Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Revin si eu cu vesti, ca de mult n-am mai dat nici un semn de viata. Bebe are 24 sapt si 1 zi, luni la ultima eco cantarea aproape 700 gr. Mami in schimb...13 kg in plus. SUnt enorma...am renuntat deja la vitamine..nu stiu ce sa mai fac ca sa nu ajung la +30 kg pana la sfarsit. Si nu mananc mult, pe cuvant....

Nu va ingrijorati cu nu-l simtiti pe bebe, el se misca totusi. M-am prins la eco, cand eu nu simteam nimic, dar dr era exasperata ca se misca teribil si nu reusea sa-l masoare. Marti, la control gineco, iarasi la simtit dr...eu nimic. Cica simtim doar miscarile f viguroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by miha2006

CLEOMONI, ASIZA si cine mai vrea, povestea noastra este aici.

pupici

despre cat e de frumoasa...voi decideti.

aveti grija de voi si de burtici

MIHA SI IULIA BUBULINA



Foarte emotionant...mi-au dat lacrimile..cred ca fiecare vom trece prin starea aceea de fericire fara margini, cand vezi ca bb e bine, sanatos, zbiara cat il tine gura sa-si anunte sosirea in lume, iar noi, desi obosite dupa atata chin, nu mai simtitm altceva decat o fericire imensa...Abia astept sa nasc si eu...Sa-ti traiasca Bubulina si sa fie sanatoasa....

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

m-ati uitat fetelor?nu am mai intrat de o zi,ca deh,am smotruit toata casa,de acu' ma intreb cine m-a pus.ma dor toate alea,cand ma ridic de pe canapea,ma tin cu mainile de masa,de tot ce gasesc in jur(pe post de carja)pana imi revine mersul si imi indrept spatele.oricum,azi nu mai fac nimic,repaus total.si desi am muncit ca o nebuna,ursuletul de munte si maimutica,miscau intr-una.de fapt de vreo patru zile,misca de dimineata,pe parcursul zilei,noaptea chiar,pana iar se face dimineata.or fi asa activi si dupa aceea.....aia sant.noi azi avem fix 23 de saptamani.mai citesc pe la voi fetelor cate kg ati luat in plus.dar chiar ma ingrijorez cu kg mele.si nici nu ma omor mancand,nu stiu ce sa fac.eu iau elevit,vitamina E,si magneziu.
APROPO'S de carcei.vad ca mai toata dintre noi sufera de carcei,inclusiv eu.vad ca la mai toate doctorul le-a zis ca e o lipsa de calciu.acuma sa va spun ce mi-a zis mie doctorul.inca de la inceput,mi-a spus ca daca o sa mi se intample disconfortul cu carceii,atunci imi dubleaza doza de MAGNEZIU.nu a pomenit nimic de calciu.acuma,nu stiu ce sa mai spun si ce sa mai cred.v-am spus si eu ce mi-a spus doctorul.si daca stau bine si ma gandesc,calciu are mult de a face cu oasele si nu cu ligamentele sau tendoanele care se intind,saui chiar muschii care se crispeaza si dau acel disconfort pe care noi il numim,carcel.dar,nu am facut medicina si nu vorbesc eu ca de la mine.mi-am dat si eu cu parerea.
am incercat sa-mi strang sanii,dar nu iese nimic,si ma si dor.nu iese decat atunci cand ii vine si numai cate o picatura.m-a amuzat teribil povestea cu:"vai draga,dar cu ce crema te-ai dat azi?"oare sa mai incerc,sa desfund canalul,dar mi-e frica sa strang prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Buna,feteor!Am lipisit o groaza,dar de citit am mai citit,sporadic ce-i drept.Asa e cand ai multe indatoriri.
Am fost cateva zile la mare,iar pe 10 o sa plecam la Barcelona pt vreo 5zile.Am si eu o intrebare pt fetele care au mai zburat cu"burtica".Imi trebuie vr-un act de la doctor ca pot zbura?
In rest totul e binisor,burtica cresste,bebe misca mereu,cate kg-le am luat nu stiu ca nu m-am cantarit(am o obsesie cu cantarul).Si nici dr nu m-a cantarit de data asta nici o data.La sarcina anterioara o facea mereu si ma enerva ca ma cantarea chiar si cu cizmele.
Am facut TT,mi-a iesit alfa fetoptoteina mai mare cu 30 de unitati,am repetat-o si a iesit cu 15 unitati mai mare;dr-a a zis sa stau linistita ca nu e o valoare mare.Pe 9 ma duc la eco si vom vedea,oricum bebeul e mai mare decat varsta cronologica a sarcini si de aici ar fi val. mai mare.
Am o programare pe 10 august la dr Herghelegiu la Medsana,daca e cineva interesat o cedez.
va pupic dulce pe burtici
Ana 21sapt+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ANATEO,ultimul control l-am facut acaum doua saptamani cand aveam 21 de saptamani,exact ca si tine.nici la mine nu e sarcina cu probleme,de nici un fel,totul e ok,dar cu toate astea m-a intrebat daca avem de gand sa plecam in concediu...cu avionul.eu am raspuns ca,nu,iar doctorul mi-a spus ca,foarte bine,e mai bine sa nu zbor cu avionul acum in perioada asta.pt ca nu plecam oricum,nu am intrebat ce efecte negative ar avea zborul cu avionul sarcinii,mai ales fara problema.si cred ca ai nevoie si de hartiuta de la doctor.mai bine mergi la doctor,iti eliberezi aceea hartiuta,astfel stii cu siguranta daca ai voie sau nu.dar nici sa te trezesti ca te da jos din avion doar pt ca nu ai o patalama la mana.nu risca nimeni in avion cu o femeie gravida.distractie placuta in concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetele mele dragi,
urez si eu toate cele bune Iuliei si mamicii fericite Miha. Multumim ca ai trecut pe la noi. Frumoasa poveste - mi-a placut faza cu tipetele asa cum le-ai vazut in filme . Sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea.

