Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Laura, Alé, iaca, pic de somn, dar inainte de culcare am zis ca intru sa vad ce se intampla pe-aici si am dat de voi si de ploaia de stele pe care si eu am scapat-o. Cand va citesc, pur si simplu ma incarc cu energie si simt ca toata lumea este a mea. Sunt convinsa ca se va implini visul tuturor fetelor de aici. Nu mai stam noi mult pe aceasta tema. Alé, in curand o sa ne dai vestea cea mare, probabil cu poza celor doua liniute, dar de data asta de pe testul de sarcina .
Laura, nu stiu tu cum esti, dar eu am emotii, stiind ca am doar un ciclu si dupa se poate. Eu mai vreau sa trec pe la doctorita mea, sa povestesc despre posibilele motive si bine-nteles si despre "cum sa facem sa fie bine". Imi zise ea, ca daca mai incerc (adica daca voi mai fi gravida), nu ma mai lasa la servici si ca mai mult prin spital voi sta ca sarcina sa fie monitorizata.

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

La multi ani Mirela!!! Bine-nteles la multi ani si sotului si mamei tale !!!

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adela si pe mine ma ia cu gadilici in stomac Abia astept sa treaca si luna asta Foarte bine face dr ta ca te tine mai din scurt! Pai ce sa mai cautzi la servici, cand stii ca e treaba delicata? Eu nu am fost deloc la servici in sarcina asta, numai CM-uri mi-am luat! Doar nu-mi ridica astia statuie
Si eu cre' ca ma duc sapt viitoare (inainte de concediu) la ea ("ginecoloaga") sa-mi faca un eco, ceva, un consult pe capra (shit, o urasc), n-am mai fost de la 6 saptamani.

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura, ai dreptate, statuia nu mi-au ridicat-o nici mie la servici . Sincer, singurul lucru care mi-ar placea, care imi da energie pentru a privi inainte, este ideea de a ramane dinnou . Asa ca, spusele doctoritei ma ung la suflet . Abia astept sa nu fac nimic altceva, decat sa ma ocup de copii. Iar daca ma tine in spital, si mai bine! Si asa au renovat spitalul de se aseamana cu o statiune de odihna . Ei, si daca tot oi fi pe-acolo, paiiii, si imi vin idei... sunt si acolo calculatoare si ce statistici asi putea eu scoate din datele de acolo . Chiar, oare m-ar lasa sa intru in baza de date a spitalului?
Apropo "capra"... si eu o urasc . Noroc ca dr mea are mana usoara.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Va multumesc pentru urari,fetelor!
Si eu mai am doar un cm aproape de sf. lui august si pe urma avem verde pentru bebe(cel putin asa sper,sa nu fie vreo problema,Doamne fereste!)
La sfarsitul lui august merg si eu la sa vedem ce si cum.
Sa dea dumnezeu ca visele noastre sa devina realitate cat mai repede

MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

LA MULTI ANI, Blueeyes, sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca dorinta, alaturi de cei dragi care sarbatoresc odata cu tine!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by ckristina

sambata am fost la bucuresti la dr conci stelian(s a ocupat de mine cand am pierdut sarcina);si a adus aminte tot din noatea cand m a intalnit urgente la polizu.si a amintit si ca aveam o rana pe col.initial mi a spus ca nu s pb dar dupa un control mai amanuntit a zis ca am pb cu ovarele si mi a dat un tratament pt trei luni.merg pe mana lui.asa ca bebe mai tarziu.am ovarele polichistice si mi a zis ca fara tratam risc aceeasi experienta.inca nu pot sa dorm noaptea si 3 luni mi se par f mult.dar voi face tot ce mi spune pt ca vreau un bebe sanatos.dupa ce ca am avut parte de doctori prosti s a mai trezit si o tipa sa mi spuna incercand sa ma consoleze "ai pierdut sarcina pt ca coplilul nu te a vrut ca mama". ma ntreb daca oamenii sunt prosti sau rai.
ce stiti despre dr conci stelian????
va imbratisez pe toate si va doresc numai bine.
cristina

