Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina, pai tu ai de asteptat numai o luna dupa mine! Si cine stie daca voi ramane din prima incercare? Sper din inima sa fie cu noroc din prima, dar...cine stie? Si mie-mi place tare okiosul cum se benocleaza

Elaa data viitoare iti vor face cerclaj si vei sta la pat si vei fi bine. Am o prietena care a pierdut doua sarcini la 20 de sapt, iar la a 3-a sarcina i-au facut cerclaj de la 16 sapt si a stat in pat si a facut Gravibinon la 3 zile si pastile si internata in spitalpt a-i face nush ce coktail-uri si a dus sarcina pana la 32 de saptamani. Acum fetita ei a facut 1 anisor pe 2 august (acu' mi-am amintit, tre' sa ma duc sa o sun!!!).

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura, pai pentru mine o luna e muuuult!!!!
Si stai asa, ca o speriem prea tare pe Elaa. Sa stii ca si dupa cerclaj nu e musai sa stai numai in pat. Doar sa nu faci efort prea mare. O plimbarica nu cred ca strica. Eu, cu toate contractiile mele, nu am stat exclusiv numai in pat. Mai ieseam din cind in cind si pe afara, dar nu mult, ca imediat mi se intarea burtica. Of, of, of, ce greu sa fost! Dar chiar si asa, tot merita sa fii gravidutza.
P.S.: Esti mortalaaaa cu coktail-ul din spital, iar m-ai facut sa rid, m-am si imaginat la mare, sub o umbreluta, pe plaja . Da' din pacate e vorba de coktail de calmante pentru burtica.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetele am intrat sa va salut si sa vad cum mai sinteti.Nu am reusit sa va retin numele la toate.Imi cer scuze dar,din pacate,sintem asa de multe in situatia asta.Promit ca ma dau pe brazda.Pe cuvint de pionier.

Eu sint azi mai depresiva putin dar o sa-mi treaca.A venit CM si ,cu toate ca am hotarit sa nu mai incerc bebe, momentul aparitiei lui ma cam intoarce pe dos.

Vroiam sa revin putin la reactia sotului.Al meu a fost o mare surpriza pt mine.In sensul ca,nu numai ca mi-a tolerat fara sa cricneasca toate isteriile,dar ma forta sa vorbesc.Eu sint o fire vesela si optimista si volubila,iar cu el am si-o relatie de prietenie extraordinara si faptul ca mi-am pus fermoar la gura l-a speriat f tare.S-a chinuit mult pina m-a facut sa comunic ce baiuri am,dar a reusit.La pierderea celei de-a doua sarcini a avut o reactie atipica:am sesizat pe chilot niste pete mici ruginii si l-am chemat sa vada daca chiar e singe.Eu una eram asa de speriata incit ziceam ca vad timpenii.Mi-a confirmat spunind pe un ton disperat:nu se poate,sper ca nu imi mai faci asta o data.Nu si al doilea.La dr cind mi s-a spus ca e sarcina oprita din evolutie a-nceput sa ma intrebe eu cum sint?Pina acolo a fost copilul,apoi am fost eu.Si l-am iubit si mai mult pt ca a pus copilul pe primul loc.
Si ,totusi,sint lucruri pe care nu le intelege total.Cum de nu mi-a trecut inca,de ce mai pling,de ce ma agit.Adica partea aceea pragmatica din el nu-l lasa sa vada si dincolo.Lui ii este greu sa priceapa ca estrogenul din noi ne face sa simtim altfel.Acel 'cum simtim' nu-l inteleg barbatii.

Va doresc spor la munca,stiti voi la ce ma refer,iar fetelor suparate le spun in continuare:spuneti tot ce-aveti pe suflet.Si-mi pare rau.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna ziua tuturor! am lipsit o perioada ca am fost plecati dar mi-a fost dor de voi
fetelor care au venit intre timp le transmit ca sunt alaturi de ele ca si voi toate de altfel...
eu muncesc la proiect si s-ar putea sa vin cu vestea buna mai repede decat am crezut
va pup

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Elaa, in legatura cu asteptatul momentului. Mie doctorita mi-a zis intai ca o luna pauza. Dupa ce mi-a venit primul ciclu, mi-a zis ca inca 3 cicluri si pe urma se poate iar. Si eu am fost chiuretata, dupa ce mi-au provocat nasterea. Cred ca perioada de asteptare este atat in functie de marimea sarcinii pierdute cat si de ritmul in care te refaci tu. Eu zic sa astepti atat cat iti spune medicul care te urmareste, care te cunoaste. Eu am incredere 100% in doctorita mea.
Rabdare, timpul trece ca vrem ca nu vrem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

quote:
Mi-a confirmat spunind pe un ton disperat:nu se poate,sper ca nu imi mai faci asta o data.Nu si al doilea.