De hemoragii ma tem si eu - sunt o fricoasa ... de numa - eu inca nu-mi doresc sa nasc ... ma simt bine - sunt o gravidutza fericita si asa as vrea sa raman inca mult mult timp. Adevarul e ca mi-e frica.

Deborah77 bine ai revenit. Chiar ma gandeam la tine zilele trecute - de mai bine de 2 saptamani am si eu acele scurgeri de care vorbeai tu la inceputuri ... si eu ma laudam cat sunt de uscatura ... iacata ca-mi veni si mie randu. Tu cum mai stai la capitolul asta?

kokorina nu te ingrijora cu sanii - nu e neaparat nevoie sa iasa ceva de acum. Eu am vazut o singura data si atunci am stans de san doara doara mai iasa ... si nimic. Carcei avem cam toate - lipsa de magneziu ... cu calciu si mie mi s-a spus sa nu iau prea devreme ca se vor dezvolta (sau posibil si deforma) oasele bebelui prea mult pentru varsta uterina pe care o are. Eu voi face o cura de Ca de 10 zile in sapt. 28. Apoi pauza 4 sapt. dupa care o reiau. Si atat - nimic mai mult.

calina73 bine ai venit in . Speram sa te simti bine cu noi. Te trec imediat in listutza.

Dolores unde eram ieri? Pai cum am ajuns home ... am dat sa aprind compu si IOC. NIMIC. Al meu era la biliard cu un prieten si l-am sunat disperata ca io tre sa deschid capitol nou la fete si nu mere compu. A inceput sa-mi explice ce si cum sa fac, am incercat in fel si chip si nu a mers. Abia la 8 cand a venit el acasa l-a pornit - parca stie si compu asta si simte a cui mana e ... ca a pornit din prima. Cred ca face deja alergie la mine.
Am deschis capitol nou si fuga la o prietena - ca-mi promisese un carutz pentru printzesa mea. Asa ca am mai achizitionat ceva pt bebe - carutz cu ladou si partea sport + scaun de masina - zic eu pana in 6 luni.
MISTO.
In rest ... ma streseaza SALRIUL BONUS - poate ma ajuta Alexandra - ca vad ca Mio nu mai apare pe la noi si nu stiu pe cine sa mai intreb.
Exact cazul meu: lucrez la o firma particulare cu < 21 de angajati - deci nu are obligativitatea incheierii contr.colectiv de munca. Am intrebat contabila si normal ca neavand incheiat CCM nu sunt obligati sa-mi dea acest salar bonus pentru nastere.
Aici pe DC am citit ca acest CCM functineaza ca lege pentru astfelde firme - dar eu cum nu ma pricep .. si cum contabila are o gura ............... nu stiu cum sa procedez pentru a o face sa inteleaga ca am acest drept. Ma ajuta careva? Care sunt pasii de urmat? Ce legi trebuie mentionate a.i. sa nu ne fie refuzat acest drept?

hai ca iar m-am lungit ... cat o zi de post ... si nu vreau sa deranjez anumite persoane.
pupici la toate si mai vb.



Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

calina73 bine ai venit ....am facut eco la 21 de saptamani
cel mai mult conteaza sa fie un copil sanatos
pupici si sarcina usoara in continuare




