Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florisim spune:

Elaa, sa iti explic ce s-a intamplat in cazul meu.Eram insarcinata in 19s, sarcina mergea excelent.Intr-o zi de dimineata la baie am vazut ca sangerez si bineinteles am sunat imediat medicul, care m-a trimis sa fac o ecografie. La ecografie nu a iesit nimic in neregula, colul era perfect inchis, bebe era bine.Bun,atunci de ce sangerez? explicatia a fost ca placenta era pozitionata putin mai jos decat ar fi trebuit,si apasa pe membrane, ceea ce duce la mici sangerari(intr-adevar nu era abundenta), dar ca in doua-trei saptamani se va ridica si totul va fi in ordine.Mi-a dat o pastila care ar fi trebuit cica sa imi opreasca in cursul acelei zile, sangerarea si mi-a spus sa stau linistita in ziua aia sa nu fac nici un pic de efort, a doua zi urmand sa ma sune sa ma intrebe cum imi este.Bineinteles ca asta am si facut, am stat numai in pat, fara sa simt absolut nici un fel de durere.Noaptea a trecut cu bine, fara nici o problema,sangerarea aproape disparuse.A doua zi de dimineata, insa, la baie am pierdut dopul gelatinos si atunci m-am speriat rau de tot.L-am sunat pe dr care mi-a spus sa vin imediat la cabinet. Cand am ajuns la el deja eram dilatata 3 cm, fara sa simt absolut nimic, nici macar o contractie.M-a internat direct in spital, si am stat timp de 1 zi si jumatate numai in pat,numai intr-o anumita pozitie, cu picioarele ridicate, dupa care am intrat in sala de operatie ca sa imi faca cerclajul.Trei medici au asistat la cerclaj,a durat cam o ora si exact la ultima cusatura, s-a rupt apa.
Abia atunci au vazut ca apa era putin infectata, si au ramas muti de uimire toti trei.Mi-au spus dupa ce si-au revenit:"fetito, cineva acolo sus te iubeste" Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca cerclajul ar fi avut succes.Bineinteles ca mi-au desfacut cerclajul si au asteptat sa treaca efectul anesteziei(o rahie in coloana) iar dupa doua ore mi-au facut o a doua anestezie, de data asta epidurala, pentru curetaj.

Doamne, cat am putut sa scriu.Sper sa ai rabdare sa citesti. Am vrut sa iti explic detaliat cum a fost cu cerclajul si inca nu am terminat, mai am multe sa iti spun, pentru ca sunt convinsa ca e bine sa stii cat mai multe despre cerclaj.Sunt convinsa ca deja stii o gramada de lucruri si chiar vreau sa ne impartasim cunostintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ale, tu la ce doctor mergi?

Nu ma pui si pe mine pe lista te rog? Am zis mai demult dar cred ca nu ai observat...

La cat timp dupa chiuretaj v-ati dus la control ginecologic?

La Multi Ani Mirela si Blueeyes!

Inca ceva: eu facusem testele alea pentru infectioase, toxo, CMV etc si o sa primesc rezultatele abia la sfarsitul acestei saptamani. Daca totul e ok, o sa trebuiasca sa le fac din nou cand voi mai ramane (sper) insarcinata?

Stie cineva de pe-aici sa le interpreteze? Fiindca o sa le primesc pe fax si nu stiu daca acolo sunt date si valorile normale, etc.

Multumesc.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

De fiecare data cnd am ramas insarcinata am facut testele de toxo&co; si de fiecare data au iesit negative. Eu am mers mai incolo si am facut si analize genetice care au iesit ok.
Doctorii nu au gasit nici o explicatie plauzibila. Nici una!

Aici in Fr, o doctorita mi-a spus la un moment dat ca e f posibil daca mama mea a pierdut sarcini (si a pierdut o groaza, eu sunt facuta prin tratament), eu la randul meu sa tin mai greu sarcinile.
Cu toate astea, la David nu am facut nici un tratament, doar ca am stat acasa, si dormeam 18h din 24.

Pupici si bebei frumosi va doresc! O sa vina si ei! Aveti incredere!

