Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dolores,
O sa ma straduiesc mai mult.

Ramsan, multumim despre materialul cu concediul pre/postnatal.
Cat de curand, cand o sa prind o perioada mai libera, trecem la studiat.

Dbunny, imi pare tare rau pt vecina ta.

Chris80, odihna&rezistenta placuta in continuare.
Si nu uita sa-ti instruiesti in prealabil invitatii, vis-a-vis de parfunuri, creme, etc.

Despre carcei: (ce-am gasit intr-o carte)

Cauza carceilor este oboseala muschilor gambei, comprimarea nervilor gambieri, afectarea circulatiei sanguine sau un dezechilibru al mineralelor din sange. Acest dezechilibru se poate instala in urma unei insuficiente de calciu si magneziu sau a unui exces de fosfor, care se gaseste in alimente precum carnea prelucrata, snack-uri si bauturi acidulate dulci.

Ruxmax, pt maine !!

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ah, si ce-i mai important am uitat:

Am fost la eco morfologica. Cica e o.k.
Nu inteleg mai nimic din masuratorile acelea .. si pana saptamana viitoare cand ajung cu ele la doctor mai .. astept.

Sunt putin dezamagita, nu mi-a spus nimic de placenta, col, ,,, sper sa fie totusi scrise acolo. Si nu a fost decat 2D.

O intrebare pt burticile din Bucuresti: unde v-ati facut voi ecografiile morfologice ?? Si cu cat timp inainte v-ati programat? As fi tare recunoscatoare pt niste relatii, numere de telefom, etc.

(pt eventualitatea ca ma apuca nebunia si mai vreau sa fac una)

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

adevarul e ca eu sant o speriata de bombe.poate ca nu as fi daca as fi ramas insarcinata hop-top.nu!m-am chinuit,am muncit,am suferit si uitati-ma insarcinata.acum eu cand tot aud de contractiile astea,m-ati bagat in toti sperietii.nu stiam de ele ca ar incepe inca de pe la 6 luni.deci ce sa fac in cazul in care ma ia si pe mine durerile?cum sant contractiile astea?ce inseamna"daca te iau regulat"?ce inseamna regulat?cum e normal sa simti aceste contractii?o data la cat timp?va rog din suflet sa-mi raspuneti.eu sant singura aici in tara asta si nu am pe cine sa intreb.cica am o soacra,dar daca ea la momentul asta da sa manance la un copil de 7 luni(fetita cumnatei mele),crenwursti fierti(pasati bineinteles,macar atat),va dati seama cat de multe stie ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor,nu cumva incurc pe aici?sa ma duc la "mamici de gemeni"?sa-mi spuneti,fara jena,poate m-am bagat eu ca musca in lapte.si nici nu ma supar,ma conformez.sant fata de comitet si inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kokorina, contractii regulate inseamna de ex. din 10 in 10 minute... alea cica sunt ingrijoratoare... daca le ai de 5 ori pe zi in diferite momente ale zile, e normal si ok... eu am citit ca contractiile Braxton Hicks sunt normale si, din cate am inteles eu, le avem de la inceputul sarcinii, dar nu le simtim/identificam noi, decat abia cand sarcina e mai mare... eu le simt deja de vreo luna, dar sunt destul de rare - mi se intareste burtica (chiar simt ca un muschi contractat) dar nu toata burtica, ci doar jos, la o palma sub buric
si eu ma cam panichez uneori, dar promit ca maine dupa control o sa vin cu mai multe informatii despre contractii de la dr.... sper sa fiu mai lamurita si mai linistita... eu oricum am tot timpul la indemana no-spa (mie dr. mi-a spus sa iau daca am contractii, si eu deja daca am 2-3 contractii intr-o seara, iau no-spa si ma lasa)
ofofof.... oare toata sarcina vom fi asa de panicate? eu nu am fost asa inainte... acum sunt incontinuu panicata ba de una, ba de alta... acum de ex. ma cuprinde panica ca maine ma duc la eco si imi face masuratorile de sapt.22 si am niste emotii.... sper sa fie bine bebe...... macar am scapat de grija contractiilor, ca-mi bat capul cu altceva :)).....
zau, parca si atatea informatii strica ;))
asa ca mai bine relax, maine mai vin cu detalii pe tema asta

Dia 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

termina cu musca in lapte...deocamdata nu stiu nimic...nici nu stiu exact ce ar trebui sa simt la contractii..daca am avut sau nu...stiu doar ca uneori simt niste intzepaturi, junghiuri sau se intareste burtik...dar mare lucru nu stiu....dar ceea ce stiu e ca nu trebuie sa dureze sau sa doara mult timp...poate stiu fetele mai multe..sau daca afli de la fetele de la gemeni, tripleti sa ne zici si noua....te pup

quote:
Originally posted by kokorina

fetelor,nu cumva incurc pe aici?sa ma duc la "mamici de gemeni"?sa-mi spuneti,fara jena,poate m-am bagat eu ca musca in lapte.si nici nu ma supar,ma conformez.sant fata de comitet si inteleg.

dolores 22+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ruxandra_sb eu mi-am facut eco morf fetala si 4D la medlife la 21 de saptamani fara o zi

dolores 22+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am tras cu ochiul la mamicile de sept-oct. si am "furat" ceva de acolo.Sper sa va placa...
http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html

Madalina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mirona;te rog adauga linkul acesta linkurilor utile caci mi se pare interesant.Am vazut k multe gravidute nu stiu ce inseamna masuratorile din echografii si aici explica destul de bine si sunt date dimensiunile pt fiecare saptamana a bebelusului.
http://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Normal_Anatomy.html

Madalina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

pe mine ma sperie faza cu deschisul colului, zau.
am fost la control si am cam putin lichid amniotic, asa ca ... trebuie sa vad de ce.
la masuratori bb pare ok, dar n-a fost ecograf performant. abia in septembrie fac 4d.
contractii cu intariri de burtica stiu ca am avut si eu la prima sarcina insa ma intindeam si treceau, sau luam nospa, de frica
sanatate tuturor si putere spirituala sa trecem cu bine peste cele 40 de saptamani. eu azi am ajuns la jumatate

Mergi la inceput