dolores 22+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze


Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

burticoaselor, tare dor mi-e de voi !
Am inceput iarasi munka, dar la negru...adica, avand in vedere ca-s in concediu medical, sefu nu ma vrea la birou si mi-a dat de lucru de la el de-acasa, conturi personale si hartogarii...juma de norma..imi vine bine un leu in plus...
Am o nelamurire mare mare...Ati facut testul de glucoza (zahar, O'Sullivan, sau cum s-o numii) ? Eu l-am facut azi dimineatza in felul urmator:
Cand am ajuns mi-au luat sange din deget si au masurat glucoza, era 85. mi-au dat o beuturica dulce dulce si dupa o ora iar m-au intepat in deget: surpriza: nivelul de zahar :196. Mi-au mai scos odata sange din vena ametisi de-a binelea, si mi-au spus ca ma suna ei.Is naucita rau, asistenta cand a vazut cat ii de mare zaharul o pus o moaca, de cred ca de-aia am ametit, nu de alta ! Fetele care ati facut deja testul acesta, HELP !! voi ce valori ati avut?
Eu sunt o persoana care nu foloseste zahar mai pt nimic. Dar luna asta...a venit mama, mai o placintica, mai un tort de ziua mea... dar in rest...mie-mi tzine un kil de zahar 6 luni. Zice-se ca e rau daca corpul nu elimina zaharul si poate pune viata lui bb in pericol. Care-s pericolele in realitate ?.
In rest. ma laud ca am deja 9 kg la bord. deh..in 3 luni jumate cat mai am de dus..oi mai oune eu vreo 6-7...si ajung si eu ca tot omu la 16-17...
Vesti proaste: vecinuta mea, care era insarcinata de aceiasi varsta ca si mine( tot timpul ne radeam ca am avut ultimul ciclu in aceasi zi, si ca una are greturi alta nu, una e mai grasuna, alta nu, una e patata pe fata, cealalta nu, etc), pai a pierdut sarcina la 23 de saptamani . A inceput sa ingereze putin si pana a ajuns la medic era deja leoarca si dilatata de 3 cm. A rupt apa, si a simtit nevoia sa impinga. Fetita ei s-a inecat, chiar inainte de a veni pe lume. Avea 550 de grame, dar aici daca mergi la un spital bun, ti-l salveaza si cu juma de kil...am vazut eu bebei...stau dup-aia 4 luni la incubator dar traiesc ! Offf, saraca fata..atata.i de trista de nu va imaginati...si mie mi-e tare greu s-o vad cum se uita la burtica mea si zice: uite cum creste ! As vrea sa stau mai mult alaturi de ea, dar pe de alta parte... cred ca-i face rau sa ma aibe alaturi...Nu stiu ce sa fac...Acum are lapte, a trebuit sa-si ia pompitza sa se mulga, si are si cele 40 de zile de sangerari prezente..
Saryta si eu am nunta pe 7 sept, se insoara fratele lu sozu meu, deci toate cumantele mele vor merge super aranjate si super intzolite...cineva mi-a imprumutat o rochita fara bretele neagra elastica... ma umplu de bijuterii, o coafura chic,un machiaj frumos si-atata tot, mai mult nu estem...

saptamana viitoare promit sa va citesc si sa scriu mai des. Si azi in special, ca-s singurica in casa sefului pana la 2.V-am pupat
Dbunny24 cu flacau in butik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Miha tu chiar vrei sa ne vezi pe toate bocind care mai de care... este atat de frumoasa povestea vostra Bobo are ochii albastru indigo, la fel ca la nastere?
Mie mi se pare ca este atat de departe momentul in care il voi tine in brate pe Rares, pentru ca timpul trece foarte greu. Dar va veni si el, nu?

Ramona 26+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Buna fetelor! am si eu azi o ora libera de musafiri, dar inca nu am apucat sa citesc din urma decat pe sarite
alexandra, si eu am cumparat albumul lui bb si sunt f incantata de el... eu l-am cumparat de pe net, dar in tm l-am vazut si la kaufland langa standul de reviste la capat (aviz fetelor din tm)... chiar merita cumparat
Miro, am vazut ca ai zis ca ti-ai luat pantofi cu 3 numere mai mari... mie inca nu mi s-au umflat picioarele (si sper sa nici nu mi se umfle), dar daca se umfla eu ce ma fac? ca eu port marimea 40/41 la pantofi si imi gasesc destul de greu ??? o sa-mi iau pantofi de la barbati? :(((
dolores, kokorina, ma inscriu si eu la fetele cu carcei, eu ii fac dimineata cand ma intind, la gamba si in talpa... si nici eu nu cred ca calciul e solutti, ca mie la anlize mi-a iesit calciul la limita de sus... ma gandesc ca n-o fi disparut de tot pana acuma, nu? :)) dar eu maine merg la control + eco si il voi intreba pe dr-ul meu despre asta si sa-mi zica el ce pot sa fac... ca-s groaznic de durerosi si nu-i o modalitate prea placuta de a te trezi din somn... intr-o dim m-am trezit eectiv tipand de durere si mi-am bagat sotul in sperieti, ca a crezut ca cine stie ce s-a intamplat
laura13, anestezia la stomatolog e permisa deja in luna asta, dar cu radiografia as zice sa o sari mai bine
kokorina, si eu stiu aceeasi chestie despre mersul cu avionul, iti trebuie adeverinta de la medic in care sa se mentioneze sapt. de sarcina, si cu toate astea, compania aeriana iti poate refuza urcarea in avion daca ei considera asa

Dia 22+ cu

Mergi la inceput