Cand am citit randurile astea, am regasit reactia sotului meu. Si el a afirmat ceva asemanator, dupa a doua sarcina oprita. A mai adaugat ca si pe el il termina si nu mai vrea sa trecem prin asa ceva... Acesta este motivul pentru care nu mai vrea al 3-lea.

Mergi la inceput

Nushulica tin pumnii stransi, stransi sa vii cu o veste buna

Ileana, iubita, imi pare rau ca suferi Eu zic sa incerci sa iei si tu tratamentul naturist pe care il tot fac fetele de pe forum. Intra la fetele de la naturiste si intreaba in ce consta. Cred ca-i mai mult decat Maca.

Ale sper sa functioneze minunea aia de tester al salivei si sa ovulezi azi, maine

Cristina las' ca trece el timpul si vine momentul fericirii Daaa ce bune ar fi neshte coktail-uri pe malul marii sau pe marginea piscinei, la soare oooooo

PS Nushulica voiai sa-mi spui ceva? Eu pe mes stau de obicei pe invisible.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

In primul rand as vrea sa va multumesc tuturor pentru urari! Acum am oficial 33 de ani si sperante cu carul. Sper sa nu treaca prea mult si sa pot sa-mi implinesc visul.
Va citesc pe toate si-mi amintesc de sarcina mea chinuita. Eu aveam contractii numai cand ma gandeam la sex, daramite sa mai pot face ceva. Aseara ma uitam la TV si aratau politistii care faceau razie pe centura si au gasit o prostituata gravida in 4 luni, careia i-au luat si interviu. Fata, foarte candida a zis ca atata timp cat sarcina e OK, are de gand sa se prostitueze pana prin luna a 7-a. Sa mor si mai multe nu! Va dati seama cate boli au astea si nu au nici o greata? Si ele, si tigancile fac copii pe banda si nu cred ca merg atata la doctor ca noi sau sa se chinuie sa stea la pat? Dar fetele de la tara care iau contact cu animale si nu mai fac analize de toxo sau alte cele si fac copii sanatosi? Eu cred ca nu este corect, dar daca asa vrea Dumnezeu sa ne chinuim, asta e, accept.
In alta ordine de idei, scrisese o fata ca a pierdut o sarcina in 13 sapt de la mycoplasma. Eu pe asta nu am facut-o. Credeti ca este cazul sa o fac? Oare poate fi asta o cauza?
Va pup pe toate, va doresc sa nu va pierdeti speranta si sa reusiti cat mai curand.

Bubulina

Mergi la inceput

Bubulina Tu ai avut avort spontan sau sarcina oprita in evolutie? Cand ai voie sa incerci iar sa ramai graviduta? Si pe mine ma "seaca" sa vad atatea femei care nu au nici o treaba, sunt vai mama lor si fac copil, dupa copil...dar, vorba ta, asa vrea Dumnezeu sa tragem si pana la urma va fi si pentru noi un sufletel macar Ma bucur sa vad ca esti plina de optimism si de sperante

Sa mai zic ca mi se pare anormal cand vad gravide ce nu tre' sa faca tratamente pt mentinere, nu tre' sa stea in pat, nu tre' sa evite sa mearga cu masina etc. Iar eu a trebuit sa le fac pe toate astea si tot nu am reusit sa am un copilas...Offff un pic mai am...Un pic mai avem

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetele,
Haideti sa va spun ceva:eu am facut toate analizele posibile si imposibile care exita.El la fel.N-am gasit nici un raspuns,in schimb,m-am mai linistit.In sensul ca nu ma mai zdrobeam aiurea si fara rost.Am reusit sa accept ideea ca se poate si asa.Ca exista si varianta de a nu stii.Daca vreuna din voi crede ca are dubii din cauza unei boli,ce-o fi,virus bacterie orice mergeti si faceti analiza sau testul.Nu conteaza banii,conteaza sa va linistiti voi sufleteste.Sa fiti impacate cu voi insiva ca ati facut tot ce omeneste este posibil.Conteaza atit de mult linistea interioara.Si pe un asemenea fond de optimism si liniste sufleteasca se pot intimpla minuni si apar mari bucurii.
Mie,acum,mi-e usor sa vorbesc pt ca am fost pe drumul ala si-am trait ce-am trait,dar viata are caile ei.

Va doresc multa liniste si sa vi se indeplineasca toate dorintele
Noemi

Mergi la inceput