Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Salinas, de cind am citit mesajul tau plang incontinuu. Stiam ce ti s-a intimplat, dar totusi citind povestea ta m-am cutremurat din nou. Si mi-am amintit din nou prin ce am trecut si eu. Dar la mine nu stiu daca s-ar fi putut preveni moartea bebicului, ma tot gandesc ca a fost mai bine asa, cine stie ce avea baietzelul meu si poate ar fi murit mai tarziu....cine stie...Si eu am nascut normal, dar macar nu m-am chinuit, am avut anestezie epidurala si totul a decurs repede. Ai facut foarte bine ca ai scris prin ce ai trecut, asta o sa te ajute sa iti revii mai repede. Incearca sa vorbesti cit mai mult despre asta, nu tine durerea in tine si ai sa vezi ca in curind o sa te simti mai bine. Trebuie sa iti gasesti fortza de a merge mai departe si de a o lua de la capat. Noi suntem aici, alaturi de tine si o sa te ajutam sa depasesti perioada asta grea din viata ta.
Pepsi, si la mine primul CM (la fix o luna) dupa nastere a fost deosebit de abundent, am avut hemoragie in toata regula doua zile de m-am speriat rau de tot. Mi se facea rau pe strada, cred ca de la atita pierdere de singe. Dar stai linistita ca trece.
Ale, eu am nascut pe 13 iunie (pentru listutza).

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Salinas, de cind am citit mesajul tau plang incontinuu. Stiam ce ti s-a intimplat, dar totusi citind povestea ta m-am cutremurat din nou. Si mi-am amintit din nou prin ce am trecut si eu. Dar la mine nu stiu daca s-ar fi putut preveni moartea bebicului, ma tot gandesc ca a fost mai bine asa, cine stie ce avea baietzelul meu si poate ar fi murit mai tarziu....cine stie...Si eu am nascut normal, dar macar nu m-am chinuit, am avut anestezie epidurala si totul a decurs repede. Ai facut foarte bine ca ai scris prin ce ai trecut, asta o sa te ajute sa iti revii mai repede. Incearca sa vorbesti cit mai mult despre asta, nu tine durerea in tine si ai sa vezi ca in curind o sa te simti mai bine. Trebuie sa iti gasesti fortza de a merge mai departe si de a o lua de la capat. Noi suntem aici, alaturi de tine si o sa te ajutam sa depasesti perioada asta grea din viata ta.
Pepsi, si la mine primul CM (la fix o luna) dupa nastere a fost deosebit de abundent, am avut hemoragie in toata regula doua zile de m-am speriat rau de tot. Mi se facea rau pe strada, cred ca de la atita pierdere de singe. Dar stai linistita ca trece.
Ale, eu am nascut pe 13 iunie (pentru listutza).

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

buna seara tuturor. As fi dorit sa scriu la "mamici de ian-febr 2007" dar nu a fost sa fie.Pe 30.06.2006 la eco s-a vazut sarcina oprita in evolutie -12 sapt.A urmat chiuretajul si a ramas un gol imens in suflet.Acum dupa rauri de lacrimi m-am mai linistit si incerc sa privesc inainte si sa sper ca va fi frumos.La controlul de dupa chiuretaj s-a vazut si un chist de 50mm dar dr a zis sa il tinem sub observatie si ca pot ramane insarcinata.Acum astept sa imi vina CM si sa o iau de la capat .Sper sa nu stam prea mult pe aici si sa trecem la capitolul de burtici
somn usor si spor la treaba

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CRISTINA imi pare tare rau.........

spune.mi de ce s.a oprit din evolutie la varsta asa mare?
ca si eu am avut una dar la 9 s.si incerc sa raman...pe langa faptul ca nu raman,cosmarul meu e o noua sarcina oprita in ev.
ti.ai facut analizele toxicologice?ai vreo idee ce s.a intamplat?

sper ca nu intorc cutitul in rana si dak nu poti acu sa.mi raspunzi nu.i nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Draga Salinas, am ramas fara cuvinte si simt ca nu rezist la atat durere ... Ai patit, daca bine inteleg, la fel ca si Laura. Este ceva ingrozitor, este vorba de un accident defapt... Imi pare nespus de rau si imi cer scuze ca nu reusec sa-ti scriu nimic cu ce sa te consolez. Iti doresc din tot sufletul sa fii puternica si sa reusesti sa privesti (si) inainte. Cu siguranta asa ceva nu se va repeta. Iti doresc tot binele din lume!
Lista noastra este plina de durere, dar ca si pasarea Phoenix, renastem din propriul scrum. Nu stiu, cum se poate accepta asemenea durere, si totusi, noi toate de aici, o acceptam intr-un final si, precum a mai scris cineva pe lista (nu am retinut cine , off memoria mea si acum nu mai caut...), noi putem aprecia adevarata valoare a unui copil, noi stim sa ne bucuram din tot sufletul pentru tot ce primim bun in viata. E drept ca pretul este extraordinar de mare, dar daca ot l-am platit, vom fi mult mai fericite ca cele care nu.

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Cristina, imi pare rau ca si tu ai patit ca noi. Inca nu a trecut destul timp ca sa accepti, dar vei accepta. Plange daca asta iti face bine, timpul te va ajuta si pe tine sa privesti inainte.
Oanabb, problema sarcinii oprite in evolutie este sufocanta, cel putin pentru mine. Te-ai mirat ca se poate intampla si la 12 saptamani... m'da... Eu am patit-o de 2 ori. O data la 18 sapt. si acum, in 2 mai, la 19 saptamani. In ambele cazuri nu se stie motivul. In ambele cazuri, sarcina fiind prea mare, adica peste 12 saptamani, a trebuit sa nasc copilul, chiuretajul dupa. Din pacate mai sunt si alte fete cu aceasta problema, chiar cu sarcina mai mare...

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

off, eu credeam ca s-a inchis lista, si ca nu am sa mai aud de astfel de probleme....dar din pacate citesc si ma ingrosesc, iar am inceput o zi plangand...nu am cuvinte care sa va consoleze, nu stiu daca si plansul e o solutie, ptr, ca eu de aproape 6 sapt. plang aproape zilnic si tot mai am lacrimi si tot nu ma linistesc....,mai citeam ca fetele care au facut chiuretaj in luna iulie deja au trecut de primul CM, eu fac luni 6 sapta. si nici gand, nici nu stiu daca sa merg la medic sau sa mai astept, inca nu am facut, asa ca nu poate fi vrb despre altceva.
va pup si mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Offff, Doamne, multa suferinta si durere se aduna in paginile astea!!!! Alaltaieri am avut o stare nasoala, si o tristete mare si amintiri care veneau valuri, valuri peste mine si nu am avut puterea sa intru ieri pe forum, iar acum, cand am intrat m-am intristat mai tare

Salinas ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa te refaci repede si sa poti face un copilas sanatos Nici nu ma mira si nu ma intreb de ce nu au vazut doctorii circulara de cordon, sunt toti niste nenorociti (cu mici exceptii) carora nu le pasa, care au facut din meseria asta a lor o rutina In cazul meu nu au vazut tripla circulara asa ca nu ma mira kiar nimic E bine ca ai nascut natural (eu una nu am avut puterea si nici vointa sa nasc copilul mort si am facut cezariana), in felul asta poti sa ramai insarcinata mai repede.

Cristina imi pare rau ca treci si tu prin chinul asta Cuvintele sunt de prisos, sper sa reusesti sa ai o sarcina sanatoasa, cat mai repede

Adela mare dreptate ai: nu stiu cum poate un om sa suporte atata durere si totusi o facem, tot cu gandul la copilasi...

Elaa de obicei CM tre' sa vina la 4-6 sapt de la nastere/curetaj, dar se poate intampla si la 6 sapt si un pic. Daca vezi ca nu-ti vine nici sapt viit, eu zic sa mergi repede la dr.

Ileana sunt super pozicile de la mare Si bebe David e un scump cu okelarii aia La noi nu se gasesc asa mici!

Flavia sa iei ceva cu fier si calciu, ptc pierzi mult in hemoragie! Succes la inspectie!

Ale eu am nascut pe 30 martie

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

ella, ciclul vine dupa chiuretaj la un interval de 4-6 saptamani. Daca trec mai mult de 6 saptamani sa iei legatura cu ginecologul, poate trebuie sa iei ceva.
Eu cred ca am devenit obsedata, pe drum spre birou vad numai gravide langa mine . Poate erau si inainte si nu le vedeam eu?

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Imi plange sufletul cand vad atata durere.
Salinas, trebuie sa fii tare si sa te rogi la Dumnezeu pentru tine si pentru pruncul nenascut; sa nu-ti pierzi credinta si speranta;sunt alaturi de tine si de celelalte fete;
si eu am pierdut 2 sarcini oprite din evolutie:-una de 7 sapt oprita din evoluti la 6 sapt pe 30.07.2005, cealalta de 10 sapt oprita din evolutie tot la 6 sapt pe 10.07.2006; acum incercam sa ne revenim si voi incepe sapt viitoare niste investigatii - nu stiu ce- poate aflam cauza pt ca e groaznic sa se intample de doua ori la fel.
Va sarut pe toate si trebuie sa fim puternice.
Ellis

Mergi la inceput