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

florisimi ,multumesc mult si imi pare rau ca a trebuit sa retraiesti acele clipe grele, dar din pacate nu putem sa mai facem nimic decat sa ne informam cat mai mult sa stim ce e de facut pe viitor. spre deosebire de tine eu am avut dureri de spate ceva mai puternice, numai ca pe mine durandu-ma mai toata sarcina spatele nu le-am dat asa mare imp. si mai avem si ceva dureri de burta ,numai ca si astea au fost pe toata perioada ptr. ca eu faceam injectii cu gravibinon 1/sapt. luam duphaston si acid folic...insa acum dupa ce am citit ce ai scris tu..ma gandesc la ceva, ai zis ca ai eliminat dopul, eu imi amintesc ca in acea zi am avut o scurgere alba destul de groasa, insa a fost vina mea ca nu am mers urgent la medic....dar de, sambata a fost ziua mea, duminica am mai avut ceva musafiri si am zis ca vad eu ce fac de luni, numai ca duminica noaptea am vazut un firicel de sange si am zis hai sa fac o vizita la spital ca e medicul meu de garda..numai ca eu aveam deja dilatatie 5 cel putin asa a spus el si a zis ca nu-mi poate face cerclaj ptr ca se rup membranele....., a incercat totusi in acea noapte sa-mi faca diverse injectii si perfuii ptr. mentinere numai ca atunci am simtit si eu ce-s alea contractii ....
mi s-a mai spus ca la sarcina viitoare tre sa-mi faca cerclaj in primele luni cand este colul inchis....numai ca urmatoarea sarcina trebuie sa apara dupa 6 luni, deci din ianuarie mai exact.
in cazul tau, cat timp ti-a dat?
pupici si nu in ultmul rand La Multi Ani ptr toti cei care-si sarbatoresc ziua numelui (eu am sotul si fratele)

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

La multi ani Mirela tie si sotului tau! Sa va de-a Domnul un bb cat mai curand (luna viitoare). La multi ani si mamei tale.
La multi ani! elaa sotului si fratelui tau. (eu am sotul si sora)
tuturor care aniverseaza azi sf. Maria.
Laura da, cel "urias" e David. Arata f mare pe langa Alex (pe el nu l-am vazut) dar in realitate nu e asa de mare. Daca vrei sa te uiti, am pus poze cu David la mare. A mai crescut si e atat de frumos. Zice sora mea ca a inceput sa se tina de pat si sta in picioare, dar nu si in fund. In curand va merge si eu nu o sa il vad. Ieri a implinit 6 luni.
Eu ca si Ale am terminat perioada de ovulatie, cel putin asa cred (z17) si sunt in asteptare. Ale tin pumnii pt amandoua desi nici eu nu sunt f optimista. Abea astept sa vina urmatorul cm sa pot sa incep sa iau pastile (BU si Maca).
Se ingroasa lista asa ca succes tuturor luna (lunile) viitoare. Sa auzim de multi
tuturor.

Edit: Laura am citit ca Poliana a reusit la medicina. Felicitari!

Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Intru scurt cit sa urez tuturor Mariilor La Multi Ani si multe bucurii.Incerc sa-mi fac album cu poze,dar cum sint tufa la comp o sa-mi ia ceva timp.
si fac galerie.
Ale,ai sa vezi ca va fi bine.Probabil cind te vei astepta cel mai putin,minunea se va imtimpla.Hai,iesi din butoi.La un alt topic l-am inchis pt renovare..Butoiul.

La Multi Ani inca o data.Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna fetelor.
Intai de toate, La multi ani si sa ne traisca cu numele toate Mariile!

Acum m-am adunat si io de pe drumuri si sint stoarsa ca o lamaie. Va multumesc pentru incurajari si sprijin. Om vedea ce-o sa fie.

Jocelyn, mea culpa, mi-a scapat cererea ta. Daca nu te superi, imi mai spui o data ce sa scriu?

De asemenea, rog fetele noi sa-mi spuna daca vor pe listuta, si daca da, sa-mi dea datele.

Fetelor, ma gindeam sa punem si data pierderii sarcinii in lista. Si ca sa o ajut pe della cu statisticile ei, ma gindeam sa impart lista in Trim 1, trim 2 si trim 3 de sarcina.
Ce parere aveti?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Neata, deci eu 6s, avort incomplet, motiv necunoscut, octombrie 2006

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Multumesc Alé, pentru ajutorul oferit pt. statisticile mele (completarea listutei cu informatiile respective). M-am cam oprit cu ele dar continui. Din pacate e destul de naspa la servici... Ar trebui sa gandesc si nu ma pot concentra. Unde mai pui ca nici nu ma intereseaza nimic legat de servici. Cel mai bine ar fi sa fac o pagina interactiva in care cine doreste isi completeaza datele, iar statisticile sa varieze in functie de acestea. Ei, cu asa ceva m-asi ocupa la ora actuala - o veni si vremea asta, mai ales daca reusesc sa raman gravida si nu voi mai merge la servici. Pana atunci culeg datele asa.
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu stau f. prost cu memoria si cu gandirea. Am niste lapsusuri ingrozitoare si pe langa asta persista si chestia cu "imi ies pe gura lucruri de ma minunez si eu". Mintea mea inca refuza sa isi aminteasca, sa gandeasca .

Va multumesc tuturor pentru date

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Multumesc mult pentru urari,fetelor!
Ileana tare scumpi sunt nepoteii tai!Sa fie sanatosi si sa le aduca numai bucurii parintilor.Tare haioasa este fotografia cu David pe sezlong
Tin pumnii sa fie Sa ne dai vesti

Ale iti tin pumnii sa iasa testul pozitiv
E ok sa trecem si data la care am pierdut sarcina.Eu am pierdut-o pe 8 martie 2006 Nu cred ca aceasta data imi va mai fi atat de draga ca si pana acum
pentru toate fetele
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput