Mamici de iulie - august (79)
Raspunsuri - Pagina 6
Tweety7 spune:
Bun venit acasa noilor mamici si pe forum gravidutzelor!
Anasia de ce te sperie inducerea? Mie mi se pare o solutie mai mult decat rezonabila. Poate chiar voi apela la ea saptamana viitoare, cand sarcina mea va intra deja in saptamana 39. Implica cumva vreun risc pe care eu nu-l cunosc???
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
37+
crissa71 spune:
Larissa:Exact asa cum spui..In primele 2 saptamani am avut energie chiar daca dormeam 4 ore din 24...Cand dormea bebe faceam curat in casa, in bucatarie....puneam rufe,spalam bibe...nu-mi vedeam capul..nu stiu cum treceau orele si se trezea si o luam de la capat..De mancare ce sa-ti povestesc.. efectiv am facut foamea..fara sa-mi dau seama..Am slabit in prima sapt.4 kg!!!Nu asta a fost intentia mea, nu asa vroiam sa slabesc!
Cu nesomnul pus la socoteala....sapt.trecuta am cedat rau.Macar de-ar fi cineva sa-ti faca o oala de supa, sa-ti spele o cana,sa-ti faca lapticul macar odata in timp ce tu printre plansete incerci sa-l schimbi....O doamne...
Inca odata asigurati-va ca aveti ajutor, nu faceti pe vitezele, o sapt douaa merge dupa.. se acumuleaza si clacati...pierdeti lapticul...bebele nu ia in greutate si tot asa...un cerc vicios!
Pupici.
Si acum in loc sa dorm ca si el doarme stau cu voi ca-mi face bine psihic...
Pupici.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
Tweety7 spune:
Mihaela si eu am intrebat de ayaana. Oare ce-o fi cu ea? Era stresata mititica pentru ca bebelina ei nu era in grafic cu greutatea.
37+
oona spune:
Fetelor,
ma gandeam sa scriu si eu despre problemele din aceste zile..cum simt si eu ca o iau razna din cauza caldurii,asteptarii,starii generale..dar vad ca mai toate suntem asa..
Sunt convinsa ca sunt niste stari normale,emotiile sunt mari si disconfortul ultimelor zile este la fel de mare...trebuie sa fim optimiste si sa avem incredere ca totul va decurge bine..
Ma gandesc ca ar trebui sa acumulez energie pentru zilele dupa nastere,sa ma odihnesc acum cat pot de mult sa fiu linistita si calma,sa nu ii transmit bebitei starile mele de agitatie...dar cred ca pregatirile de dinainte ma dau peste cap total..voi ce ati mai pregatit in afara de camera bebelusului si bagajul de spital?e nevoie de acte de la serviciu,tre sa imi caut de pe acum dr. pediatru,sa ma agit sa achizitionez anumite lucruri de pe acum?poate voi sunteti mai organizate...eu deja nu mai stiu cum e mai bine sa fac..
bibi spune:
Offf...cand vad prin ce treceti mai ca ma apuca plansul, desi stiu fooooarte bine prin ce treceti caci David ne-a terorizat in primele 2 luni de viatza.
Incercati sa gasitzi pe cineva contra cost (o vecina mai curatzica si mai amarata) care sa va ajute cu cumparaturile, eventual sa scoata copilul o ora la plimbare, sa va gateasca o oala de mancare.
Daca avetzi posibilitatea sa mergeti undeva la parintzi in afara Bucurestiului, nu ezitatzi! In primul rand ca avetzi un ajutor, in al doilea rand e mai racoare si bebe se odihneste mai bine.
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
map spune:
Anasia sa stii sa si eu ma gandesc ca daca bebe nu apare pana la termen o sa le cer inducere mai ales ca ei spun ca bebe este mare. Eu una, daca bebe nu apare pana pe 15 aug, le-as cere inducere pe 15 august dar nu cred ca ar vrea sa-mi faca atunci pentru ca oficial in Bavaria 15 august este zi libera si nu cred ca vrea garda sa-mi faca mie inducere. Om vedea, poate o vrea bebe sa vina chiar atunci
Cat despre nervi eu te inteleg asa bine, aseara asa am tras o certa cu unul. Fusasem acum vre-o luna sa prelungesc contractul la mobil dar era prea devreme atunci pentru a profita de programl lor cu mobil de-un euro. Asa ca mi-a spus sa merg pe 3 august ca atunci pot beneficia de asa ceva. Pai nu-ti spun ca ieri cand am mers a spus nenea de acolo ca de fapt 4 august este prima zi cand intru cand ii posibil si mi-am iesit din pepeni rau de tot ca abia ma miscam si ei ma poarta ca naiba pe drumuri. Sotul meu incerca sa ma calmeze si acasa mi-a spus ca el crede ca se apropie sa vina bebe la cate nabadai am eu in cap Acum ca sa nu mai merg sa mai tip iar la te miri care am reusit si mi-am prelungit contrcatul online ca daca m-as duce azi si ar spune ca maine deja as deveni rea de tot
Monica si 38 +
iulenca spune:
salut fetelor.
Bine ai venit akasa Dariana.
Anasia fata eu te inteleg. De miercuri de cand am fost la Tutu si mi-a zis ca pot naste oricand tot astept. Da contractii nu, dop nu. Azi am avut asa o secretie alba vascoasa da nici urma de firisoare de sange, deci nu cred ca e dopu. Parca de-abia astept sa nasc si ma incurajez ca va fi usor si bine. Daca insa simt vreo durere mai ciudata imediat ma iau toate transpiratiile de emotie si imi zic hai sa mai stea bebe un pic sa vina tati akasa sau sa se faca seara sau sa se faca dimineatza si alte motive de genu asta.
Poate ne potrivim sa nastem toate odata, tu , eu , Eliza ca parca daca mai e un coleg de suferinta cunoscut zic eu ca e mai usor.
Eu astept sa apara Madyn sa ne povesteasca cum a fost la ea.
Ma uitam la lista de mamici care tre sa nasca. Am ramas cateva mai fetelor. Asa parem destul de multe dar mare parte nu au mai intrat pe forum de mult timp.
Va pup si va doresc o zi frumoasa
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
MissJJ spune:
Anasia, Iulenca si eu sunt la fel ca voi tot ma uit ceva dop, contractii, nimic. Si vb lui Iulenca cum ma doare ceva mai tare gata incep ca vai nu-i Flo acasa vai nu-i weekend si tot asa.
Aseara de ex m-am apucat de bocit ca nu stiu ce facea baby pe acolo dar atata s-a impins si s-a invartit ca muream de durere si inconfort. Tot se frasuia si nu stiu cum se impingea ca ma dureau toate pe dinauntru.
Dar acum ca citesc ca zic fetele ca e f greu fara ajutor si etc ma cam sperii ca eu nu am nici un ajutor aici, am sa fiu numai eu si baby ca Flo e la munca pana la 6 in fiecare zi. Atata tot poate si el prima sapt sa stea cu noi acasa dar apoi raman eu si mogaldeatza. Vai asa sper sa ma pot descurca!
Si eu sunt satula de asteptat dar macar la voi in ro va induce daca vb cu mediul si etc, aici pot vb ca tot sg vb. Ei astepta o multimea pana sa te induca. De ex mi-e mi-au zis ca DPN dupa ecograf e 12 si dupa CM e 18 deci intre datele astea cica nasc. Dar mi-au facut o programare la medic tocmai pe 23 august in caz ca nu nasc pana atunci. Si atunci cine stie ce or face daca va dura atata. Sper din tot sufletul sa nu dureze atata ca sincer nu mai rezist. Baby e mare de acum se impinge f tare de cele mai multe ori orice pozitie imi e incomoda, de dormit ma chinui si ma tot frasui ca normal se impinge ca asa nu-i place asa nu. Si cand ma gandesc ca daca Doamne Fereste ajung pana la programarea aia de 23 august...
------------------------
38+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby
Tweety7 spune:
Madastai linistita, puiul! Dupa cum descrii situatia (agitatia bebelinei) nu ajungi pana pe 23.08.
In privinta disconfortului si nerabdarii sunt perfect de acord cu voi. Au devenit de nesuportat. Motiv pentru care eu chiar voi apela saptamana viitoare la inducere (asta, bineinteles, daca mi-o va aproba medicul - in care am f f f mare incredere). Altfel, simt ca o iau razna!
37+
anasia spune:
multumesc, fetelor, pt sustinere, si pt sunteti in aceeasi "oala" cu mineam crezut ca am luat-o razna;
iulenca, deci ti-a zis ca poate veni oricand, ce astepti contractii sau ruperea apei? mai mergi la control?ce bine este, ai dreptate, cand ai in salon pe cineva cunoscut (de pe forum), eu marti ma bucuram ca as fi sta cu madyn, adela, bestuta, dar n-a fost sa fie; poate ne nimerim amandoua;
tweety,map, mai bine inducere decat depasirea termenului, nu e vorba de risc (chiar nu stiu daca este vreun risc), dar am inteles ca este mai dureroasa (poate mai usor daca faci epidurala), poate ne povesteste adela sau cineva cum este inainte sa nastem cum a fost;
mada, eu am scapat miercuri de ultimele bucatele de dop; cat despre bb, norocul meu este ca o sa fie sotul in concediu 2 sapt, pe urma daca bb e bine plecam la tulcea, unde am ajutor din plin;
oona, eu i-am pregatit sotului ce hainute sa ia pt bb la spital (in caz ca o sa trebuiasca) si cele pt iesirea din maternitate;altceva, il las pe tati sa pregateasca patutul (are de pus doar lenjeria), si nu mai stiu ca ma invart ca un leu in cusca prin casa;
anasia 39+ Alessia
pozici
[url=http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;30/st/20060806/dt/7/k/c21b/preg.png]bebe[/url]