc sa va scriu repede ca trebuie sa ma apuc de facut bagaje. Oricum o sa fie pauza de weekend ¡K
Am vazut filmuletul !!! si la mine s-a descarcat greu. A durat vreo 1 h. E super Flori. Felicitari pentru bb 2. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, frumos si cuminte. Sa ne spui la ce nume va opriti ļ
Si mamicilor, bb-ii sunt dulci si frumosi si haiosi. Imi pare rau ca nu a apucat si gaga sa fie printre ei.
Dar macar la mamici-bb sa aparem si noi. O sa trimit luni poza.
Ioana, ma inscriu si eu in club. Iar despre masina, stiu ca service-ul a avut discutii cu asigurarile pentru ca masina au dus-o tot in service-ul ala si acolo a venit expertul, dar sincer, nu stiu ce s-a mai inamplat. Noi am plecat in Cta si ai mei mi-au zis doar rezultatul ¡§casco ¡V paguba totala, masina - fiare vechi¡¨ si gata. Mai multe detalii nu mi-au dat si ca sa fiu sincera nici nu vroiam sa aud.
Va pup pe toate si toti si sa aveti un we cat mai placut si fara multe nazdravanii. Sanatate bb-ilor!
Va mai scriu din Buc!
mami de
annelies(30.06.2005)
poze botez
nelia spune:
Buna dimineata pot spune, ca la cele mai multe dintre noi e dimineata. Astazi am scris un mesaj luuung si l-am pierdut, nici putere nu am sa o iau de la capat, asa ca am intrat doar sa ma relaxez citindu-va si sa va scriu citeva rinduri despre noi. Cu gradinita merge din ce in ce mai bine, numai ca astept din moment in moment sa luam si noi un virus de pe acolo, toti copilasii sint bolnaviori. Tudora s-a mai acomodat, a inceput sa interactioneza cu copiii, a inceput sa-i placa... zic eu. In seara asta a stat tati cu fetele si cu inca o fetita pentru ca mami a fost intr-un bar... pentru prima data de cind sint in Montreal. Acest oras are o viata de noapte super, baruri unul si unul, dar din motive de copii mici, noi nu am ajuns niciodata pina in seara asta. Acum am fost invitata la lansarea unui CD. O prietena buna, forumista veche, si care cinta la vioara si voce intr-o formatie tinara si mama unei printese de 3 ani si jumatate m-a invitat sa-i fiu alaturi in aceasta seara memorabila: primul disc al formatiei. A fost foarte frumos si o iesire pentru mine. Cu atit mai mult cu cit am stat la masa cu nu mai putin de 4 alte forumiste DC!
Si am cunoscut si alti oameni, de diverse natii, am stat si eu de vorba si am baut un pahar de bere, cum face tot omul normal vineri seara. Tati s-a descurcat de minune cu toate trei fetele, le-am gasit hranite, schimbate in pijamale si le citea cind am ajuns eu acasa. Nu mai spun de Tudora, care nu a plins deloc dupa titica ei de noapte... dar nici nu a reusit sa o adoarma, desi era obosita.
Am citit in fuga mesajele, acum descarc si filmuletul. Sint sigura ca e superb, abia astept sa-l vad.
Beatrice, voi cauta o poza, dar nu stiu sigur daca voi gasi. Eu cam fug de aparatul de fotografiat in aceasta perioada si nu prea sint prin nici una dintre poze. Eventual ma aranjez un pic si il pun pe sot sa-mi faca una... dar mi-e teama ca ride de mine, ca asa face de obicei, se intrece in complimente.![]()
Ioana, ai dreptate, asa e! Fiecare e liber sa simta ce simte si nu faceam decit sa-mi exprim parerea. Numai ca eu vorbeam de dorinta, nu de actul in sine. Nu mai stiu exact cum m-am exprimat in acel mesaj, dar eu cred ca spuneam ca nu mi se pare normal sa nu doresti sa faci dragoste, chiar daca nu ajungi sa faci din diverse motive, nu putine in situatia in care sintem noi, sau nu mai sint toate partidele la fel de reusite... dorinta de a face sex mi se pare anormal sa nu existe. De fapt, eu sint sigura ca exista in toate femeile, numai ca asa cum spuneam, e greu sa activezi sexual o femeie, atita timp cit nu esti trup si suflet linga ea... si acum adaug, si nu o faci sa simta permanent acest lucru. Dar chiar daca am citit ce ai scris, nu pot sa nu cred in continuare ca a fi insensibil la acest aspect al vietii noastre, la virsta noastra, nu e o problema, pe care unii o rezolva, altii incearca si altii o ignora cu desavirsire. Si spun asta pentru ca nu cred in dragostea platonica dupa 17 ani incolo.
Dar acesta e un subiect delicat si intim si, de cele mai multe ori, indiscutabil. Dar am tinut sa-mi conturez mai bine pozitia, ca asa mi-e firea! Nu vad absolut nici o problema in a-ti place sau a nu-ti place preludiul... asta tine de gust, si gusturile, mai ales cele sexuale, nu se discuta.
Dar daca tot ati adus vorba, se spune ca femeile carora nu le place preludiul si prefera actiunea, sint cele mai tari la acest capitol!
Ah, prima mea iubire si marea pasiune a vietii mele e varsator, sotul e tot varsator si, desi, cunosc destul de bine de ce sinteti in stare, tot va consider extrem de interesanti si demni de iubit si apreciat. Mai ales cind apreciati ca traim cu voi si linga voi!
Flori, sa-ti traiasca baietelul! Am vazut pozele Mayei si imi imaginam ce baiat veti scoate! Supeeer! Si da, are dreptate sotul tau, asa gindeste si al meu: am iesit si a doua oara fata, nu s-a linistit, mai vrea o data, poate iese totusi si un baiat.
Elly, am citit despre accident. Chiar ca ati avut zile, mi-au venit lacrimile in timp ce citeam. Bine ca s-a terminat doar cu masina facuta praf.
Newmami, si noua emigrarea ne-a consolidat relatia. Sintem singuri aici, nu ne avem decit unul pe altul si copiii. Ne bazam foarte mult unul pe altul, fiecare dintre noi este sprijinul si incarcatorul de baterii al celuilalt. Si copiii ne-au facut mai responsabili si ne-au maturizat relatia, ne-au invatat sa gindim si sa simtim ca o familie. Din pacate, cunosc multe cupluri destramate aici, si culmea, nu la inceput, ci dupa ce si-au vazut visele realizate. Si ma rog sa avem intelepciunea si forta si de acum incolo sa pastram ceea ce avem acum. Ai punctat foarte bine cu exemplul cu floarea, si eu cred la fel, ca orice relatie trebuie intretinuta, fisurile si apoi rupturile apar in cele mai multe cazuri atunci cind se lasa lucrurile sa curga in virtutea inertiei.
Am vazut acum si pozele Mayei si Alexiei. Ce frumusele sint amindoua!
Ar mai fie de scris poate, dar mi se inchid ochii. Nu mai am putere sa stau nici pina se descarca filmuletul, incerc miine din nou.
Va urez un weekend placut si inca destul de calduros. Am vazut ca si la voi e frig, aici au fost 6 grade astazi dimineata!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
patriciaRO spune:
Neatza!
Nelia, ai mai, ca esti draguta... Si daca iti zice, ceva... lasa, treci si tu peste si gata! Copii nostri conteaza, adica vor vedea si ei peste ceva ani cum aratau mamicile... Hai ca o sa iasa ceva frumos...
Azi Pifosul meu s-a trezit pe la 8. A simtit el ca este wek si ne-a mai dat o ora de somn... Ceea ce este bine ca ne culcam tarziu azi-noapte!
Ieri Pifosul era pe sub masa de la TV... uitati si voi ce facea...
SUB MASA SI ALTE POZE DIN RO
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
omustata spune:
Buna dimineata! Intru repede ca nu prea am timp.
Flori-este superb slideshow-ul si vreau sa-ti multumesc din suflet ca ai pus si o poza cu Maya, chiar daca eu nu am avut timp sa o fac. Mi-ai facut o mare surpriza! Esti o draguta
. Si felicitari pentru baietel! Sper sa fie tot asa de dragut ca Maya. Ma uitam la pozele pe care le-ai pus ei si are o mutrisoara atat de interesanta. Si pare copil de 2-3 ani, in nici un caz de 1 an.
Ioana-eu tot timpul ma gandeam ca o casatorie care are la baza camaraderie si nu dragoste inflacarata este mult mai trainica. Am exemplul socrilor mei vs ai mei. Socrii mei s-au casatorit fara prea multa dragoste, dar toata viata s-au respectat si sprijinit unul pe altul fantastic. Ai mei s-au iubit (cel putin mama il iubea enorm pe tata) si cand s-a stins nu a mai ramas nimic.Mai neplacuta est epartea cu sexul. Probabil ca la o femeie trebuie sa existe mai mult decat prietenie ca sa poata sa fie stimulata in sensul asta. Si eu devenisem cam blazata (rutina, bat-o vina), dar de cand m-am trezit, lucrurile stau foarte bine la capitolul asta, parca mai bine ca niciodata. Cat despre preludiu, fara el cred ca nu as putea face nimic.
Ouau, de 17 ori/zi! M-ai complexat de-a dreptul. Deci se poate!
Succes cu finalizarea actelor pentru casa.
Laura-imi pare rau ca si Delia este bolnavioara. Sanatate multa!
Clara-ma bucur ca Teodora este bine acum.
OlgaT-cum mai este Tony? Nu mai dai nici un semn de viata? Sper ca este mai bine.
Cornelia-mi-a placut enorm poza lui Stefan din slideshow. Artistica!
Andreea.a-cred ca Eric si Maya sunt cei mai grasi copii idn grupul nostru. Este un scump!
Va las si sa aveti un week-end frumos!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
andutzy spune:
Omustata, ce a patit Delia? de ce e bolnava? I-am scris laurei si pe mess, dar nu mi-a raspuns
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
Andutzy-nu stiu, cineva a spus aseara ca a mai vorbit cu Laura si ca Delia este bolnava. Are diaree mititica. Sper ca nu am inteles gresit.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Androix spune:
Feteleor, pe unde umblati?
Mai, da se poate taman numarul lu' cuscra sa nu-l am eu? Cine poa sa mi-l dea si mie pe pm sa intreb de mititca Delia. Sper sa nu fie ceva grav. Loreen, mi-e dor de mesajele tale. Intra sa ne dai de veste ce faceti.
Am uitat sa va zic: sa fiti cu okii pe cer la noapte ca cica o sa ploua cu stele cazatoare...
Andreea mamica lui
Filip Stefan

13+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)