Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirela, lasa ca dupa septembrie vom trece amandoua la mamici (si nu numai noi) si vei asculta CD-ul asta si te vei simti mai putin trista! Poate si copilasului care va veni ii va placea muzica asta sau poate-i va placea alta, oricum vei fi la fel de fericita ca prima data
Imi si imaginez la sfarsitul lui septembrie cum vom numara zilele si vom face teste si ne vom tzine de manutza sa mergem cat mai multe la mamici
Uite, Ale, ce simpatic e marinarul "meu"

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor,sunteti mortaleeee cu emoticoanele alea!!! Atita am ris cind v-am citit.
Laura, am ajuns sa ma indragostesc si eu de ochiosul tau, ca prea l-ai laudat mult. (P.S. sa stii ca nu eram trista in pozele de la mare, dar asa sunt eu cind stiu ca ma pozeaza cineva, nu reusesc deloc sa zambesc, sunt stresata. Deobicei imi place tare mult sa rid!!!). Ce putin mai ai tu pana sa te apuci de bebe. Eu numar lunile si simt ca nu mai am rabdare.
Vad ca s-au inmultit fetele de pe listuta noastra.
Ella, e normal sa fii geloasa pe femeile insarcinate. Stiu cum e, te tot intrebi de ce ele si nu si eu.. Vad ca eu acum nu mai am problema asta, adica mie imi sunt atit de dragi gravidutzele, ma uit dupa ele tot timpul si le admir tare mult. Mi se par cele mai frumoase femei din lume. Pe mine ma apuca plansul cind vad bebelusi. Pur si simplu imi dau lacrimile instantaneu, si ma intreb cind o sa am si eu asa un pui mic si scump, care sa fie numai al meu!
Della, te admir tare mult ca iti mai doresti si al treilea copilas. Si eu as vrea sa am copii cit mai multi, dar in situatia data o sa ma multumesc si cu unul. Pe mine ma bate gindul sa adopt un bebic, deja am inceput sa citesc despre actele necesare la forumul de adoptii.
Mirela, nici pe mine nu ma mai lasa sotul sa vorbesc despre ce s-a intimplat. Bine ca va am pe voi, ca altfel as fi innebunit sa nu pot vorbi cu nimeni.
Ale, sa inteleg ca zilele astea esti ocupata cu ? Pai sa stii ca iti tin pumnii!!!
Eu iar plec pentru o saptamana din Bucuresti si pe urma gata, mi se termina concediul si o sa pot vorbi mai mult cu voi.
Va pup!!!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor!
Am fost bolnava 2 zile si uite cate s-au intamplat intre timp, am avut atata de recuperat.
Am avut dureri de cap groaznice 2 zile la rand, aproape nu m-am ridicat din pat, si cred ca are oarecum legatura cu faptul ca m-am suparat f tare cand mi-a venit cm.
Imi pare rau sa vad ca mai sunt atatea fete care trec prin aceasta incercare, dar au venit unde trebuia si cu siguranta o sa le ajutam sa se simta mai bine.
bubulina1 imi pare rau de pierderea ta. Iti doresc din suflet sa reusesti sa iti tii in brate bebelusul dorit. Si daca nu e prea tarziu: La multi ani!
Din pacate eu sunt in Norvegia si aici am asigurare pt o eventuala sarcina, nu si pt investigatii pt infertilitate. Pe cont propriu ar costa enorm aici. Asa ca nu prea am ce face pana nu raman insarcinata si trebuie sa ma descurc singura. Asa m-am hotarat sa iau maca si am cerut din RO sa imi trimita. Nu stiu ce altceva sa mai fac...pana acum am mers pe mana dr.
Asa ca astept sugestii...

Incerc din rasputeri sa nu ma mai gandesc...dar nu pot...si stiu ca nu o sa raman pana nu ma linistesc...
Imi pare rau ca nu pot raspunde la toate fetele personal, avem ceva de lucru la birou si cum eu am lipsit 2 zile...
Va pe toate si sper sa aud si vesti bune curand. cat mai repede.

Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex

Mergi la inceput

Ileana, imi pare tare rau ca suferi asa de mult. Ar trebui sa-ti spun ca nu e deloc bine sa fii asa stresata, dar stiu ca este cam imposibil. Ca si pe noi toate, numai o noua sarcina te poate scoate din starea asta de tristete. Ma gindesc insa ca e poate mai bine ca nu ai ramas luna asta, dupa parerea mea e mai bine sa treaca 6 luni dupa o cezariana pana la o noua sarcina (sper din tot sufletul sa nu te superi pe mine ca iti spun asta). Eu am nascut normal si abia-abia am negociat cu doctorul 4 luni. Ca tot 6 imi spusese initial sa astept. Hai, te rog eu mult sa te linistesti si iti promit ca pana la sfirsitul anului trecem toate la mamicute!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

elaa, inteleg foarte bine ce simti, am trecut si eu prin asta. Am aici la servici o colega care este gravida in saptamana 19. Cand o vad ma cuprind sentimente urate, foarte urate... pe care nici fata de mine nu le recunosc si nu sant mandra de minde deloc... Incerc sa trec peste strangerea de inima pe care o simt cand vad o gravida care a apucat sa-si simta copilul miscand (eu eram la limita, cu ambele sarcini oprite in evolutie si nu am apucat...). Cu timpul o sa treaca, sunt sigura, deci ai rabdare. Apropo de poze, eu am doar 2, si alea facute cu mobilul d fetita mea, care experimenta ce stie telefonul. Cand le vad, mi se strange inima si plang. Oricum, le pastrez pt. ca sunt singurele amintiri despre EL.

Cristina, esti printre putinele persoane care "ma admira" pentru ca imi mai doresc al treilea bebe. Cele mai multe persoane ma considera nebuna.

Si asi mai fi vrut sa scriu, dar ma lasa memoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

ma bucur mul ca-mi sunteti alaturi si ma intelegeti, ca ajunsesem sa nu ma mai inteleg nici eu si chiar ma speria starea mea, sper si eu cu timpul sa uit ..iar de linistit cu siguranta nu am sa ma linistesc cand am sa raman insarcinata, ci deabia cand am sa-l tin in brate, tinend cont ca am prob. cu colul...
As vrea sa va mai cer parerea intr-o prob: medicul mia spus sa astep 6 luni si abia dupa aia sa incerc iar sa fac un bebe, dar citind pe net am inteles ca multe fete au incercat mult mai devreme, ba chiar am intrebat si alt medic, care mia spus sa astept numai 3 luni, ...prob e ca nu stiu ce sa fac tinand cont ca e fost chiuretaj, voi la cat timp ati incercat dupa un chiuretaj?
va pup pe toate si abia astept anul 2007 ca atunci cu siguranta o sa fim toate mamici:P))...trebuie nu?(nu putem adera altfel:P)

Mergi la inceput

Ella, eu cred ca in cazul tau 3-4 luni e suficient sa astepti, tinind cont ca sarcina nu era atit de avansata. Oricum, inainte de a te reapuca de "lucru", du-te la un control sa-ti dea medicul OK-ul. In privinta colului, asta se poate rezolva foarte simplu la sarcina urmatoare cu cerclaj. Asa o sa fii sigura ca nu se mai deschide cind vrea el.. Tu ai avut si contractii? Adica ti s-a deschis colul din cauza contractiilor, sau asa, pur si simplu?

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Cristina, am avut contractii numai ca eu nu le-am simtit acasa, ca sa fiu mai explicita; pe 8 iulie a fost ziua mea, a fost o zi f vesela si linistita fara musafiri sa nu cumva sa ma obosesc, duminica (9.07)a inceput cu o plimbare in gradina botanica,unde mi-am facut si eu primele poze la burtica ..iar cand am ajuns acasa ma simtiteam f obosita, dar m-am gandit ca din cauza mersului pe jos eu neavand antrenament, insa ma durea destul de tare spatele, dar am pus-o pe seama sarcinii, ca pe mine mai toata sarcina ma durut spatele, plus ca la 19 sapt. aveam o burta destul de mare, mai toata lumea credeam ca am in jur de 5 luni(chiar si medicul)...asa sa revin, am mancat la amiaza apoi am dormit, seara sotul a vrut iar sa ma scoata la plimbare dar simtindu-ma obosita nu am mai iesit, simteam parca ceva in burta din cand in cand, numai ca nu ma durea si parca am simtit eu ceva mai tare burta, dar o puneam pe seama pozitiei incomode in care stateam si ziceam ca-s muschii incordati, pe la 22:30 am mers sa fac un dus si sa ma pregatesc de culcare, numai ca inainte de dus, dupas ce am facut un pipi(ma scuzati ca intru in amanunte)am vazut ca am un fir de sange, m-am speriat, dar am intrat totusi si am facut un dus, mi-am pus un chilot alb..sa tit totul sub observatie si m-am instalat la Tv, am zis sa nu merg in dormitor si sa adorm.....in 10 min, am mai vazut un strop....asa ca stiind ca medicul meu e de garda am hotarat sa merg sa ma vada si apoi sa vin sa dorm linistita, numai ca ajungand la spital si facandu-mi control....a spus doar ca-i prea tarziu si a iesit si vrb cu sotul, caruia ia spus ca sunt sanse numai 1 la mie, am col dilatat si nu mai are ce face, a incercat totusi in acea noapte sa ma tine ccu o perfuzie, mia mai facut si 2 injectii, nu stiu cu ce anume...dar a doua zi in loc sa-mi fie mai bine, am inceput sa simt contractiile si dureri de spate insuportabile (alea cica era de la dilatatie).....asa ca luni la ora prinzului a venit si mi-a spus ca avand numai 19 sapt. nu am cum sa duc sarcina pana la capat, cerclaj nu-mi putea face ptr, ca imi perfora membranele....si uite asa am ramas fara puiul meu mult dorit, oricum avand o cunostinta medic gineco, dar in alt judet, l-am sunat si pe el si i-am cerut parerea si mi-a confirmat si el ca nu e nimic de facut......
asta e povestea mea trista,...imi cer scuze ca am scris asa mult, dar sunteti singurele in fata carora ma pot descarca si care ma puteti intelege.Acum astept sa treaca mai repede lunile astea, dar in acelasi timp imi este teama de sarcina urmatoare, ca daca nu pot tine in frau contractiile si iar o sa am prob., banuiesc ca o sa trebuiasca sa fac tratament toata perioada...cine stie

multumesc mult ptr ca ati ascultat povestea mea.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spui.
E uimitor cum reusesti cu optimismul tau sa ma faci sa ma simt mai bine
Ileana, incearca sa nu te mai stresezi atat de tare incat sa ai dureri groaznice de cap.Iti spun din proprie experienta ca durerile de cap pot duce la probleme serioase.Cand eram insarcinata ma consumam din orice chiar uneori eram absurda(abia acum am realizat)si de fiecare data aveam dureri de cap groaznice care au facut sa-mi creasca tensiunea.Gandeste-te ca totul va fi bine in curand!
Cristina, si optimismul tau e molipsitor tinand cont de faptul ca ai trecut prin momente extrem de dureroase!
pentru toate fetele
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Elaa, foarte bine ai facut ca ne-ai povestit ce ti s-a intimplat. Aici ai sa gasesti mereu fete care or sa te incurajeze si toate avem ceva de invatat din experientele celorlalte. Eu zic sa nu-ti fie frica de o noua sarcina. Pentru contractii exista intr-adevar tratament, in cazurile mai putin grave no-spa si scobutil, iar pentru contractii serioase gynipral. Acesta din urma este f.f.f. eficient. Eu din saptamana 19 am avut contractii continue toata sarcina, multe din ele dureroase, citeva zeci pe zi. Mi s-a si scurtat colul foarte mult, dar datorita gynipralului si repaosului la pat am reusit sa ajung pana in saptamana 37, si probabil ca daca bebe nu murea , as fi ajuns pana la final. La sarcina viitoare va trebui sa fii foarte atenta, pentru ca orice durere de burtica, de spate sau intarire nedureroasa a burtii inseamna contractie si trebuie facut tratament. Deci solutii exista in cazul tau. Si oricum, s-ar putea ca la sarcina viitoare sa nu mai ai nici o problema, sarcinile nu seamana intre ele. Asa ca eu zic sa fii curajoasa, ca o sa fie bine.

Cristina

POZE

Mergi la inceput