Cristina, intamplator am fost pacienta dr.Conci un an si ceva si pot sa-ti dau detalii. In urma cu 2 ani, cand am pierdut sarcina eram pacienta lui si pot sa-ti spun ca a avut foarte multa grija de mine, este foarte omenos. Eu incepusem sa sangerez, am ajuns de urgenta la cabinet, mi-a aratat embrionul la ecograf si mi-a dat tratament de sustinere o saptamana... sarcina s-a oprit insa din evolutie si a fost nevoie de curetaj. Mi-a fost teama de consecintele unui curetaj, chiar am vrut sa las sa se elimine singur, dar dr. mi-a spus ca exista pericolul sa fac infectie si m-a convins. Pot sa-ti spun ca frica mea nu a avut temei, a facut totul asa cum se cuvine, incat nu am avut sangerari dupa curetaj, nu am facut infectii si nu am avut niciun fel de complicatii dupa (sinechii uterine, sau resturi lasate, cum am citit ca li s-a intamplat unor fete pe forum, chiar cu medici renumiti), ciclul mi-a venit fix la 28 zile normal... Nu m-a lasat pe mana rezidentilor, el personal s-a ocupat de mine de la inceput pana la sfarsit, nu am fost nevoita sa alerg prin spital dupa el pentru concediu medical, mi-a dat din proprie initiativa. S-a purtat ireprosabil!
In timp ce la alti dr. pacientele sunt luate 'pe banda' la consultatie, ba mai si asista uneori cum se dezbraca sau cum sunt consultate alte femei (dezgustator, dupa parerea mea), la dr.Conci ai parte de cel putin jumatate de ora, timp in care iti acorda toata atentia lui. Este un medic de moda veche, toate pacientele lui au fisa in care trece absolut tot ce trebuie si trateaza cu seriozitate orice amanunt legat de starea de sanatate (eu am fost norocoasa ca nu am avut, dar am vazut ca nu ignora nimic si e si un bun ecografist) … daca ti s-a intamplat sa mergi la alti medici si sa constati ca desi este a nu-stiu-cata consultatie, pentru ei tu esti tot o necunoscuta, atunci vei vedea diferenta si te vei simti in siguranta cu acest medic.
Nu mai sunt pacienta lui de cand am descoperit cauza infertilitatii si suntem nevoiti sa apelam la FIV, dr.Conci fiind specializat pe obstretrica si ginecologie, nu pe infertilitate masculina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Avalon

LA MULTI ANI, Blueeyes, sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca dorinta, alaturi de cei dragi care sarbatoresc odata cu tine!

Multumesc din suflet,Avalon!

Sa dea Dumnezeu ca cea mai arzatoare dorinta a ta sa devina realitate!
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florisim spune:

LA MULTI ANI, fetelor, cele care va sarbatoriti astazi ziua numelui.
Sa va dea Dumnezeu mult noroc si sanatate si bineinteles dorinta cea mare sa vi se implineasca cat mai repede
Sa aveti o zi frumoasa alaturi de cei dragi voua!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Mirela, in primul rind la multi ani tie, mamei si sotului!

Laura Ioana, si eu am aici prietene din Moldova, si pe mine ma cheama Maria , dar si ele mi-au explicat ca la voi este cea mica acuma.
si eu ma bucur ca mi-a venit ciclul(nu credeam ca voi zice vreodata asta...) mai am si eu un ciclu si am unda verde, problema este curaj sa am.....si la sfirsitul lui august mai am analize de singe ptr tiroida...
hei poate da Domnu si vom fi mai multe gravide in acelasi timp!

ale, nu dispera, sintem alaturi de tine! poate e prea devreme sa vezi deja semne, eu le vedeam abia cam in jurul ciclului urmator!(parca-mi era frica sa le vad)

adela, poate are dreptate dr ta, si ar fi ma bine sa nu mai mergi la lucru, si eu asta mi-as dori sa pot sta acasa si sa am grija de copii mei.....
sanatate si nu disperati

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput