CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

luana draga, ne vom muta si mai departe de centru, undeva pe sos alexandriei, dar ce, stam noi in loc de o amarata de distanta? noi avem masina si gasim o modalitate sa imprietenim fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ralucis, asa facem !

help! stie cineva cum decurge botezul cu doua perechi de nashi??? ca de unde n-aveam nashi, acum avem prea multi... vor ramane o tipa singura si o pereche. cum facem?! si ce trebe sa faca fiecare? i'm lost!

a, am uitat sa scriu, e splendida povestea papadiei! felicitari (am eu o banuiala cine ar fi autorul, da nu zic!)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, copila mea reactioneaza in special cand ii cand piese de-ale Adei Milea. Le poti asculta aici:http://www.radio3net.ro/artisti.php?cx=details&id=27
Ii plac multe si mai nou evident le canta si ea, dar cand era micutza i le cantam eu (cu mimica si tot tacamul ) si se parapadea de ras. Iti fac un playlist pt copii (ca nu toate sunt)? Ei ii place Oaia mica, Ala, Tina, Secretara mica, Ra-ta-ta, GRasa..si muuuulte...
Poate voi le veti auzi din prima, io am un net si un calculator de kk si vad ca abia dupa ce se trage melodia ca lumea le aud fara intreruperi.
In rest merge si "Du-ma acasa mai tramvai" si alte tamepnioare!
Pe soacra-mea a socat-o cand la 1 an si vreo doua luni a rostit oribilul cuvant "mahala" in oribilul context "Noaptea se lasa in mahala si cainii latra a pustiu"
Site-ul ala si cu animatie e asta :http://www.uptoten.com/kids/boowakwala-navigation-gamesindex.html

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Vorbim iarasi de carucioare subiectu' meu preferat! Ei bine, si eu am un carucior de kko In afara de faptul ca e greu (lucru care nu ma deranjeaza f tare k nu il kar eu pe sus niciodata) e f greu manevrabil Cred ca in curand o sa-l schimb ca ma exaspereaza..ies cu Seby mai mult in wrap sau marsupiu oricum nici el nu prea sta in carut!
Luana daca gasesti vreun Brevi in stare buna sa-mi spui si mie pls..de fapt inca 2 ca unu il vrea Carmina care are carut ca al meu (nu ma mira).Tu cat ai dat pe ala ?Ioana trebuie sa laud wrapul: copilu' meu sta de minune in el acum cu fata spre lume cum ii place.Eu am si marsupiu Chicco Go si ai avut dreptate, greutatea e mult mai bine distribuita in wrap decat in marsupiu! Mersi inca o data! Si ai avut dreptate si cu carutul usor de manevrat, daca nu aveam pitici pe creier cu maneru' ala reversibil nu mai faceam o alegere proasta
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

ama[icon cu ras in hohote, ca mi-e lene sa-l caut], pai bine mai, taman tu?!! tu te-ai gandit si razgandit cu carutzul mai mult decat oricine de pe acest forum... cred ca am ajuns io sa stiu avantajele si dezavantajele multor carutzuri numai din descrierile matale... iarta-ma ca "ma raz" da esti dulce cu carutzul ala, ..cu maner reversibil.. caut si va zic, si Carminei si tie!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Inaioana, multi de la noi pentru link-ul catre piesele adei milea. Acum suntem la ora de ascultat muzica

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nickiero/my_photos

Mergi la inceput

mamici amatoare de brevi grillo, prima servita e Carmina, apoi Ama, apoi cine mai doreste, cine mai pofteste:
http://www.puide om.ro/forum/viewtopic.php?p=7776
http://www.bebelusul tau.ro/forum/viewtopic.php?t=3449&sid=68c14d268b74478382d09913801bc53a
http://www.okazii.ro/catalog/1810189/lumea-copiilor/carucioare-patuturi/vand-carucior-Brevi-GARANTIE.html

Ioana, merci mult!

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cocutzica, cu mare placere! Eu pe astea le stiam(si multe de pe cutiutele muzicale, dar pe acelea le aveti) si i le cantam si o distrau tare. Apropo, Carmina, sa stii ca si Serg canta , chiar acum i-am pus Ada Milea si ii merge gura..mama-mama...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumesc Larrisa pt. site.
Va dati seama unde am disparut in aeste ore pretioase, nu? Mi-am prins urechile cu dropshotul asta dar pana la urma am reusit, ce nu am reusit insa a fost sa-mi fac copilul sa cante in fata camerei . Lui ii era foame, sete, vroia sa-l si schimb ca facuse kka, ba il apucase si somnu' dar eu nu si nu...sa cante ca l-am laudat...pana la urma am reusit 7 secunde prapadite...

Aoleu ce a iesit cu carutzul ...eu sunt SUPER INCANTATA DE CARUTZUL DE LA ABC DESIGN...pe cel de la Luana il vroiam sa-l fac cadou. Ca la 250 RON Brevi grillo mi se parea super cadou si super pretz. Asa ca nu ma amestecati in povestile carucioase .

Bravo Serghei, sa-i canti papushii aleia frumoase...Ma gandeam ca poate facem o formatie, un trio expres.

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina scuzele mele! Credeam ca ai aceeasi pb ca si mine..eu imi lungesc gatu' prin magazine dupa un carut sport k ma kinui sa merg cu el pe strada. Si toata lumea care pune mana pe el a avut aceeasi reactie.Il mai tin numa' pt maneru' ala reversibil kre imi prinde bine cand se enerveaza fi-miu si il intorc invers sa ma vada ca se mai calmeaza..Luana ei bine da, tocmai eu kre v-am innebunit cu carucioarele am facut o alegere care nu mi se potriveste (cum zicea ioana) nu proasta ca vad ca ccc Carmina e incantata de el..Multam pt linkuri, acum ma pun pe studiat oferte ca 5mil pe alt carut in mod sigur nu mai dau.Ori iau unul sport nou si la vreo 2 mil ori un Brevi la mana a doua..tre' sa o iau de la capat cu cautarile Of, cred ca nu mi-a fost sortit sa gasesc carutul portivit Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput