Durerea unei pierderi de sarcina (4)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
elaa spune:
buna viitoare burtici:)
am sa las si eu data la care am pierdut sarcina: 10 iulie 2006
va pup si sa auzim de bine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bubulina1 spune:
Buna,
Eu am facut chiurtaj terapeutic in 19 iulie 2006. E prea trist pentru mine sa-mi amintesc data, dar am reusit sa depasesc acel moment. Azi sunt fix 4 saptamani de atunci si inca nu mi-a venit menstra. Intrucat marturisesc ca am avut vreo 2 contacte si nu m-am protejat, mi-e putin teama caci am aflat recent ca se poate ramane in perioada asta (nu dati cu rosii!). Inca mai astept, daca peste o saptamana nu se intampla nimic, voi fi nevoita sa fac un test de sarcina, macar sa ma linistesc.
Intre timp am inceput sa caut tot felul de informatii pe net, eu am uter bicorn si am inceput sa ma gandesc ca asta este o posibila cauza a pierderii sarcinii mele Pana nu "testez" a doua oara, nu o sa aflu cu siguranta. Iar daca asta este cauza, ma paste o laparo+histero, ceea ce nu e tocmai placut.
Cautand in arhiva informatii despre uter bicorn, am gasit un subiect mai vechi despre sarcini pierdute, (au fost si reusite, merita citit):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46214&whichpage=1&SearchTerms=bicorn
Va urez multa bafta la teste pozitive!
Bubulina
Pepsi spune:
ale, la mine data cind am aflat ca bebe e mort este 13 iulie, si am avut chiuretajul in 15 iulie, duminica au fost 4 saptamini....
in rest ma simt ff rau, luni mi-a venit CM, si am o hemoragie de numa, si dureri tare mari......in plus de asta mai am si inspectie la servici......si nici cu moralul nu stau bine, sint intr-un coboris......
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
ileana_marius spune:
Multumesc Mirela. Da, pozele de la mare sunt deosebite. Palariutele, ochelarii si costumul de "marinel" sunt luate de mine de aici. V-am zis ca eu cumpar pt bb-usi. Pana de curand ma uitam si la lucrusoare de fetite, acum mai putin pt ca nu am pt cine lua.
Della nu stiu daca datele mele sunt relevante pt statistica ta, eu nu am avut nici o pierdere de sarcina. Dar daca crezi ca iti folosesc, am avut o sarcina obtinuta prin stimulare ovariana cu clostylbegit (timp de 2 luni). Sarcina a fost dusa la termen, bb sanatos, nici o problema majora pe parcursul sarcinii, doar dureri de cap mari primele 5 luni.
Vasa previa nu are nici un simptom pe parcursul sarcinii (posibil sangerari in trim.3 - nu si la mine), nu se vede la o simpa eco si se declanseaza la nastere (daca nu a fost depistata la timp).
Am nascut prin cezariana la 13 aprilie 2006.
Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex
Alé spune:
Gata, Aruncati un oki la lista. Daca mi-a scapat ceva sau am incurcat borcanele, trageti-ma cu incredere de mineca.
oanabbb spune:
fetelor eu am pierdut sarcina pe 25 dcembrie 2004.si de atunci....nimik.avea 9 sapt si a fost oprita in evolutie.
salinas spune:
salut tuturor...........din pacate pot spune ca ma numar si eu printre ghinionistele si nefericitele mamici de mai sus . Acum sa va spun prin ce am trecut cu exact o luna in urma. De fapt incep sa va povestesc de la saptamana 37...... Medicul meu ma astepta la control ( un tip tare evaziv, incepand cu aceasta saptamana dorea sa ma vada mai des, asta insemna doar sa stam de vorba un pic, nu altceva) si m-am gandit ca poate vrea sa-mi vada colul asa ca am zis sa fac o eco mai bine (doctorul meu si eco despre care vorbesc sunt in Polizu). Asa ca m-am prezentat la ora 8 la Polizu la eco. Am stat aprox 2 ore, cu toate ca eram prima venita, pt ca d-na eocografista avea de rezolvat mai intai pilele. In fine, am intrat si in 5 minute si treminat iar concluzia a fost ca am o fetita tare slabuta, in urma ca evolutie cu aprox o luna si greutate de 2.400 kg. Va inchipuiti ca am inebunit.....pana la acea data am facut ecouri cam la 2 sapt + 2 4D-uri si toti medicii mi-au laudat fetita........in fine ....am reusit sa ma adun si m-am programat la ora 6 pm la un 3D....unde cum era de asteptat ecografistul a vazut altceva: evolutie normala, copil perfect, greutate 3.200 kg. Asta a fost ultima eco pe care am facut-o (sapt 37). Am mers cu amandoua ecourile la medicul meu, abia m-a calmat sa nu-i fac reclamatie colegei sale, in fine....mi-a zis ca toate-s bune si frumoase.......si ca ramane sa ma vada un prof universitar pt a-si da acordul cu privire la cezariana (tocmai ma decisesem sa optez pt cezariana dar la Polizu trebuie si acordul unui superior). asa ca in sapt 39 ma vede peroana respectiva, este de acord cu cezariana si stabilesc cu doctorul meu sa ne vedem luni sau marti (discutia s-a facut vineri) pt cezariana. Duminica a decurs normal (am simtit-o fff bine) pana la ora 17.30 cand au inceput contractiile. In doua ora eram la spital deja internata ...cand m-au conectat la aparatul care monitorizeaza bataile inimii bebitului...si liniste..........m-au conectat cred ca la 3 eco + alte 2 aparate si nimic......Atunci a intervenit doctorul si mi-ea spus ca murise......Nu are sens sa va spun ce a urmat (durere enorma atat fizica cat si psihica, nastere normala......etc) Mi-au spus ca puiul meu s-a strangulat exact cand au inceput contractiile. De aceea v-am intrebat de cordon pt ca in mod normal la ultima eco facuta si mai ales 3D nu trebuia sa se vada? sau macar sa ma atentioneze?
oanabbb spune:
DOAMNEEEE, SALINAS, imi trec fiori reci pe spate!
ma doare sufletul sa aud ca ai trecut prin asa ceva.si de ce te.a lasat sa nasti normal un copil mort?
DUMNEZEULE,cate inconstienta,cata incompetenta,cata nepasare pt viata unui pui de om!
stiu ca nu.ti pot spune nimic care sa te consoleze,nici nu voi incerca pt ca in asemenea situatii mi se pune un nod la gandit!
sa.ti dea DUMNEZEU putere sa treci peste toate astea,sa poti sa.ti revii psihic si sa o iei de la capat!!
Avalon spune:
Salinas, imi pare rau pentru pierderea ta, este ingrozitor ce ti s-a intamplat tie si Laurei
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
sicuta13 spune:
Salinas, imi pare rau si sunt alaturi de tineDin pacate si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare dar ma gandesc ca data viitoare va fi bine si asta imi da putere sa merg mai departe.
Cris