Mamici de iulie - august (79)
Raspunsuri - Pagina 5
map spune:
'neata la burtici,
merg sa fac curat in casa ca maine vine mama. Am venit sa va urez o zi buna tuturor. Se pare ca se apropie si la mine momentul ca parca devin tot mai nelinistita. Sau poate venirea mamei ma emotioneaza, stau cu grija pana ajunge
Facem galerie azi? Vin si mi citesc din cand in cand sa vad cum se prezinta situatia
Bun venit noilor mamicute, nastere usoara si bebelusi sanatosi.
Azi avem si noi 38 fix. Am scris deja 38 + de comoditate sa nu mai tot schimb Deja poate sa vina bebe cand vrea.
Pupicei si o zi buna!
Monica si 38 +
cornelia_laura spune:
crissa71, lasa ca va fi bine pana la urma. Dupa nastere in organism e o adevarat furtuna hormonala care impreuna cu lipsa de somn duce la starile astea nasoale. Eu la Eduard am plans 3 luni. Acum parca e ceva mai bine, stiam la ce sa ma astept dar am si eu momente peste zi cand simt ca cedez nervos. Si noi avem 2 urlatori in casa. ca Eduard cand il aude pe bebe plangand gaseste si el un motiv sa planga. Si mai nou iar se scoala si el noaptea de 4-5 ori. De mers pe undeva e imposibil pana nu face si bebe macar 4-5 luni.Cat priveste ajutorul, nici noi nu avem. Bona nu ne permitem oricum. Dar cine are ajutor sa-l foloseasca ca tare mult conteaza o ora de somn.
Te pup si te asigur ca nu peste mult timp nici nu ai sa-ti mai aduci aminte de starile astea.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Cristina_Ioana spune:
Crisa, ai mare dreptate, e tare nasol sa nu ai ajutor acum cat e bebe mic...eu am fost singura numai o sapt, de cand a plecat mama si pana s-a intors bona din concediu si simteam ca ma duc pe campii...si acum cand imi vine bona am momente cand simt ca pic din picioare de oboseala....dar lasa ca se fac ei mari si ne revenim cu somnul...si incep alte pb si ingrijorari
Stai ma linistita ca nu ma stresezi, eu ii pun ser sau Colargol in nasuc cand sta pe spate, ii tin bine capul sau il tine altcineva si picur in ambele nari si gata, nu il intorc pe nici o parte. Daca ii pun ser il trag cu pompitza, daca ii pun Colargol nu fac nimic, ca se inmoaie mucisorii si ii elimina singur...uite aseara i-am pus inainte de baitza Colargol si pana dupa baie s-au muiat si nu pot sa-ti spun ce a scos el singurel de acolo
Cristina lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
crissa71 spune:
COrnelia_laura:Iti multumesc de incurajari...Pupici multi!Sa te auda Doamne Doamne..
E f.greu singura daca bebele are probleme cu papa si cu somnul..daca mananca si doarme n-ai treaba...Totul e lin, cursiv... dar asa cu bebe plangacios si cu probleme de alimentare si singura fara ajutor si nedormita(am observat ca asta ma face sa-mi pierd mintile...nu mancarea sau altceva..dupa ce dorm macar o oara sunt alt om!) e f.greu.In sfarsit ma tot gandesc doar ca mai am 2 luni si totul o sa intre cat decat in normal...
Te pup.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
crissa71 spune:
Cristina_ioana:O.k.Tine-mi pumnii deseara ca incerc si eu...deci sta pe spate intins in pat, nu-l tin ridicat ca la aplatat....ii pun picaturile si nu-l intorc pe nici o parte...Te pupic dulce.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
larissa_79 spune:
Fetelor, asa e cum zice crissa si cristina_ioana si cornelia_laura...sa nu cumva sa refuzati vreun ajutor in perioada asta...ca inca nu stiti ce va asteapta. La mine s-a oferit mama sa vina o saptamana si soacra tot asa..si eu inainte sa nasc ma gandeam ca abia o sa astept sa treaca cele 2 saptamani si sa raman singura cu bebe..dar nu e deloc asa. Pana la urma acum e inca e soacra la mine si Alexia are 3 saptamani si nu stiu cum sa fac sa o mai tin...ca na are si ea treburile ei si trebuie sa se duca si ea acasa. Chiar si in zilele in care Alexia doarme mult si papa bine...iti trebuie ajutor...ca altfel cat doarme bebe nu te poti odihni ci ai 1000 de lucruri de facut si pregatit tot pentru bebe. La mine e si sotul foarte ocupat la job...vine seara la ora 19 sau 20 si ma ajuta cu plimbarea lui bebe, baia si adormitul lui bebe seara. Vreau sa zic ca am ramas singuri vreo 4 zile ( a fost soacra pana acasa) si daca nu venea muream de foame...la propriu. Cand a venit nu mai era nimic in frigider..mancare gatita ma refer si eu eram pe punctul sa pierd laptele. Ca si sotul daca vine seara...o plimbam pe bebe, facem baiata, o adormim se face ora 22:30, 23 cand sa mai faca omul mancare?
Hai ca am scris o gramada...dar inca o data...nu refuzati nici un ajutor...ba chiar cereti-l ca o sa aveti nevoie.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
map spune:
felelor cand vad ce scrieti incep ma bucur si mai tare ca vine mama la mine si sta trei luni Nemtii is de parere ca in primele cateva saptamani sa nu ai pe nimeni in preajma, sa fii numai tu, sotul si bebe pentru acomodare dar mie una nu mi se pare deloc asa. Si din cate povestiti voi se pare ca nu-i chiar deloc cum spun ei. Or fi nemtii astia mai super oameni da eu nu-s ca ei.
Monica si 38 +
dianav spune:
Draga SABANA, am vazut la un alt topic al forumului ca ai nascut la euroclinic. Si eu sunt insarcinata, am mers acolo la o consultatie si un ecograf, urmeaza sapataman viitoare al doilea, si m-am decis sa nasc acolo...in decembrie. As dori sa stiu daca merita banii si cum decurg lucrurile. Medicul care te asista la nastere vine sa te vada si zilele urmatoare....din cate stiu eu ei activeaza si la alte spitale si sunt destul de ocupati, motiv pt. care la euroclinic sunt colaboratori si in general ofera consulatii o singura data pe saptamana.
Multumesc si sper sa iti gasesti timp pentru cateva cuvinte.
anasia spune:
of, fetelor, e buna treaba cu ajutorul, dar cum sa faci daca ai o garsoniera? unde mai sta si ajutorul? si in plus, fiind o singura camera, chiar daca are grija de bebe, oricum nu te poti odihni ca o auzi tot timpul, mai pui si caldura emanata la socoteala, chiar ca o iei razna; asta e situatia mea, poate cand o sa plec la tara o sa fie altfel;
eu deja sunt foarte indispusa pt bb nu da semne ca vrea sa vina si imi trec toate scenariile prin minte, inclusiv cu inducerea; nu imi mai gasesc locul, ma deranjeaza orice; am luat-o pe aratura...
anasia 39+ Alessia
pozici
[url=http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;30/st/20060806/dt/7/k/c21b/preg.png]bebe[/url]
larissa_79 spune:
anasia, eu am o garsoniera..insa e mare si avem fotolii extensibile pentru ajutor. Oricum e greu ..insa mai greu ar fi fara ajutor.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)