CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cred ca am uitat sa pun linkul...ha ha ha
uitati-l aici: http://www.dropshots.com/carminabulina

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

eu in schimb nu sunt multumita de bouncer si sa mai dau iar 300 roni nu am asa ca unul la mana a doua m-ar foarte "cuafa"...daca siti ceva sau auziti sa ma anuntzati. oricum o sa il iau incognito (adik fara sa stie sotzul) si o sa zic ca l-am primit cadou si ca nu am putut refuza chiar daca avem si noi unul acasa.
Senks !

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

da de ce nu esti multumita de bouncer?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Dadada, bouncer cautam si eu acum pe net ce imi recomandati.Chiar asa Carmina ce nu iti place la bouncer? Am vazut filmulete cu Mihnea, sunt super.Nu pot sa pun semnu' exclamarii ca ii dau lu' Seby sa manance si am o singura mana disponibila.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cocutica, in Poli facem botezul, am auzit ca preotul de acolo e fain.
Multumesc fetelor pentru raspunsul cu baita
Amonar, al meu nu are intoleranta la lactoza, caci nu are diaree, face kk exact la doua zile, zici ca-i ceas! Si azi nu i-am mai dat decat un pik de ceai de fenicul de la HIPP si a fost mai bine.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Carminutzo, vezi draga ca stiu si ai vostri sa rada? Heee? Si se face flacaul tau mai frumos pe zi ce trece.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Lacri, abia asteptam sa ne povestesti daca ti-a placut. Noi am fost in cunostinta de cauza(ne asteptam sa ne placa ), adica il stiam pe preot si tocmai de aceea ne-am dus in Poli. Sper sa va placa si voua. Apropos, sper ca ai paparazzi pe langa tine, ca nu exista nici o restrictie la facutul pozelor in timpul slujbei . Pupici

Fetelor, Elena mea dupa vaccinul de azi dimineata, a mancat bine si tot doarme de pe la ora 12 si nu pare sa aiba febra. Oare este reactie la vaccin(am facut Infanrix hexa)? Incep sa ma ingrijorez daca nu se trezeste...de fapt o tot pazesc de 2 ore incoace ...

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nickiero/my_photos

Mergi la inceput

Pai nu-mi place bouncerul ca e nashpa...de aia. Cand l-am cumparat si am dat 300 roni am zis ca-i bun, ca atat sunt toate mas o menos, insa dupa cateva zile am observat ca-i cam din "plastic"...e o expresie nu stiu cum sa explic. Si pe urma m-am prins eu de ce a costat tot atat cat unul bun - ca l-am cumparat din mall de la baby star. Asta-i una, cealalta e ca se inclina un pic pe partea dreapta, de mi-a cazut si copilul din el...si nu-mi place ca nu se balanseaza. Sa fiu sincera habar nu am daca sunt astea motivele sau pur si simplu vreau eu un balansoar mai shui...

Multumesc de aprecieri Ama, Lacri., acum astept si eu filmulete cu bebelushii ciresari

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele, ma intereseaza si pe mine un balansoar bun..asa ca o sa va citesc cu interes parerile. Cat despre carut eu am sistemul zippy system de la Inglesina...acum folosim cum succes landoul...dar noroc de tati ca il urca si coboara ca eu nu as putea singura. Poate pana la urma era bine sa fi luat un carut mai simplu..mai usor de carat.
carminabulina, super filmuletele..

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Multumesc Larissa...dar u vreu sa fie super tare bebe

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput