Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by mayaione

Tocmai am facut si eu o secretie vaginala din proprie initiativa si mi-a iesit flora vaginala: bacili gram negativi, coci gram pozitivi si numeroase celule levurice. Aveti idee ce inseamna? Ca eu ajung la dr peste 3 saptamani si innebunesc pana atunci.

nu te mai panica, ca nu e nimic grav. mie ani de zile mi-au iesit bacili gram negativi, coci gram pozitivi. s-ar putea ca medicul sa-ti dea un tratament cu ovule sau sa te puna sa repeti analiza la un alt laborator.

mie chiar mi s-a intamplat ca la Puls sa-mi iasa bacili gram negativi, coci gram pozitivi, iar la Cantacuzino sa-mi iasa analizele ok.

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am venit acasa...,in sfirsit.Azi am avut o zi super...,a trecut repede si m-am simtit excelent!!!
Apropos de cit de mult il simtim pe bebe...,vreau sa va spun ca de vreo trei zile este cam puturoasa.Ce-o fi cu ea....,nu stie mama ,dar cred ca i se trage de la ceva sigur!!Prima data mi s-a parut ca este de la o bere pe care am baut-o asa...pe nerasuflate si zic poate de-aia,bubulina mea o fi ametita,dar pe urma a inceput sa-si revina si cind ma bucuram si eu mai tare de meciurile ce se tineau prin burtica...,a ramas tati la Eforie peste noapte si noi am dormit singure.Acum stau si ma gindesc ca ea era obisnuita cu pupicuri si cu povestile lui tati de somn usor si probabil ca i-a simtit lipsa ...si s-a suparat...Tati a venit a doua zi si ce i-a mai vorbit printesei...,mama,mama si ce-a mai pupat-o....,mama ,mama....dar fata mea este la fel de cumnitica.Oare ce-o fi cu ea?Eu eram obisnuita cu niste lovituri foarte puternice ...de ma trecea sa fac o vizita la wc,dar acum...parca ar fi un fluturas...!!!

Fetelor ,apropos de cartile pe care vi le-am recomandat...,sa stiti ca au ceva pasaje din biblie si se vorbeste si de D-zeu ...,dar pe mine nu m-a deranjat...,sa-mi reaminteasca cit de mult ii iubeste D-zeu pe copii si pasaje din biblie.Acuma...,faceti si voi cum credeti...,mie mi-au placut mult si sincer am invatat multe de acolo...nu stiu sa va zic daca aia care le vind sint sectanti sau nu...!!!Si daca ar fi asa...,nu prea vad cum ar putea sa ma influenteze in rau...,daca mi s-ar fi parut exagerata...,nu o citeam!!

RALUCA,mi-ai dat o idee super.Deabia astept sa achizitionez si eu ceva materiale si sa ma apuc de treaba.Eu ma gindeam serios sa-i fac Crinutei un cos dragut din rachita pe care sa-l impopotonez eu cu dantelute si fundite.Acum am ce face!!!

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, ce surpriza placuta mi-ai facut!!!! Iti trimit o mie douazeci si noua de pupici DEOCAMDATA..........

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

va pup dragele mele burtici...am venit special la fratele meu la calc ca sa va scriu...totul e bine, am o probleme cu calcultorul si sper s-o rezolv saptamana asta.....mi-e tare dor de voi...sa va citesc si sa va scriu...va pup pe toate, pe toate

dolores 22+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ne-am schimbat semnatura

dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

buna fetelor!!!

ce dor mi-a fost de voi...
am fost in concediu 2 saptamani, a fost tare bine, chiar daca m-am ales cu o raceala la mare, pe care bineinteles nu am prea tratat-o cum trebuie, dar acum e totul ok.

Am vrut sa savurez multele pagini pe care le am de recuperat la servici, dar e o nebunie... oricum, mi-am propus sa nu ma mai stresez la serviciu. sa vedem cat tine!

Referitor la haine, eu mi-am luat niste pantaloni acum vreo luna jumate, cand nu ma mai incapeau nici pantalonii mai largi, dar surpriza, desi sunt pt gravide, ma deranjeaza atunci cand stau jos. e cam nasol, pt ca trebuie sa-mi iau altele, si ma gandeam sa nu mai investesc decat intr-una-doua perechi de pantaloni grosuti (de blugi sau raiati pt la toamna).

va muuult pe toate, acum ma intorc la paginile din urma,

Amalia 23+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pt. fetele care doreau idei pt. camera lui bb, uitati ce am gasit aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=4602
daca sunteti din buc., puteti apela la un profesionist sa va faca cateva desene in camera lui bb.
eu sunt din tm si acum m-am mobilizat sa caut si eu pe cineva care e student/a la arte plastice ca sa-mi faca niste desene in camera lui bb, inca nu m-am orietat ce

Dia 22+ cu

Mergi la inceput

fetelor, uitai-va si voi pe site-ul asta sa vedeti cum se formeaza bebe... echiar f. fain realizat, merita!
http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html

Dia 22+ cu

Mergi la inceput

am mai gasit un site f. interesant, BabyMed Pregnancy Calendar se numeste.... ne putem intocmi noi propriul nostru calendar pe zile si ne arata in ziua de 07 august cat tb sa cantareasca bb, cat are masuratorile, etc... cred ca ne ajuta mult cand venim de la eco cu fluturasul cu masuratori si vrem sa vedem daca suntem in grafic

http://babymed.com/pregnancy-tools/calendar/calendar.asp#Calendar

Dia 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

buna seara burtici cu greutate !cam greu reusesc sa va scriu din cauza programului de la scarbici destul de incarcat dar va citesc aproape zilnic.
antonia23bun venit!asa cum ti-au raspuns majoritatea burticilor cu experienta iti pot spune si eu ca ma aflu tot la prima sarcina ca si tine , si pe bebyta l-am simtit prima oara la 19 saptamani binenteles cu aceleasi emotii credeam ca nu am sa-mi dau seama ....dar dupa prima miscare a inceput sa-i placa astfel incat acum face sport zilnic si nu numai dar imi cere tot timpul cate ceva prin miscari binenteles apa ,dulciuri,mancare ,odihna etc.......asa ca stai linistita gimnastica trebuie sa-nceapa in curand....
dragi burtici stiti cumva pe ce site pot gasi informatii legislative ?ma simt asa de obosita si tare mi-ar prinde bine un concediu cat mai lung binenteles in afara celui de odihna ..voi cand intrati in postnatal stiti cumva care sant conditiile de plata ? cat la %? care este perioada permisa de lege ? cu multumiri vanoapte buna !!!!!!

*bya*24+

Mergi la inceput