Durerea unei pierderi de sarcina (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Alé spune:
Da, si pe mina ma scoate din sarite serveru. Am pierdut vreo 4 mesaje si vreo 5 editari din cauza lui. De-aia mesajul meu de mai devreme e scurtutz, ca m-am anervat si m-am garbit sa nu-l pierd si pe asta.
Da, cam asa cu sotii. Ei ne iubesc pe noi si noi iubim copilul. Cind copilul nu mai e, nu ne iubim sotul inapoi, ne iubim tot copilul. Cu timpul, ii redescoperim si-i iubim la loc, dragii de ei.
Sintem norocoase sa ii avem alaturi, chiar asa nepriceputi cum par. Dar nu sint, sint la fel de bulversati ca noi, dar altfel. Femeia visurilor lui este alta, schimonosita de durere, nemincata, neimpacata, trista si topita. Sint furiosi pe ideea de sarcina care a adus-o aici. Cu timpul inteleg ca nu sarcina e dusmanul si sint dispusi sa VREA din nou.
Asa cum noua ne este teama de viitoarele sarcini, asa le e si lor... Cind vor incepe sa ne straluceasca din nou okii a bucurie la gindul unei sarcini, vor rasufla usurati si vor face tot ce le cerem in acest sens.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
Della spune:
quote:
Originally posted by Alé
Della, nu stiu cum vrei sa pui tu poze, pentru ca nu recunosc mesajul de eroare. Nu poti pune decit un link catre pozele tale dintr-un album pe yahoo sau webshots sau altceva de genul asta.
Tu pune linkul, ca dup-aia iti editez io si procedezi ca laura.
Multumesc pt. sfat. Asa o sa fac, caci alta solutie nu am. Dorem sa pun poze in "Albume foto" al forumului si am urmat pasii indicati. Dupa selectarea pozei si dupa completarea cu ceva pe scurt, i-am dat trimitere (sau ma rog, ce scria pe bumbul ala), si a aparut mesajul pe care ti l-am scris. Inteleg deci, ca albumul forumului nu functioneaza. Imi creez eu un album, daca pot chiar maine la servici , daca am timp.
Alé spune:
Della, asa este, albumul de pe forum nu functioneaza. Si e mult mai util si mai usor de editat un album pe yahoo (de ex.), decit cel de aici. Si cu mult mai vizionat, te asigur.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
Avalon spune:
Fetelor, asa-mi place de voi! Cu simtul umorului, cu dragoste de viata veti depasi totul! Si veti lua viata de la capat, veti fi din nou insarcinate si veti avea copilasul dorit, sunt convinsa de asta!
As vrea sa vorbesc si eu despre atitudinea sotului vis-a-vis de pierderea sarcinii, dar a trecut atata timp de atunci... incat sincer, nici nu mai stiu cum ar fi sa fiu din nou gravida, e de inteles pentru ca eu am pierdut o sarcina la varsta foarte mica, practic nu am apucat sa ma bucur decat cateva zile... imi amintesc doar ca plangeam mult si stateam cu ochii in tavan si el era atat de speriat... si nu stia deloc ce sa-mi zica, ce sa faca...
Oricum, stiu doar ca senzatia este unica si mi-e dor de ea, senzatia ca in tine creste o viata, abia palpaie... dar la un moment dat va fi pregatita sa iasa la lumina si sa respire, sa traiasca. Inca mai astept acea clipa
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
elaa spune:
Buna fetele , multumesc ptr. lamuriri, asa ca trece-ti si in dreptul meu: 19 sapt. col deschis...iar albinuta o sa zboare din decembrie, mai exact dupa Craciun, nu-i mai dau drumul in post ca astalalt a fost in prima sapt. din postul Pastelui....o fi un semn cine stie, am ajuns sa ma iau de toate superstitiile.
Vrb. de puterea de concentrare...si mie mi se intampla sa vreau sa spun ceva...si-mi iese cu totul alt cuvand, sau mai spun cuvintele in alta ordine....eh, pana o sa fie vremea sa invatam copilasii sa vrb. sper sa ne revenim:)
sa aveti o zi buna
elaa spune:
...Laura vad ca tu pastrezi inca pozele....esti o tipa tare..eu nu am facut poze la burtica pe la 19 sapt. mai exact cu o zi inainte de pierdere, erau inca in cam, nu apucasem sa le descarcam pe calc., asa ca primul lucru pe care la facut sotul, a fost sa-mi stearga toata pozele,acum mi-am ascuns si toate hainutele pe care mi le luasem ptr. burtica....incerc sa uit tot, (ca altfel ma apuca plansul)si nu mai zic cat de plina de ura sunt cand mai aflu despre o cunostinta ca e insarcinata.....iar cel mai greu e ca ieri am vrb. cu nasa mea la telef. ...si ma anuntat ca e insarcinata in 5 sapt. pe moment m-am bucurat mult ptr. ea, ptr ca are 35 de ani si-si dorea o sarcina, dupa ce am inchis telef. vreau sa zic ca am cazut intr-o stare f proasta, nu stiu daca mi-e ciuda pe ea, sau imi este de pierderea mea, prob e ca nu mai stiu sa ma bucur ptr. nimeni....si imi este ciuda de sentimentul asta, numai ca nu ma pot controla......nu stiu cate va mai luptati cu astfel de sentimente, dar eu is plina de ura si invidie.....sper candva sa scap de toate astea ptr;. ca simt ca ma obosesc, ma epuizeaza la max...imi aduc aminte cu placere de perioada in care aveam burtica si eram toata numai un zambet, eram f vesela si plina de bunatate...acum parca sunt bolnava.....
sper ca am putut sa ma exprim cat de cat sa pot fi inteleasa....si sper sa fie o stare normala care se amelioreaza in timp...
va pup
Laura Ioana spune:
Meeeeyy, Ale, numai la prostioare ti-e gandul Am fost, pe bune, la plimbare ca era foarte placut afara Unde mai pui ca sunt si in Z3, asa ca...pauza vrem, nu vrem
Elaa tot ce simti e normal: si ura si gelozie sau invidie...Din pacate, oricat incerci, e greu sa te bucuri pentru altii dupa ce suferi asa o pierdere si ti se pare incorect pentru tine. Sunt convinsa ca in curand ne vom putea bucura sincer pt prietenele, rudele noastre care ne anunta cate o sarcina. Si mai usor ne va fi cand vom fi noi insarcinate Nu am putut renunta la pozele de gravidutza, dar abia sapt trecuta am avut curaj sa ma uit pe ele (eu am pierdut fetita pe 30 martie)!
Avalon nu-ti pierde speranta
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Fetelor,astazi sunt tare trista!
Am facut ordine prin cd-uri si printre ele era unul pe care nu scria nimic.Am vrut sa-l ascult si in momentul acela am simtit cum imi curg lacrimile fara sa vreau.Era un cd tare drag mie pe care atunci cand l-am ascultat prima oara am simtit primele miscari ale fetitei mele.De atunci il ascultam in fiecare seara si simteam ca si ei ii place.E tare trist...Imi dau seama ca in sufletul meu inca doare foarte tare.Peste 2 zile este 6 august,zi pe care mi-e greu sa o uit la cat de mult am repetat-o la fiecare control,prima zi a ultimei menstruatii.Imi aduc aminte de toate.
Nu vreau sa va intristez dar sunteti singurele carora le pot spune ce simt si ma inteleg cu adevarat(sotul meu nu ma mai lasa sa vorbesc despre asta pentru ca stie ca imi face rau)
Va pe toate si sper ca in curand toata tristetea din sufletele noastre sa se transforme in cea mai mare bucurie de pe pamant!
MIRELA
fotografii
"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)