Mamici de iulie - august (79)
Raspunsuri - Pagina 4
bibi spune:
In seara asta am fost si noi la dr.
Mi-a scos firul de cerclaj (care oricum statea sa pice singur)si cel mai tarziu pe 15 august nastem.
Inca nu m-am hotarat daca nasc natural cu epidurala sau cezariana. Dr. mi-a mai dat un timp de gandire, dar oricum pana la inceputul saptamanii viitoare trebuie sa o anuntz ce si cum am hotarat.
Incepand de maine dimineatza o sa merg sa-mi fac injectiile de maturare a plamanilor.
M-a cam luat pe nepregatite (suna stupid, dar chiar asa este) si ca sa-mi revin putin am facut un shopping scurt la miniblu.
Saru´ mana Cristina, pentru pont. Am luat pentru David niste pantaloni si tricouri bestiale, iar pentru bebe 2 am cumparat doar o paturica, un body si un compleu, mai mult pentru plimbarica.
Sper sa pot dormi in noaptea asta, ca-s asa de agitata!!!
Felicitari proaspetelor mamici : Madyn, Taty, Dariana, Angelli si Scotty !!!
Intrebare : Nu se poate scurta putin partea introductiva. E lungaaaa, cat o zi de post.
De exemplu : la inceput sunt listate nasterile pe luni.
Apoi, dupa gravidutzele care sunt in stand by, urmeaza din nou, o lista cu mamicile care au nascut. Care-i rostul enumerarii lor din nou?
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
martta spune:
Wow, Bibi, si pe mine m-ai luat cam pe nepregatite cu scosul firului chiar la controlul asta!Eu zic sa stai totusi cumintica pana termini injectiile cu dexametazona. Am mai scris eu pe-aici, poate ti-a zis si dr.: ai grija cu sarea! Citeste si prospectul de la dexametazona! Gynipral mai iei?
Si eu am dormit destul de prost. Mai bine zis, nu prea am dormit, iar acum trebuie sa plec sa rezolv o serie de probleme si sper sa nu ma apuce caldurile alea mari prin oras.
mami de Vladut(13.06.2003) si 36s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
anasia spune:
martta, vad ca nu sunt singura care a dormit prost; cred ca si din cauza grijilor,plus ca dor toate deja;
geliza, suntem in stand by, degeaba m-am chinuit sa mai fac cate ceva, doar-doar o veni bb, nu vrea si pace;poate acum cand vine si tati i se face mila de mine;
anasia 39+ Alessia
pozici
bebe
larissa_79 spune:
geliza, daca te duci azi la intalnirea cu medeea please ia si sticlutele mele. Ulterior o sa vina sotul meu sa le ia de la tine. Azi e in delegatie plecat si nu poate merge si eu is cu bebe.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
geliza spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
geliza, daca te duci azi la intalnirea cu medeea please ia si sticlutele mele. Ulterior o sa vina sotul meu sa le ia de la tine. Azi e in delegatie plecat si nu poate merge si eu is cu bebe.
Poze cu Alexia
imi pare tare rau , dar nu te pot ajuta ca eu nu merg azi la intalnire...eu m-am intalnit deja cu Medeea in Ploiesti...ca si eu sunt tot in Ploiesti...daca vrei le pot lua eu si poate trece cineva sa le ia de la spital cand voi naste eu saptamana viitoare, sper...voi naste la elias
Eliza 38+1z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Azi m-am trezit si eu mai devreme din pacate.Acum deja sunt obosita. Oare ce ma fac dupa ce vine bebe? Ca doar nu o sa ma lase sa dorm pana la 11 in fiecare zi?
Fetelor voi aveti pe langa medicul de familie si un pediatru?
Oare ce s-a intamplat cu ayaana? O fi nascut?
Mihaela37+ Elena Maria
geliza spune:
buna fetelor, si eu tot rau am dormit...m-am chinuit 2 ore sa adorm...sa tot intins fie-mea...nu stiu ce-o fi avut...si acum plec cu treaba prin oras....
Bibi, am tinut cont de sfatul tau si am eliminat lista cu "mamici care au nascut" de pe prima pagina
Dariana, bine ai revenit...refacere rapida si Darius Daniel sa creasca mare, sanatos si sa fie mancacios....ti-am actualizat si datele in listutza
Eliza 38+2z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mamaluidavid spune:
Sunt cheauna de oboseala,azi-noapte Patricia s-a trezit din ora in ora sa pape.Doar la 8 s-a saturat si a dormit pana la 12 dar eu deja eram distrusa.
Am si eu o dilema.Marimea sanilor.Cand sunt plini sunt cu vreo 2 numere mai mari .Sutienele pe care le foloseam inainte nu imi mai vin deloc,nici chiar cand sunt goi asa ca vreau sa merg la shopping.Dar oare ce numar sa imi iau?Ar fi mai bine sa imi iau 2 marimi diferite? Voi ce ziceti?
Aseara am avut o surpriza placuta,inainte de baitza am cantarit bebelina dezbracata si are fix 4 kg.Asta inseamna ca in mai putin de o luna a luat 1 kg in greutate.Sotul nu mai contenea sa ma laude,ca ce tzitzi bun am
Fetele care ati nascut voi cum stati cu kilogramele?Eu abia astept sa mai treaca 1 luna sa ma pot apuca de munca,trebuie sa dau burtica jos.
De cand am iesit din spital adica 2 sapatamni am pierdut 2 kilograme chiar daca mananc mult si des ca sa fac laptic.Acum am ajuns la 54 kg,cand m-am internat in spital aveam 63 kg iar la externare 56.Inainte de sarcina aveam 46
Stefania,mamica de 2 ingerasi
larissa_79 spune:
geliza, e foarte bine asa. Ia-le tu si cand vei naste saptamana viitoare...le ia sotul meu de la sotul tau sau de la tine. Lasa-mi te rog pe PM nr tau de telefon. Multumesc mult.
Poze cu Alexia
crissa71 spune:
LEISTRA:multumesc ca te gandesti la noi.
LArissa:Si eu patesc la fel cu Ciprian...Eu sunt zombii decand am venit acasa...Au fost zile in care plangeam odata cu el...Cu nervii prastie...CAldura din camera m-ainnebunit si ea...Am avut zile cand chiar mi-am pierdut mintile...Ajunsesem sa ma gandesc cine m-a pus sa ma marit??!!!Si alte chestii haioase...
Azi noapte a fost greu...n-a putut sa doarma aproape deloc..a plans mult si orice i-am facut n-a fost de ajutor...A adormit intr-un tarziu la 5.30 dimineata.
FETELOR care ati nascut sau o sa nasteti daca aveti pe cine sa aduceti sa va ajute nu ezitati!!!Eu n-am pe cine si uite asa am ajuns sa pierd lapticul...nesomn la greu, nemancat ca lumea (sotul gateste dar cam la 2 zile...iar eu as fi mancat ca lupul...)acum mi-a pierit si pofta de mancare....F.naspa..dar decat sa-l chinui, sa nu ia in greutate cum am patit dandu-i doar san mai bine ma lipsesc..Totul e sa fie sanatos si sa manance chiar si lapte praf daca asa e bine pt.el...
ANASIA:Cu certitudine ca si caldura are un rol extraordinar de nociv...Sper ca o sa treaca repede ca nu mai putem...
Cristina_Ioana:Multumim pt.raspuns. Dar(iarta-ma dar sunt tampita!)ma intereseaza detaliile tehnice..adica IN CE POZITIE IL TII CAND II PUI SERUL?IL INTORCI DUPA AIA PE BURTA?SAU CUM?IARTA_MA!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png