Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Buna fetelor!
Azi nu am ajuns la calculator, am cam muncit prin casa cate ceva. Adevarul este ca nici acum nu pot sta prea mult, pt. ca fetita mea lucreaza la pagina ei web. Vreau sa va spun ca in dfarsit mi-am pus si eu ceva poze. Daca aveti chef si rabdare, puteti sa ma vedeti. Am pus si o poza decand eram gravida (una din cele 2 existente). In cele 19 saptamani de sarcina am pus 9 kg pe mine, paream mai mare cu o luna http://pg.photos.yahoo.com/ph/nagyadelaclementina/my_photos.
Apropo, azi mi-a venit cm. Ma bucur, caci inseamna ca mai tr. sa-mi vina doar o data pana am liber la BB .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adela deci mai ai o luna de asteptat Exact ca si mine Foarte frumoase pozele, ai niste copilasi foarte reusiti (ce mi-a placut poza "gravida si copiii", ce frumos te imbratzishau...)! Data viitoare vei reusi sa ai al treilea copilas, pe care il asteapta toata familia

Noemi ma bucur ca ti-au iesit bune analizele si ca te-ai linistit

Ce m-a enervat ca nu am putut accesa site-ul in timpul zilei

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna dimineata ,sa aveti o saptamana frumoasa ,eu ma rog sa-mi vina cm, ca astazi am 4 sapt. de la chiuretaj ,cum e viata...care asteapta sa nu-i vina cm, care ca mine sa vina mai repede urmatoarele 5:))..si tot asa .
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

[brown]Bubulina Tu ai avut avort spontan sau sarcina oprita in evolutie? Cand ai voie sa incerci iar sa ramai graviduta? Si pe mine ma "seaca" sa vad atatea femei care nu au nici o treaba, sunt vai mama lor si fac copil, dupa copil...dar, vorba ta, asa vrea Dumnezeu sa tragem si pana la urma va fi si pentru noi un sufletel macar Ma bucur sa vad ca esti plina de optimism si de sperante

Poze Laura

Eu am avut sarcina oprita in evolutie. Motivul care ma face sa fiu banuitoare este ca la 1.04 cand a facut sotul spermograma i-a iesit numar mare de leucocite, partea proasta este ca nu a facut spermocultura dar a luat antibiotic. Intrucat nu se dau analize genetice decat daca exista recurenta, ma gandeam ca astea sunt sigurele infectioase pe care nu le-am facut si as vrea sa elimin orice dubiu.
In alta ordine de idei, aveti idee cam la cat timp de la chiuretaj vine ciclul? Eu miercuri fac 3 saptamani si inca nimic.

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura nu uitati si de mine Si eu tot o luna mai am de asteptat!
Si eu m-am enervat tare rau ca nu am putut accesa site-ul si credeam ca este de la mine,dar pe urma m-am lamurit.
Della foarte frumoase pozele!Ai niste copii tare frumosi!Sa dea Dumnezeu cat de curand sa fie si al treilea copil pentru ca visul tau sa se implineasca!
Fetelor mi-am adus aminte ca atunci cand eram in spital a venit o dr. sa-mi faca EKG si m-a intrebat ce sex avea copilasul pe care l-am pierdut.I-am spus ca era fetita si mi-a zis ca daca vreau tot fetita sa o concep tot in an impar(am ramas in 2005 si prin urmare dc. vreau fetita trebuie conceputa in 2007)
In cazul sotului meu s-a adeverit ceea ce spunea dr pt. ca soacra mea a facut 3 baieti numai in ani pari.Deci,voi ce credeti?
Va pe toate si va doresc o saptamana plina de realizari!
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Bubulina, eu astazi am 4 saptamani de la ciuretaj si tot nu mi-a venit, insa eu am intrebat 2 medici si o asistenta si mi-au spus ca CM apare intre 4 si 6 saptamani, asa ca stai linistita ca vine el...,si eu abia astept sa vina, ptr. ca am dureri mari de spate, care ma tin de aprox.o saptamana si ma gandesc ca daca apare cm poate trec durerile, plus ca eu mai am o usoara scurgere maronie, plus ca abia astept sa treca 5 cm ca sa ma apuc iar de treaba...si ar mai fi un motiv:P)
pupici

Mergi la inceput

Mirela nu te uit Ar fi super sa ne "iasa" din prima!!!

Fetelor dupa curetaj vine cam la 6 saptamani primul CM. Rabdare (stiu ca-i cel mai greu)!

Pup toate fetele: Ileana, Ale, Cristina, Mari, Lariana, Mirela, Elaa, Adela, Pepsi, Apollo, Nushulica (?), Bubulina, Arthurana, Hair Nu aveti nici una vreo veste buna???

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura, Mirela, fie ca luna septembrie sa reusim sa fim !
Despre anii impari in conceperea fetitelor pot spune ca fetita mea a fost conceputa in 1994 si baiatul meu in 2001, chiar inveres...
Primul ciclu dupa chiuretaj si mie mi l-au spus la 4-6 saptamani, iar mie mi-a venit fix la 5.
Multumesc pentru aprecierea pozelor. Si mie mi-e draga tare poza in care sunt graviva. Copiii intr-adevar isi asteptau (asteapta inca!) surioara (sperau sa fie fetita) cu mult drag. Cand ma uit la poza asta, mi se frange inima.
Azi am fost sa-mi ia sange pt analize (toxo... si citomegalo...). Asi fi vrut sa am toate rezultatele pe maine, cand merg la medicul genetician (asa se zice? ), dar citomegalovirusul este gata doar pe sambata. Asta e, m-am trezit prea tarziu.

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Multumesc Alé, pentru "link" . Dupa cum vezi, am reusit sa-mi aleg si un fel de motto. In timp ma acomodez si eu.
Stau la servici si minteam imi sta doar la bb. Noroc ca am internet si ca v-am gasit pe voi. Si iata o intrebare, am inceput sa iau acid folic pt. ca am inteles ca scade riscul malformatiilor fetale. E ok? Iau de 2x/zi, ca in primele luni de sarcina.
Mai am 2 prietene in situatii dificile. Una dine ele a pierdut o sarcina pe la vre-o 8 sapt., alta ar dori inseminare artificiala (e singura si timpul trece...). Sper sa apara si ele pe forum in scurt timp.
Va pup pe toate

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Adela e ok sa iei acid folic (kiar mi-ai amintit sa-mi cumpar si eu, ca am intrerupt de o sapt), tot ce e surplus se elimina din organism, asa ca nu exista riscul de supradozaj. Mare curaj are prietena ta care e singura si vrea IA! E de admirat ca nu mai asteapta ba sa una, ba sa alta... Sper sa-i iasa din prima!
Offf mor cand vad / aud cate femei pierd sarcini!!! Suntem tot mai fragile si mai bolnavicioase

Poze Laura

Mergi la inceput