Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
aelita spune:
calina73,cateodata nu are pozitia buna sa arate tot..sau depinde si de ecografie...
mie mi-au spus la peste 16 sapt .si au zis ca e sigur .
Laura,anestezie ,la dentist,se face,ca doar nu pe viu! iar radiografie,acolo cand intri scrie : daca stiti ca sunteti insarcinata..bla bla.deci ori nu se face deloc,ori sunt alt fel de radiografii care se fac.oricum,tu le spui medicilor,si ei stiu bine,nu te gandi ca ei risca ceva cu tine!bafta si sa scapi repede !!
miha,sa-ti traiasca dulceaata !!!
adinazot,mm,buna ideea cu placinta cu branza.ori ma duc sa cumpar pateuri cu branza,ori fac eu o placinta in casa,cu branza si stafide.cred ca mai bine partea a doua!!
kokorina,sunt fete carora le iese calciul si magneziul in valori bune la analize,si beau lapte zilnic si tot au carcei.asa ca pana la urma poate nu e nici o lipsa. eu nu am deloc carcei,si nici lapte nu beau,mira-m-as sa am eu asa calciu sau magneziu din plin! si nici vitamine.o fi si asta ca greturile,unele le au,altele nu..dupa noroc..
nu trebuie sa te misti deloc cand ai carcel,pana trece.stai nemiscata,si nu incordezi muschiul.
anateo eu stiam ca trebuie sa ai o hartie de la medic,pt avion,si o semnatura si pe raspunderea ta..
dbunny,saracuta vecina ta! parca pana in 30 de saptamani nu se salveaza copilul.of,of,si cand te gandesti ca daca e mare copilul deja ai scapat...
dia,esti o scumpa cu ce faci daca ti se umfla picioarele mai mult de atat?pai eu cred asa:ca daca nu mai sunt numere,nici tie nu or sa ti se mai umfle picioarele ![]()
daca nu se repeta la ore fixe,scurte,nu e nimic,cu contractiile,e normal.
chris,imi pare rau ca te tine atat de mult starea asta de rau si ca inca reactionezi asa la mirosuri ...
pai pt de-plictiseala e forumul :)))
eu cu mirosurile am fost asa vreo 3 saptamani .si credeam ca nu se mai termina,imi inchipui cum o duci tu ...:(
alexandra,felicitari,si sa fie casa de vis!!
kokorina,mie medicul mi-a zis ca daca se repeta contractiile dupa ceas e rau,adica spre exemplu din 15 in 15 minute.atunci fuga la spital chiar daca nu doare.
dar daca se intampla de cateva ori pe zi,a zis ca e normal.
da cu incurcatul ce_ti veni ????????????
18+
Dia1609 spune:
fetelor, am pus si eu niste poze cu Albumul bebelasului meu - vreo 4-5 pagini din interior si coperta, ca sa va faceti o idee.... si am mai pus si cateva poze cu o enciclopedie pt. parinti (Larousse)care mie mi se pare cea mai completa si cea mai buna vazuta pana acum in romana... cuprinde toul de la sarcina pana la copilul de 10 ani...din pacate nu se mai gaseste acum pe piata, eu am primit-o de la o prietena care a nascut acum 5 ani.... fetelor din tm le-o dau la "studiat daca vor"
aici sunt pozele cu cartile:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=/d341re2&urlhint=actn,ren%3as,24%3af,0
Dia
22+ cu 
Dia1609 spune:
si rasfoind acum enciclopedia pt parinti am gasit despre contractii:
contractiile uterine: aveti senzatia ca abdomenul se intareste. este ca si cum uterul s-ar "infuria" pe moment; nu este neaparat dureros, aceasta putand dura de-a lungul intregii sarcini si sa se accentueze spre sfarsit. dar aceate contractii trebuie sa raman putin frecvent si nu prea puternice: mai putine de 10 pe zi inainte de luna a 9a"
sper sa va ajute
Dia
22+ cu 
doradora spune:
mai fetelor, mi-ati bagat la idei. si eu simt cum se intareste musculatura ceva mai jos de buric, dar nici prin minte nu imi trecea ca ar fi contractii, ma gandeam ca eventual s-o misca cumva bebe.uite asa ajung la vorba multora, cum ca ce nu stii nu iti face rau. acum am un motiv in plus de muuuuulte reflectii, asta ca sa fiu finuta sa nu scriu chiar ingrijorare. ok, am inteles ca daca si voi simtiti la fel, nu e o tragedie, dar pana la 18 cand ajung la dr, parca parca nu as lua no spa de capul meu. vezi ce inseamna sa fie cineva mic si necunoscator? nu il doare capul de diverse. o sa il sun totusi pe medicul de familie sa il intreb ce parere are.
cat despre faptul ca stau in arest la domiciliu, e pana o sa fiu din nou bipeda 100% si nu o sa mai am lesinuri. adevarul e ca e mult mai confortabil sa pici pe un covor decat in mijlocul strazii sau urcandu-te in troleu, de exemplu. am zis ca poate o sa fie mai bine cand incep sa mananc asa cum mancam inainte, dar uite ca nu s-a rezolvat in intregime. bag in mine cat un cal-zic eu, cat o herghelie intreaga-zice sotul, am recuperat toate kilele pierdute in primele 4 luni, dar acum nu am in plus fata de greutatea initiala decat 2 kg, si tare astept cu nerabdare sa ajungem la dr. sa il masoare pe bebe si sa ma linisteasca. la controalele anterioare, desi mi-era rau de nu vedeam in fata ochilor si daca batea vantul ma lua pe sus de slaba ce eram, bebe era mai greut decat in mod normal la varsta lui. sper sa isi fi luat in continuare tot ce ii trebuie, mai ales acum cand pastrez in mine absolut tot ce inghit si mai iau si elevitul cu sfintenie. oricum a fost un mister pt mine cum poate un om asa slabit ca mine si cu 7 kg in minus sa aiba analizele asa bune.asa ca imi tin pumnii si abia astept sa il mai masoare pe junior, sa nu mai fiu asa de panicata.
chris
21+
alexandra_25 spune:
madaluta.......e superb cantecul si imaginile....fetelor nu stiu daca voi a-ti vazut dar pe mine m-a impresionat pana la lacrimi....e chiar un dar de la D-zeu ceea ce purtam in burtica.....
Eu nu v-am citit detaliat .....pentru ca acum sunt intro stare psihica buna si s-ar putea sa ma sperii daca vad unele chestii....ca eu sunt asa de prapastioasa......sper sa fiti bine....
Dia si eu am acelasi album....despre asta le povesteam la fete...
Va pupic pe toate si acum trebuie sa fiti cat mai optimiste....
alexandra
25+
poze
dolores spune:
alex sa stapaniti casa sanatosi, sa va bucurati de ea si sa fie intr-un ceas bun..pupicei
dolores
22+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
alexandra_25 spune:
multumim frumos dolores.........
.....acuma sunt asa de fericita....si starea psihica e super buna....sper sa fiu tot asa...ca asta il ajuta pe bebe....
Acuma va inteleg eu pe cele care postau mai rarut....uite ca am ajuns si eu in situatia asta....
.....cand ajung acasa de la servici prima data deschid forumul sa vad ce e noi si cateodata nu sunt in stare sa va scriu atunci...dar macar va citesc.....
Va pupic pe toate si ma iertati voi ca nu mai sunt la fel de activa....

alexandra
25+
poze
bamboletta spune:
Buna burtici 

am scris o gramada si cand sa trimit sa intrerupt netul si am pierdut tot ce am scris 

ufff ce m-a enervat ![]()
Miha -emotionanata povestea ta,mi-au dat lacrimile,imi imaginez ce emotii o sa am si eu cand o sa-mi vad bebelina in brate,o sa fie super fercire pe noi 
Anateo2004 -eu am zburat in sapt 18-19 si nu mi-a trebuit nimic,dar am intrebat si medicul daca imi trebuie ceva si a zis ca nu,e ok daca nu sunt in trim 1 sau 3 cand nu este voie din cate am inteles,poti zbura linistita ![]()
Alexandra -felicitari pt noua casuta
ma bucur pt voi 
Madaluta- f.fain cantecul si imaginile super
mi-a placutf mult
![]()
am plecat sa papa ceva ca ne este foame ![]()
pupici pe burtici 

bamboletta
25+
bebelina
"poze"
alexandra_25 spune:
mie deja imi e somnic......si am piciorusele foarte umflate asa ca va trimit la toate niste 

si ma duc sa ma bag in patut....maine sper sa pot sa va citesc(asa zic de fiecare data)...
Va urez noapte buna....cam devreme dar nu mai pot de oboseala.....
pupici
alexandra
25+
poze
dandusa spune:
DOLORES,apropos de poveste,sincer nu-mi aduc aminte s-o fi citit si de aceea te-am si intrebat!!!Dar ce-mi aduc eu aminte este ca ...daca ne-ai spus-o ai facut-o tirziu ,asa-i?Imi aduc aminte clar cum si Miro te-a intrebat la un moment dat daca vrei sa ne povestesti,nu?Probabil ca mi-a scapat si imi pare rau,sper sa nu te superi!!Da,curind am sa imbrac aceleasi costumase roz ,tocmai ca sa vad diferenta de acum si sa ma mai si distrez putin,probabil ca am sa fiu haioasa!!!Si ...daca tu nu simti ca poti spune cuiva ce te roade ,du-te la biserica si spovedeste-te sau doar vorbeste cu preotul si sigur te va ajuta!!!Ai grija de tine!!!
ASIZA,daca aveti de gind sa veniti la mare...,pastreaza-te pentru cina romantica de atunci si n-o sa-ti pare rau!!!Dupa mine cel mai romantic loc din C-ta .
Daca nu,incearca sa faci ceva acasa la voi si surprinde-l,ce zici?
KOKORINA,daca te-a amuzat faza cu "crema"...lasa totul asa cum este ,iubiti-va pasional si....distreaza-te si tu cind va simti ceva "crema"...,daca este ...si ar trebui sa fie.Spune-i sa mai insiste ca tie iti place de mori!!!Ce zici?
ALEXANDRA,felicitari,felicitari....sigur esti in culmea fericirii!!!
ADINA,cum se manifesta contractiile?Ce simti exact cind ai contractii?Ieri mi s-a intimplat un lucru super,pe de-o parte dureros.... dar pe de alta parte emotionant.Am simtit cum o parte mica din burta se intinde la maximum...,era ca si cum urma sa apara o vergetura de asa piele intinsa,ma ustura si ma si durea.Acea parte era foarte tuguiata ,semn ca bb statea acolo,dar cum...., el...stie,probabil ghemuit sau nu stiu.Am luat un pic de crema si am inceput sa ma ung ,in felul asta deranjindu-l si intr-un sfirsit s-a miscat de acolo.Azi pe zi mi s-a intimplat acelasi lucru,dar nu ma mai durea sau ustura,pur si simplu am pus mina si l-am simtit cum sta acolo,imi venea sa pling de fericire,aveam impresia ca parca nu exista nici un pic de carne intre corpul lui si mina mea,l-am simtit foarte aproape de mina mea,ca si cum era afara!!!
dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta 
dandusa
daniela nunta