Copiluti de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
elly_b spune:
gabitza, si eu m-am gandit mai demult sa scriu si sa postez povestea din ciclul "nu faceti ca mine" undeva, unde sa fie citita de mai multi parinti. consider ca este de luat in considerare si m-as bucura daca cineva ar invata ceva din asta si ar creea unui suflet mic un plus de siguranta.
dar mi-era tare greu sa ma gandesc la toate cele intamplate. acum ca s-a deschis aici subiectul masini si siguranta (nici nu mai stiu care dintre fete a spus povestea cu roata) mi s-a facut rau gandintu-ma la ce se putea intampla si am zis ca trebuie sa stiti si sa preveniti.
mami de
annelies(30.06.2005)
poze botez
andutzy spune:
Elly, acum chiar m-ai facut sa plang! Esti o supermegadulcica! Saru mana de sfaturi, i le voi da si sotului meu sa le citeasca! Cat despre scaun de masina i-am luat cand am plecat la Constanta si este tare mandru Dragoselu in el, parca stie ca ala este locul lui si numai ai lui si cam 90% din drum in el l-a facut si la dus si la intors. Cand este mai cald insa e mai greu de suportat deoarece transpira f tare in el!Dar in rest, e ok. Si noi am tot verificat masina in service, acum ne rugam la D-zeu sa fie totul ok. Ca si lui Androix, iti urez multa rabdare si intelepciune si in ce ne-ai povestit mai devreme. Si eu am avut banuieli mari in ce priveste fidelitatea sotului meu dar am ajuns la concluzia ca hot neprins...stiti voi, cat despre sot, daca ma gandesc mai des si la nevoile lui macar cele sexuale, sunt sanse sa se poarte mai bine pe toate planurile! VERIFICAT!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Androix spune:
Andutzy, ca sa nu mai transpire Dragos pune un prosop de bumbac pe scaun sau altceva. Eu am pus cand era cald tare o bucata de finet pusa in doua. Am avut intentia chiar s-o gauresc pe unde ies centurile ca s-o pun cat mai bine dar am ramas cu intentia. Si Filip transpira cu tot aerul conditionat. Dar asta e.
Eu nu prea pot sa pun scaunul in spatele soferului din simplul motiv ca soferul sunt eu. Si mi-ar fi imposibil sa-mi arunc privirea la el daca ar fi fix in spatele meu. Lucru pe care trebuie sa-l fac aproape la fiecare semafor, mai ales cand suntem doar noi doi, ca omu' se mai plictiseste, mai ales acum de cand nu mai avem nici fond sonor. In rest cam aplic si eu aceleasi chestii pe care le-a zis Elly. Scosul din scaun si mersul cu el in brate e iar imposibil
ca o sa ma dea paparatzii pe post de britney spears in varianta ro.
Cam asta ar fi... Daca ati dus masina in service si ati verificat-o nu aveti de ce sa va faceti griji. Mergeti incet, atentie sporita cand intrati in depasire si gata. Ce daca conduce doar de o luna? Asa se acumuleaza km la bordul personal.
OlgaM, si eu am observat asta la mine si mi-am mai dat seama inca o data cand a spus si Gabitza ca s-a intalnit cu prietenele ei la terasa si ar fi vorbit numai despre copii. Cred ca si eu am devenit foarte enervanta pentru toti prietenii mei, ca numai despre asta vorbesc. Cum am nascut, cum a mai mancat Filip in ultimul timp, cum a avut el diaree si febra 40 etc
m-am tampit...
Nu va zic ca de ieri imi tot reactualizez cv-ul pe portalurile de job-uri unde eram inscrisa in trecut. Inca nu aplic decat la joburi part-time dar m-as mira sa reusesc sa prind eu asa ceva... INSA: s-a ivit o noua si mare problema. Daca ma suna sa ma cheme la interviu cu ce ma imbrac? Ca de doi ani n-am iesit din blugi, tricou sau pantaloni de gravida
Iar ce aveam de dinainte evident nu ma mai incape 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Florentina G spune:
Salutare!
In sfarsit reusesc sa postez si eu!
In primul rand vreau sa le spun si celor care nu au aflat inca vestea cea mare :vom avea un baietel, am fost la eco si l-am vazut in toata splendoarea, e sanatos, nu exista nici un motiv de ingrijorare, cel putin pana in prezent. Cand am aflat mi-au dat lacrimile de bucurie, imi doream mult sa fie baiat insa incercam sa ma pregatesc psihic si pentru o altfel de veste! La fel si sotul, i-a spus doctorului ca se bucura mult ca e baiat, dar mai mult pentru mine ca nu trebuie sa mai fac unul! ![]()
Dr. Iosup e o mare figura! Ne-a intrebat cum o cheama pe fetita, i-am spus, iar apoi ne-a intrebat "pe el cum o sa-l cheme"? Nu stiam daca aud bine sau ce vrea sa spuna de fapt!
In alta ordine de idei, am reusit in sfarsit sa termin filmuletul. Il puteti lua de www.savefile.com/files.php?fid=8967360" target="_blank">aici pana reuseste Gabitza sa-l puna pe prima pagina alaturi de celelalte ! Sper sa va placa! Mi-a fost greu sa ma hotarasc asupra melodiei de fundal, norocul meu a fost ca mi-a trimis Andreea.a cateva melodii dragute din coloana sonora a desenelor animate.
OlgaT - iti multumesc si tie pentru idei, mi-am descarcat si eu de pe net Emma Shapplin si Loreena McKennitt si sunt minunate intr-adevar! De dimineata ascult intr-una! Numai ca am vrut ceva mai vesel, pentru copii, ceva care sa le atraga si lor atentia!
Am mult de recuperat din urma, sper sa reusesc sa mai citesc cate ceva astazi!
Va pup si revin!
Tina
20+ si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
monu spune:
Buna, reusesc si eu sa intru. Am fost in parc dupa ce un nene (verficarea anuala a centralei) a reusit sa ne strice programul obisnuit. Si nici nu l-a palcut Alexia ca a urlat tot timpul cat a fost la noi nenea asta. Am stat putin ca maimutza era putin obosita. Acum e treaza multumita vecinilor.
Daca vreti sa vedeti 2 fete cucuiete uitati-va aici Maya si Alexia
In sfarsit ne-a pocnit gingia la dintele nr. 8. E o mare figura! Nu pot intelege de ce e asa scai dupa mine in casa. Numai dupa mana mea umbla. Dar nu ma supar ca e tare dulce cand se maimutzareste.
Elly am ramas blocata cand am citit ce ati patit. Bine ca doamne doamne a avut grija de voi.
Andutzy, programul de gatit face parte din norma mea de munca. Numai ca acum resimt mai greu oboseala.
Loreen sper ca totul e OK.
13+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
fetele, voi puteti vedea filmuletul lui Flori? Eu nu...
- 31.05.2005
patriciaRO spune:
La mine se descarca dar dureaza 1 ora, zice el!
Elly, moama zici ca ai povestit un film si mi s-a derulat prin fatza... Asa ceva, n-am mai pomenit! Am trait aboslut tot accidentul... Ce sa-ti zic. Cineva acolo sus va iubeste!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andutzy spune:
Gagici, stiti careva ceva de Loreen ca nu a mai scris pe aici de cateva zile....mi-e dor de ea!
- 31.05.2005
patriciaRO spune:
Florentina, oau, e super de mistoooo.... Bravooooo!

Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">