Copiluti de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna,

Suntem bine! Ieri a avut doua scaune mici da mai legat pe la zece si unul dupa amiaza la cinci si astazi normal pe la ora 15. Sper ca sm scapat cu bine, mai ramanem pe lapte hn pana luni cred, in rest incercam incet sa mai papam si mancarica normala. A inceput sa pape mai bine, vesela si zglobie este doar ca afara a prins de tinutul in brate. A slabit mult dar o sa ne revenim repede si probabil ca afara doar carut sau marsupiu daca nu mergem in parc. Pe strada face cativa pasi si cere in brate.
Androix, multumesc inca o data!
OlgaT si eu sunt fan Emma Shaplin de ani de prin '90 doar ca in ultima vreme nu am mai ascultat deloc:( Sanatate multa lui Tony si sa stii ca mie nu mi-a iesit ideea cu felicitarea din cap:)

Era sa uit! Azi am fost pana la carmens, la pomul laudat, sa ma uit de niste incaltari si de acolo am fost prin Unirea cu Teodora. LA unul din magazine erau o gramada de POS-uri pe masa de la toata bancile posibile si cand le-a vazut fi-mea s-a infipt in ele: ALO. ALO! :))

Pe curand!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Androix, lasa mama ca intr-o saptamana iasa soarele din nou si prindeti si voi niste aerosoli. Si daca tot ploua dar te duci la cuscra, lasa-l pe Filip sa se obisnuiasca cu Delia (ca e pe maini bune cu Loreen) si vezi si tu putin de relatia voastra.

Elly_b, m-am infiorat citind despre patania voastra. Bine ca va ajutat Dumnezeu si nu ati patiti nimic nici tu si nici gaza mica. Foarte bine ai facut povestind si fetelor caci nu-I de gluma. Cred si eu ca te-a marcat ptr. tot restul vietii. Acolo sus cineva va iubeste.
Eu nu-l scot niciodata pe Patrick din scaun pana nu opresc masina. In primul si in primul rand din motive de siguranta iar in al doilea rand sa nu se invete asa ptr. ca majoritatea timpului sunt doar eu cu el in masina (iar deocamdata doar eu conduc, el mai trebuie sa astepte cativa ani).
Cand mi-am cumparat masina (caci pe a mea o folosim mai tot timpul cand calatorim cu Patrick) tot la el m-am gandit, sa fie cat mai solida, 5 stars la toate testele de impact, airbag si lateral. Nu m-a interesat marca, interior sau exterior ci cel mai mult statisticile si rezultatul testelor la collision.
Iti doresc sa se resolve toate problemele voastre actuale sis a iti salvezi casnicia, mai ales ca inca il iubesti asa de mult.Dupa o patanie ca cea relatata de tine, sunt sigura ca viata are un alt sens acum.

Omustata, o relatie e ca o floare – trebuie udata si ingrijita tot timpul ca altfel se ofileste si moare. Pericolul cel mare in viata de zi de zi e rutina, amandoi incercam si pana acum am reusiot destul de bine ca viata si problemele de zi de zi sa nu ne instraineze sau sa ne blazeze. De cand ne-am mutat peste ocean relatia noastra a devenit si mai puternica. Fiind aici printre straini, fara prea multi prieteni sau familie in jurul nostru, ne-a facut sa ne unim si mai tare, sa comunicam, san e bazam si ajutam unul pe altul. Deci in cazul nostru mutarea a fost benefica.
Crede-ma orice e posibil numai sa vrei, sa lupti ptr. ceea ce iti doresti intr-adevar cu adevarat.

Andutzy, pune-I lui Dragos un prosopel peste scaunul de masina, adica sub el. O sa vezi ca se va simti mult mai bine si nu o sa mai transpire asa de tare. Hai, curaj o sa vezi ca o sa fie bine. Distractie placuta.

FlorentinaG, felicitari ptr. micutul din burtica, sunt sigura ca vei fi o mama formidabila ptr. cei doi puiuti ai tai. Mi-a placut mult de tot replica sotului – se bucura ca e baiat ca sa nu mai trebuiasca sa faci altul – simpatic.
Multumim ptr. slideshow – la mine inca descarca deci nu l-am vazut inca. E very, very slow desi am o conectie f.f.f buna.

Monu, admirat fete cucuiete – Maya & Alexia. Se pare ca tare bine s-au inteles. Tu nu spui nimic de bebic din burtic? Sau inca nu stii ce va fi?

Loreen, Wake Up, e vineri …. Pe unde umbli???????????????

Cloreta, multi gazei mici, ma bucur tare mult sa aud ca e mai bine.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am facut rost de metotrexat si m-am intors in germania.Inca nu s-a intamplat nici o minune si nici nu cred ca se intampla curand.Cristian a racit rau in gat si am fost in Romania cu el la urgente.Ne-a dat antibiotic si sirop de tuse.Am scurtat concediu si ne-am intors aici caci nu aveam asigurare.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ma scuzati ca nu raspund la toate problemele si nici la toata lumea:(
Flori, esti tare! Multumim muult de tot pentru filmulet, e superb!
NewMami, multmesc mult! M-ai omorat cu poza cu Patrick din filmulet, sa nu se supere nimeni dar e cea mai grozava.
De Loreen ca spun eu desi nu i-am cerut permisiunea, sper sa nu se supere. Ea o fi cum o fi dar Delia a avut febra, a vomitat si nu ii era bine deloc mititica. De azi dimineata nu mai stiu nimic. Si Alexandra Oanei si Sergiu au avut probleme, bantuie tot felul de microbi.

La noi dupa boala evident rasfat. Seara adormim numai leganata in balansoar iar afara mergem mai mult in brate decat pe jos. Renuntasem la carut dar se pare ca va trebui sa imi scot din nou sufletul patru etaje cu el si cu fata.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Mai apar si eu pe aici si constat ca s-a subtiat rau cercul mamicilor, in frunte cu mine evident. Zilele astea sunt atat de stresata cu semnatul pentru apartament (si ocupata in acelasi timp) ca nu mai am timp de nimic; la munca nu fac nimic de 2 zile, tot modific contractul de vanzare si de ipoteca.

Sanatate multa la bolnaviori, vad ca umbla virozele astea intestinale ceva de speriat. SI de cate ori o vad pe Ana ca baga toate prostiile in gura ma gandesc ca nu mai e mult si da vreuna si peste noi.

Androix - cand am citit despre voi imi parea ca ma citezi pe alocuri. Cred ca asta e povestea celor care nu au trait o dragoste ca in filme (sau ma rog, eu am trait, dar nu mai sunt cu respectivul), ci una linistita, mai degraba camaraderie/intelegere decat amor nebun. Citesc sfaturile fetelor cu casnicii foarte fericite (caci nu pot spune ca ale noastre nu sunt fericite, dar nu e la superlativ), dar nu pot sa fiu intru totul de acord cu unele din ele. De exemplu zicea Nelia ca nu e normal sa nu ai chef de sex; nu o fi, dar eu asa sunt setata. Nu stiu de cand mi se trage si mai ales de unde, poate de la excesele tineretii, ca dupa ce am descoperit sexul am avut recorduri si de 17 ori pe zi (ma rog, la anii tineretii nu va ganditi la mare lucru, mai degraba pasiunea si interesul pentru nou), poate de la faptul ca suntem de mai bine de 10 ani impreuna, poate pentru ca odata a umblat un zvon ca m-a inselat (nu eram casatoriti atunci, dar gandul m-a afectat mult), dar exact cum zice Andutzy, hotul neprins... Cert este ca atunci cand simt ca se apropie momentul sa facem o partida (adica a trecut 1/2/3 saptamani de la ultima partida, depinde) nu stiu ce sa fac sa aman momentul, fiind in acelasi timp constienta ca daca ii dau ce vrea va urma o perioada linistita. E o stare de tensiune total aiurea si pana la momentul izbavirii suntem amandoi nervosi si ne comportam ca atare.
Culmea este ca de cele mai multe ori sunt satisfacuta (90% din cazuri, iar cand nu sunt e pentru ca nu am avut eu chef sa ma implic), avem chiar partide infocate. Dar asta nu ma impiedica sa nu detest clipa, inceputul (puteti sa credeti ca sunt singura femeie din lume care detesta preludiul si postludiul, mie mi-ar placea ca barbatilor: heirup si apoi gata), sa-mi fie lene sa ma implic etc. Se prea poate sa nu fiu normala, dar ce pot face? Am zis ca imi fac curaj intr-o saptamana si i-o trag in fiecare zi, eventual si dimneata si seara sa se sature. Dar evident ca nu imi fac niciodata curaj si uite asa eu traiesc cu teroarea ca ma asalteaza mereu cu propuneri (pentru ca si el isi face curaj sa nu imi mai ceara sex pana nu vin eu la el, dar bineinteles ca nu il rabda inima), iar el cu nemultumirea ca nu sunt niciodata disponibila.
Cica am inceput si noi sa discutam problema si el ma ia cu texte ca de fapt nu vrea sex, dar vrea sa se simta acceptat, adica sa il dragalesc, sa il pup, sa il imbratisez. Problema e ca de cate ori fac asta, el se simte obligat sa forteze nota, poate ma impiedic si cad. Si o luam de la capat cu cercul vicios.
Iar aparitia copilul nu a facut decat sa inrautateasca lucrurile; a inceput cu faptul ca am ramas insarcinata din prima, pe cand el astepta luni bune de incercari intensive, apoi problemele bine cunoscute dupa nastere. Iar pe mine ce ma supara cel mai mult in toata afacerea este pierderea libertatii mele; cine e varsator ca mine stie despre ce vorbesc. Am fost mereu foarte independenta si libera, asta insemnand ca ma duceam simgura la film, chiar casatorita fiind, daca nu avea chef nimeni sa mearga cu mine. Or acum toti vor o bucatica din mine si eu nu mai stiu cum sa ma sustrag. Chiar si acum, tocmai a culcat copilul ca m-am revoltat ca el nu face niciodata asta si am zis ca vom face cu randul, a venit repede la mine sa stau cu el. Pai poate aveam chef si eu in puii mei sa mai scriu 2 randuri ca nu am mai stat pe net de nu stiu cand si el a vazut asta. Ma sufoca revolta cand sunt intrerupta din programul pe care mi-l fac eu si cu mine si din pacate toata viata a fost asa: cand eram mica ma teroriza frate-meu sa ma joc cu el in loc sa ma lase sa citesc, pasiunea mea, acum imi impart timpul intre el si Mogaldea, simt ca nu mai exist ca individ, traiesc prin si pentru altii, oare asa va fi mereu? Hai ca incep sa bat campii deja si cred ca v-am plictisit groaznic.

Florentina - felicitari pentru baietel, veti fi o familie perfecta, sunt convinsa, ce te faci cu decalotarea? Baga la cap ce zic mamele de baieti acum ca vin vremuri necunoscute. Acum descarc si eu slide-ul, dar merge tare greu, pesemne e voluminos. Imi pare rau ca ti-am dat idei de melodii, dar chiar nu stiam ce sa iti recomand.
Tocmai am aflta ca nasa noastra de cununie - emigrata in Canada - e insarcinata si va naste prin februarie. Wow, inseamna ca se mai amana cu un an venirea lor in tara, eu nu au vazut-o pe Ana decat in poze, iar eu nu le voi cunoaste bebelusul decat cand va fi copilas. Wow, si cand te gandesti ca am copilarit impreuna (ma rog, ea e cu 4 ani mai mare)...

Elly - groaznica experienta, dar nu au tras pe nimeni la raspundere de la service/asigurari ca nu au observat puntea rupta? Bine ca ati avut zile; cand vad pe la stiri cate orori de accidente se intampla mi se face frica sa ma duc si la piata cu masina. Din pacate a devenit un rau necesar si traim cu speranta ca nu se va intampla nimic rau.

ANdutzy - drum bun la munte si nu te speria, mergeti incet si prudent si nu vor fi probleme; majoritatea accidentelor se produc de la viteza, cand nu mai poate fi nimic evitat.

Monu/Olga - frumoase fetele cucuiete. Chiar ca pacat ca nu v-ati vazut mai des. Te inteleg perfect, Olga, cu plecatul in straini, caci eu, asa mizantroapa cum sunt uneori ca nu am chef de nimeni, tot asa nu as putea parasi niciodata Romania pe motiv de rude/prieteni si tara insasi. Am o gramada de prieteni plecati, mai ales din scarba fata de ce e in tara si care imi spun cat de bine se traieste afara, cu toate astea nici in concediu nu plec in strainatate pentru ca imi e bine aici.

Stiu ca se mai discutasera si altele, dar memoria ma lasa, ca si cum nu as avea destule defecte. Ma duc sa fac un dus si mai vad eu dupa aceea, poate se descarca si filmuletul odata. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

In sfarsit s-a descarcat filmuletul si l-am vizionat si cu bis. Este exceptional, Doamne, ce copii frumosi avem! Multumesc, Florentina!

Beatrice - sap si dupa o poza cu mine, dar e cam greu.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, inca n-am terminat de citit mesajul tau, dar am intrat repede sa-ti zic ca nu esti singura femeie careia nu-i place preludiul...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ioana, exact pe tema decalotarii am glumit cu soata dupa ce am iesit de la ecograf. Bine ca am de unde primi informatii la nevoie! In mare am hotarat de acum - cam in nestiinta de cauza - sa nu fac nimic deosebit in sensul asta, asa cum am mai citit pe la mamici... dar pana acolo mai e... nu mult, dar totusi, mai lasa-ma sa "copilaresc"!

Gabitza, si eu am remarcat ca se descarca extrem de greu filmuletul. Stiu ca mai sunt si alte site-uri care il pot gazdui, nu imi dai o idee? Sau daca ai reusit tu sa-l descarci poate reusesti sa-l pui undeva unde ai cont deja! Multam' mult!

Cloreta
si celelalte mamici care au probleme cu scaunul copiilor - eu i-am dat Mayei calciu carbonic, un vf. de cutit dizolvat in putin ceai si si-a revenit in cateva ore. Intrebati pediatrul sau la farmacie daca nu sunteti sigure. Mie mi l-a luat socra-miu de la farmacie ca am avut probleme cu Maya vre-o trei zile cat am stat la Fagaras. Se iritase la fundulet ceva de nedescris din cauza scaunului acid si moale.

Elly, nu mi-a venit sa cred cand am citit ce ati patit. Intr-adevar o intamplare ca asta te face sa fi de zeci de ori mai precaut decat inainte si cel mai important, mai responsabil. pentru printesa ta mica, imi dau seama cat de traumatizant a fost si pentru ea!

Monu, tu cand ai programare la eco? Abia astept eu sa aflu ce hram poarta bebeul tau, cred ca tu numeri orele...

Am mai pus si eu cateva poze in albumul Mayei aici.

Mai aveam cate ceva de spus dar mi-au fugit ideile...

Tina 21+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
astept cu nerabdare sa se descarce filmuletul cu copilasi!

Flori, eu am programare joi pe 17 august. Abia astept sa il vad pe bb, sa imi spuna ca e bine si sa ma intrebe ce nume ii pun

In rest ma simt de cateva zile destul de rau. Ma simt obosita moarta, parca sleita de puteri. Seara am greturi si nu mai suport anumite mirosuri. Cum le simt cum imi vine sa vars. Si ma mai simt seara ca un butoi iar dimineata slaba si fara burta. Plus ca ma doare burta si visez urat noaptea. De doua ori am visat ca a inceput sa curga sange si ma rugam de doctorii din spital sa imi faca o echo sa vad ca bb e bine. BBBRRRRRR!!!

Maine ma asteapta si un botez asa ca am iar de umblat hai hui.

13+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

IoanaIlinca parca m-ai citat pe mine cu preludiile....nici eu nu sunt o impatimita a lor, mai ales de cand a aparut si Dragoselu, am impresia ca e timp pierdut in defavoarea somnului...Actiune si dupa aia nani ca ursul din padure....
In seara asta insa va trebui sa fiu fata draguta , nu de alta dar peste nici juma de ora incepe ziua lui si asa e frumos....
Nu stiu de ce piticul meu s-a trezit de cateva ori urland de cand a adormit la 21, cred ca ii sparg si ultimele 2 maselute sus, am uitat sa va zicem, dar atata mai avem ca sa completam gurita, avem deja toti caninii si maselutele de jos iesite!. Macar cu asta sa ne laudam si noi!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput