tulburare pervasiva (?) de dezvoltare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanaramamica spune:

Draga Axia, iti multumesc pt. raspunsuri (si mamicilor care mi-au mai raspuns) si te cred ca ai avut cele mai bune intentii. Nici copilul meu nu este un caz sever si cred cu toata convingerea ca vom trece si peste acest hop. Am mai zis ca, indiferent de ce diagnostic ii pun medicii, ma agat cu disperare de "este recuperabil".
Am mai vorbit cu o mamica care i-a administrat copilului rispolept (0,5 mg/zi) si care este tare multumita de rezultate. Eu sunt fericita ca, desi nu am facut nici un tratament pana acum, baietelul meu pe zi ce trece devine mai cooperant. Azi l-am pus sa-mi spuna "o" si mi-a spus de cateva ori.
Oricum, astept sa vad ce-mi spune si medicul din Bucuresti. Va doresc o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Draga tanaramamica,am si eu un baietel de 3 anisori,care a primit acelasi diagnostic,mi-ar placea,sa avem o discutie mai detaliata in aceasta privinta....Banuiesc ca ai o adresa de messenger si poate ne rapim intr-o zi,putin timp sa putem discuta....mi-ar placea sa stiu din ce oras esti,eu sunt din constanta,eventual o discutie la telefon,dar sa nu,uit cineva ti-a recomandat niste medici din bucuresti printre care si doctorita SAFER,crede-ma ca nu merita osteneala sa te duci la ea,in 5 minute mi-a spus ca baietelul meu are autism;autismul este o boala pe care nu o poti diagnostica in 5 minute;cred ca mi-ar prinde bine si mie si tie sa ne impartasim din experiente;si inca ceva NU BAGA IN SEAMA RAUTATILE OAMENILOR,sunt multi care poate ne inteleg....si sunt multi oameni rai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrei_maria spune:

Am si eu un baiat diagnosticat cu autism la varsta de 2 ani. Acum are 7 ani si lucreaza dupa metoda ABA de aproape 2 ani. Pot spune ca a facut progrese uriase (vorbeste, lucreaza pe calculator, merge pe bicicleta si role, citeste, scrie si in general face cam tot ce trebuie la varsta lui). Dar pretul platit a fost si este foarte mare pentru el. Lucreaza 8 ore /zi 5 zile /saptamana. Au fost si sunt inca si la noi crize de tipete si plans . Cred insa ca a meritat efortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

unde gasesc pe net sa citesc despre ABA(in romana,engleza sau germana)?am dat cu google,am intrat pe autismromania.ro (autism.ro nu functioneaza)-peste tot e mentionata dar nicaieri descrisa ca atare,in ce consta de fapt.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mamica dulce, da-mi adresa ta de mail pe pm si-ti trimit manualul teoretic ABA. Eu l-am rasfoit, dar nu sunt prea lamurita cum sa-l folosesc, ideea e ca ar trebui adaptate programele de acolo pt fiecare copil in parte, nu stiu daca e posibil fara asistenta de specialitate.

Mergi la inceput