CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Papadico..nu poci, bre, sa scriu io ceva pe acelasi text cu tine. Io zic sa faci tu textul ca esti cea mai priceputa dintre noi de departe (adica daca s-ar face un clasament tu esti pe locul 1 si urmatoarele 5 locuri sunt goale si apoi incepem noi...)
Nu vreau sa te perii dar...evidentza striga la mine!
Asa ca scrie tu ce crezi si cine se mai incumeta si noi dam cu poze in text, oki?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Sunt total de acord cu ce a scris Ioana. Chiar ma gandeam dupa ce ti-am citit propunerea daca nu cumva iti razi de noi ...insa poze putem face...milioane.

Amonar, teste speciale pt. a afla daca are intoleranta la lactoza nu i-am facut in schimb l-au vazut 3 medici si doar al treilea cand i-a vazut scaunul si i-am spus ca are diaree de 2 saptamani si e trist si nu mananca a presupus ca este intoleranta. Dar a facut o coprocultura, o eco abdominala si inca o analiza la care aflam rezultatul maine sau duminica. primele 2 au iesit foarte bune si cred ca si asta ultima o sa fie la fel. De marti seara de cand ii dau lapte fara lactoza pot spune ca si mie mi s-a schimbat copilul.
Acum dr. a spus sa-i dam o luna acest lapte si dupa aceea sa facem niste analize sa vedem daca i-a trecut intoleranta, care cica poate tine intre 2 saptamani si 4 luni. De-asemenea ne-a spus ca este posibil ca ea sa fi aparut in urma vaccinarii, dar nu e sigur. Eu sunt convinsa in schimb ca asa e.

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ralucis, poate a sunat cam dur raspunsul meu, scuza-ma, dar am vrut sa arat ca pana la urma nu conteaza cate roti are un carutz ci calitatea lui dar mai ales modul in care se potriveste stilului tau de viatza, constitutiei tale..etc. Probabil ca daca aveam 1.80m, un Touareg, o ditai vila , doar un copil si in plus si o bona fortzoasa carutul ala mare imi venea de minune. Adica, urechile nu te ajuta la nimic in cazul asta! Hai , ia de aici multi , important e ca fiecare sa se simta confortabil cu carutzul din dotare.

Carmina, canta, mama,canta! Io zic sa-l inscrii la scoala de muzica de pe acum , sa fie inscris! Sincer, e firesc sa se straduiasca si sa-i mai si iasa sa repete/imite sunetele din jur. E perfect normal, e un copil destept (si frumoooos)!!!

Luana, din pacate nu esti singura care inventeaza cantecele. Dar daca vrei te invatz eu cantecele adevarate, am un repertoriu...mama-mama!Spune-mi doar ce gen iti place!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Larissa, da, esti pe lista cu un portocaliu!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ioana, daa, baga la cantecele! aa, si demult voiam sa te rog, da si mie linku la site-ul ala meseriash de-i place Katjei, stii tu, ala cu animale ce canta!! sarumana

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

inaioana, da, asta vroiam sa mai spun si eu, conteaza cum ni se potriveste fiecaruia un anumit lucru, ca altfel nu ar ma exista variantele nenumarate la produse, nu? bine ca nu te-ai suparat, nu de alta, dar m-am cam pleostit cand am vazut ca ma cearta tocmai unul dintre cei mai buni consilieri de aici de pe forum...

Mergi la inceput

carmina, nu te-ai suparat, nu? ca, ti-am zis, de vandut n-avea rost sa-l vand, da a venit ispita...
uite, daca vrei iti mai caut io unu, vrei?
larisaA, in dragonul rosu, cladirea mare, gasesti tot ce-ti pohteste sufletzelu, la preturi incredibile. maxi taxi de la obor sau de la morarilor, intersetia cu fundeni, au ele traseu mai lung da nu stiu io
am uitat. acum veniram de la cantareala, dna asistenta zice ca am luat-o razna, alte 500 gr intr-o saptamana!! avem 6000 gr si 63cm, la 2luni si 3 weeks

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

carminabulina, uite aici site unde sa pui filmulete.Trebuie sa iti faci cont mai intai. http://dropshots.com/
Abia astept sa vad cantaretul...
ianioana, super...ca sunt pe listuta.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

ralucis, cand ne intalnim la o plimbare pe3x2 roti?

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

luana, eu inca mai stau la lira, 13 sept, ca peste cateva luni o sa ne mutam, si asta numai in timpul saptamanii, ca in fiecare week-end plec in provincie de unde e sotu'. deci daca te plimbaresti pe trei roti during week days, da-mi un measj ceva pe mail sau pm si gasim noi unde sa ne intalnim cu bolizii! da' sa nu vii fara hora ca ilinca mea se supara taaare, sa stii!

Mergi la inceput

ralucis, cum io n-am trei roti (am doua tzatze mari, da parca nu le-as lasa pe jos), trebe sa vin cu carutzu la plimbare, iar daca tot iau carutzu pun si copilu in el ca altfel se uita lumea lung la mine, cu carutzu gol pe strada... asa ca vin si cu hora. da cand te muti unde planuiti, ca taaare departe e 13 septembrie... poate prin centru sa dam o tura, ce zici? iesim si noi "la promenada" pe strada principala!!

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput