Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetelorrr, abia acum am putut si eu sa citesc ceva, azi nu am apucat sa ma uit, asa ca am de recuperat.....

Cleo 23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fetelor, va pe toate, am vazut ca unele din voi m-au reperat deja
nu stiu cate dintre voi ma mai tineti minte am trecut si eu pe aici dar din pacate pentru o perioada prea scurta, iar acum am revenit la odisee, sunt din nou in aproape 7 saptamani, si pana acum totul pare sa fie ok, in afara de o durere in ovarul stang nu ma supara nimic, eee bine greturi dar nu mari si somunul, dar trec ele

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

voiam sa ma duc la culcare .. dar mi-am zis .. sa mai trag un ochi pe net sa vad ce mai fac fetele ... SI BINE AM FACUT

felicitari draga Paxela - imi aduc aminte perfect de tine si ma bucur enorm ca ai reusit sa te intorci in odisee. te pup cu drag si ai mare grija de tine si de mica minune. Fara stres si fara efort. Doamne ajuta sa fie de data asta totul in ordine. Mi-au dat si lacrimile cand mi-am dat seama de unde stiu nick-ul tau. Doamne ajuta! Stie DD ca aici ti-e locul. pupici

Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Bine ai revenit la odisee Paxela... esti o invingatoare sa stii. Cineva acolo sus te iubeste sigur iar noi ne bucuram ca DD ti-a daruit din nou minunea.

Ramona 26+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor stiti voi ca legislatia romana are mari defecte...si hai sa va spun de ce: contractul de munca se supenda atat pe perioada concediul de maternitate (adik pre- si post-natal) cf art. 50 lit. a din Codul Muncii si se mai suspenda inca o data!! cand intri in concediul de crestere a copilului CCC... cf. art. 51 lit. a)

La Ministerul Muncii si respectiv Inspectoratele de Munca sunt niste incompetenti care nu stiu pe ce lume se afla... cum se poate suspenda un contract de doua ori?? Unde este logica?

Daca aveti voi lamuriri in problema asta, va rog sa le postati, ca eu nu mai inteleg nimic.

Ramona 26+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dandusa,ce frumos ! adevarul e ca e cea mai minunata perioada,si indiferent cat doare si cate griji avem, traim ceva unic!

paxela,felicitari !!! nu ai intarziat mult,nu ??ma bucur mult,esti o speranta pt toate fetele care asteapta!
deci,cand ai DPN?esti la mamici din martie -aprilie?
ma bucur mult pt tine!sa ai o sarcina minunata!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

oameni buni, nu stiu ce sa ma fac! sun la diverse clinici pt dozari anticorpi anti D, si imi spun ca fac numai anti rh. sun, intreb pe stanga si pe dreapta si ajung la concluzia ca sunt unul si acelasi lucru.
acum am luat-o de la capat cu secretii cervicale. ,,din acelea nu facem". dar vaginale? da, acelea da.am innebunit eu? ca si astea am priceput ca ar cam fi unul si acelasi lucru. nu e normal ca lucrand in domeniu sa stie personalul lucrurile astea? nu cred ca am cerut luna de pe cer, nu am cerut interpretarea rezultatelor sau altceva, ci o simpla recoltare.cel puti data viitoare voi sti ce sa cer, ca sa fie si pe intelesul unor asistente medicale.

chris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Chris, intr-adevar dozarea anti D este aceeasi cu anti Rh. Uite, mie astazi ar trebui sa-mi vina rezultatele de la CMU, sun eu si intreb o asistenta draguta daca stie unde le trimit ei la facut si iti raspund mai tarziu.
Leyla 22

quote:
Originally posted by chris80

oameni buni, nu stiu ce sa ma fac! sun la diverse clinici pt dozari anticorpi anti D, si imi spun ca fac numai anti rh. sun, intreb pe stanga si pe dreapta si ajung la concluzia ca sunt unul si acelasi lucru.
acum am luat-o de la capat cu secretii cervicale. ,,din acelea nu facem". dar vaginale? da, acelea da.am innebunit eu? ca si astea am priceput ca ar cam fi unul si acelasi lucru. nu e normal ca lucrand in domeniu sa stie personalul lucrurile astea? nu cred ca am cerut luna de pe cer, nu am cerut interpretarea rezultatelor sau altceva, ci o simpla recoltare.cel puti data viitoare voi sti ce sa cer, ca sa fie si pe intelesul unor asistente medicale.

chris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,si mie mi se intampla sa simt bb cum se gheia o pauzaste ba de o parte ba de alta a uterului,si atunci se tuguiaza asa haios burtica si il poti simti asa bine.Chestia asta se poate confunda cu o contractie ,dar diferenta este ca atunci cand se gheia o pauzaste bb se intareste burtica local,iar la o contractie se intareste o mare parte din uter si uniform.Eu una m-am cam saturat de contractii ,le simt aproape in fiecare zi,si imi e cam frica de ele ca si asa am colul cum il am,mi-e frica sa nu se deschida mai tare.Eu fac tratament pt contractii,incerc sa imi mentin uterul cat mai relaxat.Le simt ca o senzatie de stoarcere,asa le percep eu,nu stiu cum altfel sa explic.Pe de o parte sunt si normale,fiziologice,uterul fiind un muschi.
pusici

Adina 25+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Chris, am revenit, am sunat si mi-au spus ca ei la trimit la Institutul de Hematologie. Incearca aici Institutul de Hematologie, Str. C-tin Caracas nr.2-8, sector 1, 6596060, 6507410.
Leyla 22

quote:
Originally posted by chris80

chris

Mergi la inceput