Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Multumesc mult pentru raspuns Laura, Della si elaa! Eu abia astept sa merg la control ca la chiuretaj mi-a gasit 2 fibroame mici de care nu stiam... Inteleg ca sunt multe fete care mai au putin si se pot apuca de bb, cred ca si eu ca vad ca uterul s-a retras, dar astept menstra si controlul.
Ieri am citit un articol interesant care merita citit mai ales daca sarcina e pierduta in luna mica sau exista recurenta: http://www.cronicaromana.ro/20-din-sarcini-se-sfarsesc-printr-o-pierdere.html
Dar cea mai frumoasa poveste a scris-o Medeea76 la povesti de succes, azi am citit-o si aproape mi-au dat lacrimile! Fetelor, se poate! Experientele celor de langa noi sunt cel mai bun exemplu!
Della, mie in sarcina mi-au gasit anemie, asa ca acum iau un supliment de fier cu acid folic. Multi medici recomanda acidul folic, cred ca nu are contraindicatii chiar daca iei 2/zi.
Va pup pe toate!

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

buna dimineata,
bubulina multumim,peste tot apare prob. colului, o prob pe care nu am luat-o deloc in calcul atunci cand trebuia, acum ma apuca teama ca la viitoarea sarcina sa nu dau atentie numai colului si sa apara alta prob, off,deja am inceput sa ma interesez care medic face cel mai bun cerclaj, ca am inteles ca tine si de asta,parca imi este teama de medicii din galati, dar in acelasi timp ma gandesc ca nici naveta galati-bucuresti nu am cum face....,cred ca toate ne facem astfel de prob. si nu sunt singura paranoia:P)
va pup si spor la treaba celor care s-au apucat de iubit:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Durerea mea este foarte proaspata... eram in sapt. 6 si ieri la serviciu au inceput contractii foarte dureroase, sangerare abundenta, am apucat sa ma duc la doctor si pana la urma a trebuit sa ma internez fiindca durerile erau foarte mari si nu se mai putea face nimic. Aseara mi s-a facut chiuretaj. Nu credeam niciodata ca voi trece prin asa ceva. Nu stiu cum mai ai curaj sa o iei de la capat fiindca ma gandesc mereu ca se poate intampla iarasi si nu mai vreau asa ceva...

Imi pare rau, am o stare foarte urata.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Jocelyn, imi rau ..nu stiu ce sa-ti spun care sa te mai linisteasca,decat ca data viitoare o sa fie bine, iar acum nu a fost sa fie, stii eu cand am aflat ca sunt insarcinata m-am speriat ptr. ca in prima luna fara sa stiu ca sunt am luat 3 antibiotice, asa ca am ajuns la mai multi medici sa-si dea cu parerea, 1 mi-a dat sa fac injectii cu gravibinon, altul duphaston, la care unul mi-a spus sa nu mai fac nici o injectie pana la 8 saptamani: ca daca e sa nu fie..pot sa ma injectez eu si cu apa cereasca...,si numai bine ca la 19 sapt. s-a deschis colul si l-am pierdut, deci daca nu a fost sa fie....nu a fost, e dureros,dar poate asa a vrut doamne doamne.
fii tare, mergi si-ti fa analize ptr. toxo si alte alea si o sa vezi ca dupa ploaie iese soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Jocelyn, imi pare rau ca treci si tu prin asta. Este foarte proaspata acum durerea, dar o vei lua SI TU de la capat. Nu o sa ai ce face, TREBUIE sa o iei de la capat dupa ce mai trece timpul, altfel nu se poate!

eu, imediat dupa, citeam la "povesti de succes" aici pe DC ca sa ma imbarbatez. Si vorbeste despre asta, plangi cateva zile, nu te inchide in tine.

fetele sunt aici, iti vor fi aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

elaa, la ce doctori ai fost in gl de ti-au spus asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jocelyn imi pare rau ca suferi! Durerea mai trece in timp si inveti sa speri la mai bine (si va fi mai bine, va fi bine data viitoare!). Vad ca esti o fata puternica, ce vrea sa-si revina repede, iar asta conteaza foarte mult

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

jocelyn sunt si eu foarte trista pentru ca vad ca treci si tu prin asa ceva...chiar azi vazusem ca ai scris la odisee si chiar ma bucuram pentru tine...
if you don't stand for something,you'll fall for anything...asa cum bine zice si motto-ul tau incearca sa nu te lasi doborata de durere si sa nu cazi acum...ca sigur va fi si mai bine

INGRID

Mergi la inceput

am fost la cativa:la draghincescu,apoi la docan care mi-a facut sineghie uterina fara sa-mi faca histero,apoi am fost la mereuta de la centru gynecocenter(asta mi-a spus de apa cereasca)apoi pe timpul sarcinii ma urmarit Irimia de la judetean, dar neavand echograf am ajuns la o echo la dr. Pop si ia mi-a spus ca am colul inchis..asa ca am stat fara prob,...deci astia sunt cativa medici pe la care am trecut...tu la cine esti, sau la cine ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Va multumesc mult pentru sustinere. Acum nu fac decat sa stau in pat si sa citesc, din cand in cand mai intru si pe net... in rest ma gandesc si sper ca va bine cand vom incerca din nou.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput